One night that changes everything​ 15.

autor: Diana


Bill:

„Zdálo se mi o tobě,“ usměju se na Toma. Na tu noční můru už nemyslím. Ne, když je u mě Tom. Vím, že s ním jsem v bezpečí. Že když jsem u něj, nic mi nehrozí.

„A co se ti o mně zdálo?“ zeptá se mě zvědavě. Působí trošku jako malinkaté zvědavé dítě, které všude strká nos.
„Hmm… Vážně to chceš vědět?“ zaculím se na něj.
„Samozřejmě,“ přikývne a poslouchá.
„No, šli jsme spolu lesem a povídali si o všem možném. Všude bylo spousta květin, a ty jsi mi vždycky po cestě nějakou utrhl. Jednu jsi mi dal i za ucho. A potom jsme přišli na takovou malou mýtinku a ty jsi přede mnou poklekl a…“ odmlčel jsem se.
„A co?“ vyhrkl Tom nedočkavě.
„A nic. Protože jsem se probudil,“ zachichotal jsem se.
„No to je vážně super,“ zasmál se Tom se mnou a věnoval mi krásný dlouhý polibek. S každým takovým projevem lásky, kterými jsme se obdarovávali, jsem cítil, jak moc ho miluju. A ta láska snad ještě víc rostla.

Tom:

Jednou to určitě udělám. To, co se mu zdálo. Vím, že jsem ho v tom snu požádal o ruku. Teď jsem ale nucený trošku mu pokazit náladu.

„Zlato? Vím, že to možná ani není dobrý nápad, ale… Měl bys jít k… Ehm… Do Joopova domu. Víš, pro svoje věci a tak.“
„Tome, to-,“
„Pšššt,“ dám mu prst na ústa, abych ho umlčel. Cítím z jeho chvějících se rtů strach, ale my to spolu zvládneme. Musíme.
„Já vím, že je to pro tebe těžké, a hlavně všechno velmi čerstvé, ale chci, abys tu se mnou zůstal už na stálo. Bude to jen jedna jediná návštěva. Jen pár minut. Vezmeš si to nejnutnější, co je tvoje, a půjdeme pryč. A potom se tam už nikdy nevrátíš,“ snažím se ho pořádně ubezpečit. Nevím, jak bych se choval na jeho místě. Ale já mu věřím.
„Tak dobře,“ smutně sklopí pohled dolů. V jedné chvíli je mi ho tak líto.
„Naposledy, slibuju,“ potvrdím svoje slova, přitáhnu si ho za pas k sobě a políbím do vlasů. Neměl bych to slibovat, vím, ale potřebuje oporu a já mu ji jinak dát neumím.
„Jen pár minut,“ doplní mě. Kousek se ode mě odtáhne a pohladí mě po tváři. Téměř roztaju pod jeho doteky.

Bill:

Když mi Tom řekne, co bych měl udělat, nejsem z toho dvakrát nadšený. Ale vím, že má pravdu. Jednou se tam stejně budu muset vrátit, abych si odnesl svoje věci. A je jedno, jestli to bude dříve nebo později. Možná bych tam měl jet už dneska. Samozřejmě s Tomem. Ale… Ještě o tom popřemýšlím.

„Asi půjdu do sprchy,“ řeknu a vstanu z postele. Potom mě ale něco napadne.
„Nechceš jít se mnou?“ zaculím se na něj a nevinně zamrkám řasami.
„Chceš, abych šel?“ zeptá se.
„Chci,“ šeptnu a natáhnu k němu ruku. Na špatnou náladu v tu ránu zapomenu. Tom se mě chytí a také vstane. Pomalu ho táhnu za sebou směrem ke koupelně. Zavřu za námi dveře a otočím se k němu.
Hned, jak se oba postaráme o naše bělostné zuby, si mě Tom přitáhne k sobě a věnuje mi dlouhý polibek. Moje dlaně uchopí dolní lem jeho trička a přetáhnu mu ho přes hlavu. Odhodím ho na zem a pohladím ho po jeho vypracované hrudi. Tom mi také svleče tričko. Na chvilku se oba zarazíme. Přece jen, ještě jsme před sebou nazí nestáli. Potom se ale přece jen osmělím a dvěma prsty vklouznu za lem Tomových boxerek. Když neprotestuje, pomalu mu je začnu stahovat.

Tom:

Nejsem si jistý, jestli je to dobrý nápad. Nevím, myslím si, že se schyluje k něčemu intimnějšímu. Co když to ale není pro Billa dobré? Trošku znejistím, když mi Bill začne stahovat boxerky, ale nechám ho. Sám musí vědět, co chce a co je pro něj dobré, na co se cítí. Jsou už úplně dole. Stojím před ním tak, jak mě Bůh stvořil, Bill si mě prohlíží.

„Jsi strašně nádherný,“ podívá se mi do očí, určitě se červenám. Nehodlám to ale nechat jen tak. Bill má na sobě ještě moje růžové srdíčkové „sexy“ boxerky. Uhm, chtělo by to pryč s nimi. Nesměle zaháknu prsty za lem, Bill se trošku zachvěje. Nechci mu ale zůstat nic dlužný, a tak je stáhnu a odhodím zřejmě tam, kde zůstaly i ty moje.
„Pojď,“ řeknu a oba vlezeme do sprchy. Pustím na nás mírně horkou vodu. Je příjemná na těle. Bill mě okamžitě přitlačí ke stěně a začne mě líbat. Nečekal bych od něho takovou dravost, ale musím se přiznat, užívám si to do posledního doušku.
Bill začne jazykem klouzat po mém těle směrem dolů. Zastaví se na bradavce, krouží okolo ní jazykem, až dokud neztvrdne. Och, je to tak vzrušující. Rukou zabloudí k mému probouzejícímu se přirození. Jakmile ale jazykem dojde k podbřišku, můj penis je už úplně tvrdý. Cítím se trochu provinile, ani nevím proč. Ale je to tak… Bill nasměruje moje vzrušení přímo k jeho ústům. Musím se ale ubezpečit. Bojím se, že to dělá jen z povinnosti.
„Bille, zlato, nemusíš to dělat.“

Bill:

„Bille, zlato, nemusíš to dělat,“ začne Tom, ale já ho přeruším. Zvednu se zpátky k němu nahoru a nakloním se těsně k jeho oušku.
„Ale já chci,“ zašeptám a smyslně mu ho olíznu. Tom se zachvěje a já znovu jazykem sjedu po jeho bříšku až k jeho rozkroku. Jednou rukou uchopím jeho tvrdý penis a jazykem olíznu špičku. Je to tak jiné, než když jsem to dělal – na chvilku se v duchu otřesu nad ošklivými myšlenkami, ale hned je zase zaženu. Teď jsme tu jenom já a Tom. Zasunu si jeho vzrušení do úst a začnu intenzivně sát. Místnost náhle zaplní Tomovy slastné vzdechy, které zní mým uším jako ta nejsladší hudba. Vědomí, že mu způsobuji něco krásného, něco, co se mu líbí, mě naplňuje štěstím. Jazykem kmitám po celé jeho délce a nezapomenu ho dráždit svou kovovou kuličkou, která zdobí můj jazyk.
„Oh, Bille,“ zasténá Tom dost hlasitě a prsty zaboří do mých černých vlasů. Podvědomě tlačí mou hlavu víc do svého klína, ale nemám mu to za zlé.

Tom:

Moje tělo si Billovu hlavu podvědomě tlačí víc do klína. Je to úžasné potěšení. Za tuto myšlenku se budu kát do konce života, ale Bill je v tomhle prostě skvělý. Nedivím se, že si ho… Ehm… On… nechával tak dlouho pro sebe. Uff… A jsou tu výčitky svědomí.

„Oh můj bože!“ zasténám, téměř se mi podlamují kolena, když Bill úplně vtlačí kuličku na jeho jazyku do malé prohlubně v mém penisu. Potom začne moje vzrušení dokonale sát. Sténám jako nějaká laciná děvka, ale ono to jinak nejde. Bill je prostě Bůh. Můj Bůh. Chytí mě u kořene, ale jen na chviličku, protože vzápětí začne rukou jemně pohybovat proti mně. To už jednoduše nevydržím. Nevydržím takovou rozkoš a kolena se mi podlomí, spadnu na zem. Je to směs dlouhé sexuální abstinence, lásky k Billovi a jeho úžasných schopností, co se tohoto týká.
Je na něm vidět, že je mojí reakcí překvapený. Nic ale nedá vysloveně najevo a pokračuje v rytmu jeho ruky.
„Bože! Bože, Bille!“ sténám a chytám se za zapletené vlasy. Kdyby byly rozpuštěné, asi bych si je vytrhal. Tahle extáze rozkoše už dlouho netrvá.
„Billi, já už… Ach…“ s hlasitým výkřikem se udělám do jeho ruky. Pohybuje jí, až dokud všechna tekutina neskončí na zemi. Já… Vůbec se z tohoto zážitku, té slastné křeče, ještě nemůžu vzpamatovat.

Bill:

Snažím se odvádět svou „práci“ co nejlépe a myslím, že se mi to docela daří. Netrvá to dlouho a Tom se udělá do mojí ruky. Má pevně semknutá víčka, jeho hruď se prudce zvedá, jak se snaží uklidnit svůj dech. Připlazím se k němu a začnu pokládat jemné polibky na celou jeho tvář. Tom obmotá jednu paži kolem mého nahého těla, druhou se zapírá o dno sprchy. Jeho dech se začíná vracet do normálu. Unaveně otevře oči a zadívá se mi do tváře. Přitáhne si moji hlavu k sobě a jemně, ale vášnivě mě políbí. Jeho jazyk se dostává čím dál hlouběji do mých úst a já ho ochotně přijímám.

„Děkuju, lásko,“ zašeptá mezi polibky. Jen se pousměju. Líbilo se mu to, a to mě těší. Tomovy ruce kloužou po mém těle a zanechávají za sebou husí kůži, která mi po jeho dotecích naskakuje. Cítím, že se moje dosud přehlížené vzrušení začíná hlásit o pozornost. Naše polibky se stávají dravějšími a občas zasténáme do úst toho druhého.

Tom:

Nechci zůstat Billovi nic dlužný. To, co mi udělal, bylo to nejkrásnější. Chci, aby to teď prožil i on. Převalím si ho v tom stísněném prostoru pod sebe, ale dám ho tak, aby se posadil. Jeho vzrušený penis se jasně tyčí do vzduchu, žádá si pozornost. To jsem samozřejmě rád, že ho vzrušuju. Z jeho úst si to nasměruju na podbřišek. Chci ho chvilku dráždit. Vím, že vyvrcholení je potom o to příjemnější. Jazykem mu zajedu do pupíku, občas něžně olizuju okolí. Skousávám jemnou kůži na jeho bříšku. Mile při tom zavrní. To mě nastartuje, abych se teda dostal k věci. Ne ale tak docela. Chytím jeho penis, ale nasměruju ho tak, abych se v pohodě dostal k jeho varlatům a vsál jedno do pusy.

„Och proboha!“ zavzdychá Bill. Uhm, těší mě, že se mu to líbí. Pevně semkne víčka a prsty si zajede do hustých černých vlasů. Opustím tuto část těla a soustředím se na jeho penis. Vsaju špičku, podobně jako to dělal on mně. Vím, že je to úžasné, snažím se vrátit mu to.

Bill:

Tomovo laskání je dokonalé. Je to tak vzrušující. Jeho jazyk dráždí moji špičku a já mám pocit, že tohle nemůžu dlouho vydržet. Snad nikdo mi ještě nepřivodil takovéhle pocity. Snažím se krotit své steny, ale jde to těžko. Proto se na to vykašlu. Vzrušeně vzdychám pod náporem slasti. Tom mě bere hluboko do pusy a při tom rejdí jazykem všude možně. Rukou mě hladí na vnitřní straně stehna a občas zajede i na zadeček, který nadrženě stiskne. Tahle kombinace něžného, ale zároveň vášnivého Toma mě dostává do kolen. Je to tak krásné, když vám tohle dělá někdo, koho milujete a kdo miluje vás. Po celém těle cítím mravenčení a v břiše se mi třepotají motýlci. Otevřu oči, které mám do teď pevně zavřené a odhodlám se podívat dolů. Ten pohled mě ale málem porazí a já se skoro udělám. Padnu hlavou zpět a víčka znovu pevně semknu k sobě, ale není to nic platné. Stále před očima vidím Tomovy přivřené oči, jak bere do úst můj penis. Jeho až labužnický výraz. Začínám se třást po celém těle. Myslím, že už to dlouho nebude trvat. A taky, že ne. S posledním táhlým stenem se mé tělo napne v křeči a já se udělám přímo do Tomovy pusy. Takový orgasmus jsem snad ještě nezažil. To asi proto, že tenhle byl první, který nebyl vynucený. První, který jsem prožil díky milované osobě.

Tom olízne zbytky mého spermatu a já se k němu z posledních sil připlazím. Zhroutím se mu do náruče a Tom mě k sobě pevně přitiskne. Prudce mu oddechuju do hrudi a snažím se uklidnit svůj dech i tep. Přijde mi, jako bych právě uběhl maraton.

„Och, Bože,“ vydechnu a Tom se mírně ušklíbne.
„Snad jsem tě nezmohl,“ zavrní mi do ouška.
„Co myslíš?“ zvednu k němu pohled a hravě ho kousnu do krku. Tom se jen zaculí a přitáhne si mě pro polibek.

autor: Diana

betaread: J. :o)

8 thoughts on “One night that changes everything​ 15.

  1. To bylo moc krásné =) Jak nakonec skončili v objetí =) Ale trochu mě překvapuje, že Bill s tím nemá problém, po tom co mu Wolfgang udělal… Ale tím líp, snad se tím nebude trápit =)

  2. To bylo snad víc než nádherné !!! Já fakt nevím co bych měla napsat…prostě dokonalost !!! ;))

  3. Aj ja sa cítim ako po maratóne. Krásne♥ 🙂 a je fajn, že Bill sa dostáva do pohody. Horšie to asi bude keď si pôjde pre veci, že?

  4. awww další dokonalý dílek :))už aby měl všechny věci odvezené aby se tam nemusel vracet :)honem dááál <3

  5. ten sen,co se Billovi zdál byl tak hezký. Bylo by super,kdyby ho Tom o tu ruku jednou požádal<3
    Ohohoooo 😀 no páni ! 😀 super. 😀 udělali krok do předu..to je fajné! A byto to tak vášnivé<33 Mmmmmm…♥!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics