The Last Dance Step For Your Heart 16.

autor: S & Lenna W.K.T.

Jsem rychlá, že? Včera jste se mě ptali, kdy bude další díl Dance a máte ho tady. Tenhle díl je speciální, jak pro Billa, tak pro Toma. Možná že pro všechny. Ok, tak se roztékejte u čtení a… yeah, baby! 🙂

Schmetti
Přišlo mi, že od našeho polibku se změnilo snad úplně všechno. Nečekal jsem, že by se k tomu snad Tom někdy odhodlal. Náš polibek by tak… magický. Tomovy rty jsou tak jemné a tak hebké, horké, sladké. Od té doby jsem ho chtěl líbat neustále. Když jsme se oba oblékli, šli jsme na jídlo s ostatníma, a pak jsme se ještě na chvíli vrátili do tělocvičny a domlouvali se na zítřku, protože Tay se rozhodl nám dát pro dnešek už volno. Což se mi hodilo, protože už před dvěma dny mi volala moje kamarádka, že na mě u ní doma čeká Tomův, už dávno objednaný dárek. Teď by ho mohl motivovat.

„Tomi, odvezu tě domů a ještě musím na chvíli někam odjet, ale pak hnedka přijedu a můžeme vzít Sorbonka ven k vodě, co ty na to?“ usměju se, když se posadíme do auta. Tom si zvyknul jezdit se mnou autem. Je to mnohem rychlejší. Pohodlnější. Když si Tom začal uvědomovat, když se začal měnit, tak mi to sám navrhl, zda bych ho vzal na nějaký výlet. A tak jsme jeli. Od té doby jezdíme jenom autem a Tomův otec mi dokonce pomohl sehnat lepší auto. Takže alespoň Tomovu prdelku vozím v něčem luxusnějším, než byl můj starý Fordík.

„Myslím, že by to mohlo být dobré, ale nebudeš pryč dlouho, že ne?“ pohladil mě po stehně, což mě docela zarazilo. Podíval jsem se na něj a usmál se.
„To víš, že ne, poupátko.“
„All right, baby.“ Odpověděl mi a oba jsme se začali smát.

***

„No, to ti to ale trvalo, to si sem jel dva dny?“ sprdla mě kamarádka hnedka ve dveřích.

„Né, trénujeme s Tomem na jednu soutěž, docela se do toho zbláznil.“ Usměju se a usrknu kávy.
„Neříkej mi, že trénujete na tu soutěž, jak bude se Snoopem.“
Lusknu prsty.
„Jo, přesně na tu.“ Mrknu na ni.
„A ty jako tancuješ taky?“
„Jo, tancuju s Tomem, tancuju mu holku.“ Zasměju se a odklepnu si z cigarety. Omezil jsem to na co nejmíň, ale občas si ještě zapálím, no.
„Ty jsi pako.“ Zasměje se. Pak si ještě chvíli povídáme, a nakonec mi Carolina předá onen plakát. Zkontroluju ho a opravdu, dole na velkém plakátě se opravdu pyšní raperovo písmo, kde je anglicky napsáno: Super tanečníkovi Tomovi; Jednou se uvidíme při natáčení klipu… Snoop Dog!
„Woow!“ vydechnu omámeně, okouzleně, prostě jsem hotový!!! „To je parádní!!! Děkuju ti moc!“ skočím kámošce kolem krku, držíc plakát v ruce. „Jsi skvělá! Vážně jo!“
„No hlavně, že máš radost a že ji bude mít Tom,“ poplácá mě po zádech. Pustíme se a moje oči se znovu snesou na onen kus vzácného papíru.
„Tohle je dokonalé! Chápeš, ty nic nevíš, detaily, a on už vůbec ne, a zrovna vybere obrázek, kde je s Rihannou!“
„Ten klip bude i s ní, nějaká nová pecka.“
„Cože?!!“ Vykřiknu. „A… ale… ale… to jsem nevěděl!!!“ srdce mám až v krku, že bych ho mohl vyplivnout.
„Tak teď už to víš, můžeš to povědět svému poupátku,“ zasměje se. „A co seš tak hotový?“
„Ty vole…“ odložím plakát, honem se napiju. „Chápeš, prostě on… Vždycky má takové hlášky, jako že Chris Brown dal Rihanně do držky, má na ni různé vtipné připomínky! Bude dvojnásobně šťastný!“
„Oh, tak to se těším taky!“
„Co jsem ti dlužný, Carol?“
„Ále, víceméně nic, slib mi, že vyhrajete. Já na tý soutěži teda sice nebudu, ale budu u natáčení, ráda bych ten tvůj ksichtík dostala pod ruku.“ Zasmála se a plácla mě po koleni. Dopiju kafe a pousměju se

„A mohl bys mě s tím svým poupátkem seznámit!“
„Ha, hm, tak to nevím,“ našpulím rty. „Sice se teď chová jinak, ale nevím, zkusím se ho zeptat. Musím na něj pomalu, jsem vděčný za to, že se tak snaží, ale poznám, že ho to dost unavuje. Námahá se,“ jak takhle mluvím o Tomim, začíná se mi stýskat. „Už bych měl jet, Tom na mě čeká…“
„Tak jeď,“ oba dva vstaneme. „Máte něco v plánu?“ ptá se mě, když míříme do předsíně, kde si obouvám boty a z věšáku si beru bundu.
„Slíbil jsem mu, že vezmeme jejich psa k rybníku. Tom se na to těší a… já taky,“ na rtech se mi objeví něžný úsměv. Zasněně se zadívám do blba. Po těle cítím takové to zamilované šimrání.

„Ty s ním něco máš, že?“ koukne na mě prozíravě.
„Co-cože? Jak si to pozna- totiž, chci říct, jak si na to přišla?“
„Bille, už tě nějakou dobu znám. Když takhle mluvíš, takovýmhle tónem, mluvíš o klukovi, je to jasné. Může ti tvoje city opětovat?“ koukne na mě a vezme mě za ruce. Lehce přikývnu a nesměle se usměju. „Pak ti přeji hodně štěstí, broučíne.“ Usměje se, a pak mě vyprovodí ze dveří. Rozloučíme se dvěma krátkými polibky na každou tvář a rychle nasednu do auta, abych u toho svého poupátka byl co nejdřív. Ještě stáhnu okýnko a zaječím: „A děkuju moc!“
„Tak si užijte zbytek dne a příjemný večer, ráda jsem tě viděla, Bille,“ Caroline vrtí pobaveně hlavou, už na moje děkování ani nereaguje.
„To já tebe taky!“
„Tak už jeď! Měj se!“
Zamáváme si a vyjedu.

***

Když jsem dorazil domů, tedy k Tomovi domů, v domě byl docela klid. Naučil jsem se tomu tady říkat domov, v podstatě tu bydlím, jsem tu častěji než doma. Sice mi to je i líto, kvůli tátovi, ale ten má společnost, alespoň se… osamostatní? Ne, to není vhodné slovo. Prostě potřebuje své soukromí a já taky. I když… tady ho v podstatě moc s Tomem nemáme, vlastně vůbec. Musíme se hlídat, Tomovi by to bylo jedno, možná mu ani nedochází, že na naší lásce je něco špatného. Kdyby se to dozvěděla jeho matka, ztratil bych u ní důvěru. Ona mi tak moc důvěřuje, to nelze ani popsat. Kdybych měl takto postižené dítě a vzal si do svého domu asistenta, který mu pomáhá, a dokonce jej dokáže zčásti změnit, byl bych mu neskutečně vděčný, nenapadla by mě ani hloupost o nějakém vztahu, lásce… Možná lžu, Simone měla zmínku, ale já vše popřel. Myslím, že mou osobu by to ani nenapadlo. Vážně ne, někdy nepřemýšlím nad takovými věcmi, kolikrát mi Andreas nebo táta něco pověděli a mě ani nenapadlo nad něčím takovým přemýšlet. Mám malý přehled nebo mozek, vážně nevím. Každopádně, kdybych se dozvěděl, že moje dítě má pletky s asistentem, na kterého je zvyklý, nebránil bych jim v lásce. Vždyť… to by byla Simone hloupá! Tom mě potřebuje a já potřebuju jeho. Stejně to jednou praskne, nebudeme se moct skrývat věčně, nachytají nás nebo to poznají z chování.

Nebudu přemýšlet, nezmění to nic, jen mi to kazí náladu a tu teď chci mít dobrou.

Vejdu do obýváku, kde na gauči sedí Jörg se Simoninou hlavou v klíně. Oh, to znělo blbě, leží mu v klíně a dívají se na televizi.

„Dobrý podvečer,“ pozdravím s úsměvem, když ke mně Jörg zvedl hlavu a pousmál se, hladíc Simone po vlasech.
„Ahoj Bille,“ pozdraví mě oba dva naráz. „Kdepak jsi byl? Tom povídal, že jsi někam jel a šel spát.“
„Spát? V tuhle dobu? Nikdy nechodí spát,“ podivím se a sednu si do křesla, rozvalím se s nohama od sebe. Kožené kalhoty se napnou. A ucítím jejich pohled na nohou.
„Taky jsme byli překvapeni, ale pravil, že chce, aby mu čas bez tebe utekl a že si přeje, abys jej probudil.“
„Uhm, aha,“ zamumlám a odvrátím stydlivě oči od Simone. Mám tendence stáhnout kolena k sobě, ale bylo by to nápadné. „Takže spí?“
„Ano, spí,“ přitaká mi Jörg. „Bille, chtěli… chtěli bychom se tě na něco zeptat.“

Ne, ne, ne, ne, ne!!! Prosím, ať se mě neptají na mě a na Toma! Na to, jaký vztah k sobě chováme, nedokážu jim lhát do očí, teď už to nejde. Bojím se jejich reakce, bojím se, že mě odtud vykopou jak prašivého psa, hodí mi kufr ke dveřím a zakážou se setkávat s Tomem. Mohl bych je přinutit, že tím Tomovi ublíží, ale vypadal bych jako ještě větší svině, která je vydírá. Proč musí být všechno tak složité, proč? Nějak nevěřím tomu, že by nám lásku schválili a byli šťastní.

„Povídejte,“ jsem ztuhlý. Zvedá se mi žaludek.

„Je to možná opovážlivá otázka, ale my ti věříme,“ ne, Jörgu, nemuč mě a vybal na mě všechno! Utrpení!
„Já vím,“ šeptnu se sklopenýma očima, naprosto s výčitkami.
„Víš… čekáme se Simone miminko a chceme se tě zeptat, jestli bys chtěl být kmotrem našeho dítěte.“

***

„Tok, tok, to jsem já, můžu?“ pousměju se. Tom leží na posteli na zádech, poslouchá hudbu, má zavřené oči a sladce se usmívá. Nevím, jak popsat svoje pocity, když ho vidím se takhle spokojeně usmívat, ale je to něco mezi: „:-Q_______________“ a „Cutieeeabcyd, jhkfvb,dhjfbvkhrfhjxyvbhjdfbvb, jfdhvuhdfv“, moje reakce na něj dokážou být velmi inteligentní, smysluplné, ale hlavně láskyplné. Vím, že Tom je ten pravý, koho chci mít po svém boku do konce života, teď jsem si tím absolutně jistý.

„Jen pojď dál, čekám na tebe.“ Broukne Tom, ale svoje oči neotvírá.
„Víš, něco pro tebe mám, poupátko.“ Brouknu něžně a sednu si na okraj postele, plakát schovávajíc za zády. Tom pomalu otevře svoje kukadla.
„Jako dárek?“ pomalu se posadí. Jen přikývnu. „Co je to?“
„Mh, budu chtít nejdřív něco na oplátku.“ Usměju se rafinovaně a šťouchnu ho jemně do prsou.
„Povídej.“

„Víš… jak jsi mě… no… v šatně, jak jsi mě…“

„Políbil.“ Doplní mě a já div ne až zoufale zalapám po dechu. Opravdu mě tam políbil… připadá mi to jako těžce splnitelný sen a jeho splnění jsem si jen vysnil.
„Jo… víš, chtěl bych… znovu, přál bych si, abychom se líbali častěji, pokud by ti to nevadilo… samozřejmě poku…“ Tom mě ale zastavil ukazováčkem na mých rtech.
„Líbat tě bylo to nejlepší, co jsem kdy zažil, takže když budeš chtít, abych tě líbal, tak mě prostě polib a neptej se.“ Pošeptá mi do ucha a pak se nakloní a vezme mě za bradu. Když spojí naše rty, zalapám po dechu a kňouravě zasténám. Ruce mu ovinu kolem krku, takže plakát za mými zády spadne na zem. Tom se odtáhne a zvědavě se podívá přes moje rameno.
„Co to je?“ vezme mě za ruku.
„To je… pomohla mi to sehnat jedna moje kamarádka. Bylo to docela složitý, ale nakonec se nám to povedlo. Doufám, že z toho budeš mít radost.“ Brouknu a podám mu plakát. Tom ho zvědavě rozbalí a šokovaně vydechne. Prsty si začne poklepávat na hrudi.
„Billy, to je…“ broukne… koukne na mě a prsty obou jeho rukou se zkroutí do tvaru malého srdíčka. Pohladím ho po jedné z rukou a políbím ho na tvář.
„To je důkaz toho, jak moc tě mám rád.“ Špitnu a sklopím oči.

Tom vstane a nechá plakát tak, roztažený na posteli. V přehrávači vymění cédéčko, pokojem se tedy rozvinou tóny lehkých romantický ploužáků. Vezme mě za ruku. Ruku mi dá na bok a vlastně celkově náš postoj spíše připomíná ten valčíkový. Pak se mnou začne opatrně pohupovat do rytmů hudby, celou tu dobu se mi dívá do očí.

„Když jsi k nám přišel, měl jsem z tebe strach. Bál jsem se, že mi vezmeš mojí mámu, tátu, psa nebo Ferdinanda, všechno to, na co jsem byl zvyklý. Nechtěl jsem tě tady, chtěl jsem, aby si odešel. Nesnášel jsem, když jsi mi říkal, co se neříká nebo co není slušné a stále to nemám rád, ale to dobře víš. Chtěl jsem, abys odešel, opravdu moc. Pak se ale něco stalo, a ten první víkend, co jsi tu najednou nebyl, mi přišlo všechno jiné, zase takové… osamocené. Když si tu byl ty, furt na mě někdo mluvil, furt mi někdo něco říkal, a i když jsem to nechtěl slyšet, po tom víkendu jsem si uvědomil, že je lepší, když na mě někdo mluví, že je lepší, když na mě mluvíš ty, protože tvůj hlas mě strašně uklidňoval. Pak si se mnou začal tancovat a já tě během hudby začal vnímat úplně jinak. Během tance jsi byl tak… vášnivý, lepší než Rihanna.“
Zasmáli jsme se oba. Pohladil jsem ho po tváři. Bylo tak úžasný, že mi tohle všechno říkal. Naklonil jsem se k němu a pohladil jeho rty těmi svými.

„Najednou jsem cítil tvoje doteky, jako kdyby mi říkaly, že si opravdu moc přeješ najít si ke mně cestu, že chceš být kamarád a že jediné, co chceš, je dávat a ne brát. Najednou jsem začal cítit tvojí vůni. Ale ne parfém, ale tvoje pižmo, moje srdce začalo bít mnohem silněji, když jsme spolu tančili. A ten večer v altánku, když jsme trénovali, jak jsi mi dal pusu. Ten všechno změnil a já si uvědomil, že ty jsi to, o co nechci přijít.“ Brouknul a mně utekla slzička dojetí. „Promiň, jak jsem se k tobě choval na začátku, choval jsem se takhle celý život a myslím, že se tak ještě budu chovat, protože tohle všechno je pro mě hrozně těžké, ale dokud jsem tady, s tebou, a dokud mám tu sílu to říct, tak jsem ti to říct musel.“ To už jsem nahlas vzlyknul a přitiskl se k němu. Pevně jsem ho objal. „Jediné, co si přeju je, abys tu byl se mnou, protože ty jsi ten, co mi nejvíce pomáhá.“ Pošeptal mi do ouška. „Jsi můj lék na autismus, Baby.“

Brouknul a pohladil mě po vlasech, protože jsem se dojetím rozplakal na plnou čáru.

Tiskl jsem tvář do jeho krku a vzlykal. Jediné, co jsem chtěl, ho nikdy nepouštět. Jeho náruč byla tak… měkká, jemná, ale zato pevná a teplá, tak… smyslná a hlavně příjemná, dávala mi to, co nikdy žádná jiná, hrozně uklidňovala.

„Nikdy mi nikdo neřekl nic tak krásnýho, Tomi.“ Pošeptal jsem na vysvětlenou svých slz. Nemohl jsem se udržet a začal mu tisknout malé polibky na krk.
„Tak neplakej, nechtěl jsem tě rozplakat.“
„To je dojetím.“ Fňuknul jsem a podíval se na něj. Pustil jeho krk a ruce svěsil podél těla. Pak jsem si párkrát poklepal na hruď a své prsty následně spojil do srdíčka. Napodobil jsem tak Tomovo gesto. Pohladil mě po tváři a políbil na nos.
„Ty jsi můj princ, kterého mi seslalo samo nebe.“ Pošeptal jsem, tahle slova patřila jen nám dvěma.
Tom mi ještě polibkem stačil poděkovat za plakát, když se dole ozval Simonin hlas.

„KLUCI, POJĎTE SI DÁT SVAČINU!“ zaječela, až se Sorbon rozštěkal.

„Sorbonku, pojď, půjdeme se najíst.“ Řekli jsme s Tomem téměř unisono a se čtyřnohým mazlíčkem mezi námi jsme se vydali dolů po schodech do jídelny. Simone nám připravila každýmu puding s piškotama. Musel jsem se zatetelit.
„Tohle jsem měl naposledy, když ještě moje maminka žila.“ Pousměju se a div mi neuteče slina blahem.

autor: S & Lenna W.K.T.

betaread: J. :o)

21 thoughts on “The Last Dance Step For Your Heart 16.

  1. páni 🙂
    jen škoda,že ve skutečnosti to vyléčit nelze….bylo by to moc krásné,kdyby to šlo….

  2. oh, bože! *.* to je ten nejkrásnější díl zatím ♥ to nádherné Tomovo vyznání…úplně se mi rozbušilo srdíčko 🙂 tohle je tak nádherná povídka, holky 🙂

  3. Nádherný díl, tak strašně dokonalý byl. Tom je opravdu úžasný, že se takle mění, už se těším na další díl 🙂

  4. A ako obvykle aj túto kapitolu si čítam znovu a znovu ju prežívam a lapám po dychu. Neuveriteľne krásne. Keď sa Tom mení a správa sa normálne je úplne nádherne rozumný a nežný a tak veľmi zvláštny, do takého chalana neexistuje možnosť nezamilovať sa. Ani sa nečudujem, že Bill rumádzgal dojatím. Bola to krásne emotívna chvíľka.

  5. [1]: My jsme si přávě o autismu zjiš´tovali dost informací před tím,  než jsme tu povídku začali psát a víceméně je možné, aby autistický člověk na sobě pracoval natolik, aby se témeř uzdravil 🙂

  6. bože!! to je nádherný ♥♥♥ :*** moc se těším na pokračování :))) opravdu krásné, moc, moc :)))

  7. [8]:áno, nedávno o tom bol na stv2 dokument a v poslednom čase dosahujú pekné výsledky, niektorí ľudia, keď sa s nimi pracuje od malička sú normálne zaradení do života a vedome sa dokážu sebaovládať.

  8. Z téhle povídky už jsem pár dílů četla na asi původním blogu předpokládám a jsem z ní naprosto unešená….! ^-^'

  9. krásnééé 🙂 taky jsem brečela dojetím jako Bill 🙂 těším se na další dílek..skvěléé ^^

  10. Jooooojjjj to ako už nebude pokračovanie??? Keď už to je v tom najlepšom??????? :(:(:(:(:(:(:(:( Protestujeem!!

  11. Ksakru holky!!! na tuhle povídku jsem narazila dnes úplnou náhodou a.. nemám slov.
    Přísahám, že prostě neumím psát delší komentáře, ale tahle povídka, i když je již dlouho nedopsaná, ve mě zanechala tolik pocitů a emocí, jako žádná jiná, a já ji nemůžu jen tak přejít. Nechápu, jak někdo může tak úžasně popsat a napsat příběh, aby čtenáře vtáhl do děje natolik, aby vyloženě prožíval popisované přívaly smutku, radosti, vzrušení, napětí… Asi z toho budu ještě dlouho naměkko fakt 😀 . Ani nedokážu plně popsat, co všechno ve mě povídka vyvolávala, ale já jsem to fakt všechno cítila s kluky! A ještě navíc při poslechu klíčové písně Undisclosed Desires.. Pro mě víc než dokonalé, opravdu. Děkuji za tuhle povídku, myslím, že si ji zítra stejně přečtu znovu:D <3 a jestli se v budoucnu objeví pokračování, asi se zblázním radostí:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics