Paranormal Perversity 15.

autor: Dietřisko & Kentaur

Bill

V tu chvíli zazvonil zvonek.

„To snad není možné,“ zanaříkal Tom. Zvedli jsme se a ruku v ruce šli dolů. Tom pustil moji ruku. Zklamaně jsem povzdechl. Natáhl jsem se po klice a otevřel dveře. Stála tam Angela.
„Co tu děláš?“ zeptal se Tom naštvaně. Angela neodpověděla. Vypadala nějak divně. Pak trhanými pohyby vešla dovnitř. Něco tu nehrálo. Přejel mi mráz po zádech. Angela se k nám pomalu otočila čelem. Pak se zapotácela a upadla na zem, kde se svíjela v agónii. V tu chvíli zhasla světlo. Asi vypli proud. Poskočil jsem k Tomovi a pevně ho chytil za ruku. Ani jsme nedýchali. Jediné zvuky, které byly slyšet, bylo chrčení a nárazy na podlahu. Něco mě chytlo za nohu.

„Billeeeee…“ zachroptĕla Angela. Začal jsem ječet.

„Tome, Tome, ona mě drží!“ Strhla mě na zem.
„Bille!“ vykřikl Tom a pevně mě chytil. Angela mě táhla a Tom mě táhl na druhou stranu.
„Co děláte?! Vždyť mě roztrhnete!“ volal jsem zoufale. Najednou Angela odpadla. Přestala se hýbat. Tom mě zvedl ze země a přitáhl si mě do náručí. Chvíli mě tak držel. Připadal jsem si chráněný a v bezpečí. Vzlykal jsem.
„To bude dobrý,“ šeptal mi něžně. Světlo se rozsvítilo a nám se naskytl hrůzný pohled. Na zemi ležela Angela. Ale ne ve stavu, který se stále dal nazvat Angelou. Rozpadala se, jinak se to popsat nedalo.


Jedna ruka jí visela na posledním, téměř přervaném svalu. Když jsem spatřil její břicho, musel jsem zavřít oči a odvrátit se, jinak bych se pozvracel. Střeva měla vyhřezlá. Válela se po zemi jako velcí, tlustí, slizcí hadi. Uslyšel jsem, jak se Tom zprudka nadechl.

„Co budeme dělat?“ zeptal jsem se vyděšeně.
„Něco vymyslíme,“ odpověděl tiše a pohladil mě po zádech. „Rozhodně s tím nemůžem jít na policii,“ dodal po chvíli ticha.

„Proč?“ nechápal jsem.
„Protože by to bylo na nás,“ vysvětlil mi. „Billi, prosím tě, dones pytel na odpadky… Nebo radši dva.“
„Proč?“ zeptal jsem se udiveně.
„Na… Angelu.“
„A co s ní chceš dělat?“ zeptal jsem se roztřesenĕ.
„Zakopat.“ Jeho tvář byla kamenná. Zachvěl jsem se.
„Tak já jdu pro ty pytle,“ řekl jsem.
„A rukavice,“ podotkl ještě. Přikývl jsem a utekl do kuchyně.

HI, BILL, pozdravila mě zeď. Ignoroval jsem ji. Vytáhl jsem dva pytle a vrátil se k Tomovi. „Na,“ kníkl jsem a podal mu ty pytle s rukavicema.

„Díky,“ řekl a něžně se dotkl mojí ruky. Dál bylo všechno na něm. Odpotácel jsem se ke dveřím a opřel se o futra. Jen jsem tam tak stál a pozoroval, jak Tom dává zbytky mé bývalé přítelkyně do pytlů. „Ne-nechceš pomoct?“ vykoktal jsem.
„Ne, to je dobrý,“ usmál se. Viděl jsem, jak je bledý, taky mu bylo špatně. Ale stejně ji uklízí. Ach, můj statečný Tom… Kdyby tam neměl tu mrtvolu, tak jdu k němu a objemu ho.
„Jsi úžasný,“ řekl jsem mu aspoň. Na chvíli se zarazil.
„Ty víc,“ řekl tak, že jsem ho skoro neslyšel. Dokončil svou… práci a zvedl se.
„Pomůžeš mi to odnést?“ zeptal se.
„Samozřejmě…“ Vzali jsme pytle – snažil jsem se nemyslet na obsah – a šli ven.

„Kam to dáme?“ zeptal jsem se po chvíli.

„Do lesa,“ řekl Tom. Dál jsem mlčel. Došli jsme k plotu.
„Až řeknu teď, tak to přehodíme,“ řekl Tom. „Tři… Dva… Jedna… Teď!“ Hodili jsme pytle přes plot. „Takhle to necháme.“
„Tak dobře,“ řekl jsem. Ani se mi moc nechtělo jít to tam zakopávat.
„Můžeme to jít zakopat zejtra…“
„Dobře,“ zopakoval jsem.
„Pojď, půjdeme,“ vzal mě za ramena. Nechal jsem se odvést. Tom zamkl všechny dveře a odvedl mě do svého pokoje. Položil mě do postele, lehl si ke mně, objal mě a celou noc se mnou zůstal.

Ráno jsem čekal, až se Tom probudí. Díval jsem se na jeho tvář a přitom se usmíval. Poslední dobou jsem to dělal čím dál častěji… Nedokázal jsem se nabažit pohledu na jeho nádherný obličej. Něžně jsem ho políbil na tvář. „Tomi, vstávej…“ Doufal jsem, že se vyspal z toho, co se stalo včera. Měl jsem možnost o tom přemýšlet celou noc a zdálo se mi to neskutečnější a neskutečnější. Bude lepší, když zůstaneme co nejdéle tady… Nechci si to připomínat. Pokud se to vůbec stalo.
Tom otevřel oči a krásně se na mě usmál. „Dobré ráno,“ broukl.
„Dobré…“ odpověděl jsem a znovu ho políbil. Jemně mě odstrčil.
„Půjdu do koupelny… Trochu se probrat.“

Vstal. Stihl dojít jen na chodbu, když jsem vyskočil z postele a běžel za ním. Přirazil jsem ho ke zdi a vášnivě ho políbil. Téměř jsem z něj strhl tričko a svými polibky jsem se přesunul na jeho hruď. Pak po břiše dolů, dolů… Chytil jsem ho za pásek, pohlédl nahoru, usmál se a rozepnul mu kalhoty.

Tom

Překvapeně jsem zamrkal, když se na mě Bill nečekaně vrhnul, ale pak jsem se mu podvolil. Usmál jsem se a začal mu polibky oplácet. Z mého plánu jít do koupelny rázem sešlo. Bill mi sundal tričko a přesunul se z mých rtů níž a níž. Tak krásně to mlaskalo. Vzrušeně jsem vydechl. Příjemně to lechtalo. Bill rukama zabloudil k mým kalhotám a během vteřinky je ze mě stáhnul. Se nezdá, bráška, projelo mi hlavou. Nenechal jsem ho na moji reakci dlouho čekat a zajel jsem mu prsty pod tričko. Cítil jsem, jak mu zaskočila husí kůže a rty jsem se přistál k těm jeho sametovým polštářkům. Museli jsme náš polibek na chvíli přerušit, abych mu mohl stáhnout vrchní část jeho oděvu. Natlačil jsem ho zpátky do pokoje a jen nohou zavřel dveře pro pocit většího soukromí.

Bill odstrčil peřinu, aby v ničem nepřekážela, a lehl si na moji postel. Na nic jsem nečekal a lehl si přímo na něj. Rukou jsem se zapřel u jeho hlavy a pohledem vyhledal jeho oči. Chvíli jsme se na sebe dívali, pak se usmál a znovu mě vášnivě políbil. Polibky jsem mu oplácel a jazykem jsem se probojoval do jeho úst, kde jsem rozpoutal vzrušující bitvu s jeho jazykem. Rukama jsem zabloudil k jeho kalhotám a s jeho pomocí jsem mu je sundal. Naskytl se mi pohled na celé jeho krásné tělo. Prstem jsem mu objel tetování ve tvaru hvězdičky. Bill mě chytil za krkem a přitáhl si mě víc k sobě. Spokojeně jsem zafuněl. Pohladil jsem ho po boku a prstem jsem zavadil o lem jeho boxerek. S otázkou v očích jsem na něj pohlédl. Jen přikývnul a skousnul si ret. Jazykem jsem obkroužil jeho ztvrdlou bradavku, a pak jsem zatáhl. Bill vzrušeně oddechl a chytil mě za zadek. Než jsem se nadál, letěly i moje boxerky přes celý pokoj. Olízl jsem si rty a natiskl se k němu. Začal jsem se pohybovat tak, že se naše penisy třely o sebe. Bylo to tak vzrušující, cítil jsem, jak stále nabývají na objemu. Najednou mě Bill převalil, takže teď byl nahoře on. Trochu mi poroztáhl nohy a posadil se přímo mezi ně.

Do háje, Bille… Zaúpěl jsem v duchu. Tolik jsem ho chtěl, tak neuvěřitelně moc mě vzrušoval.

„Billeee…“ zakňoural jsem.
„Copak?“ usmál se svůdně.
„Sakra, já tě chci!“ Bill se mi zhoupnul mezi nohama a natáhl se ke mně pro polibek. S radostí jsem mu ho věnoval a vzrušeně mu oddechl do úst, když se mi o penis otřel znovu. Připadal jsem si, že samým vzrušením snad i vybouchnu. Tak dlouho jsem po tomhle okamžiku toužil. Hladil jsem ho po zádech a vychutnával si každý centimetr jeho jemné pokožky. Bill se mi přímo vpíjel do rtů. Po chvilce se trochu odtáhl. Splašeně dýchal. Slezl ze mě a celkově se přesunul trochu níž. Nadzvedl jsem se na loktech a upřeně ho sledoval. Pohladil mě na vnitřní straně stehna a poté mi prstem přejel po ztopořeném mužství. „Můžu…?“ zeptal se a bylo na něm vidět, že je trošku nervózní.
„Ty cokoliv,“ usmál jsem se a něžně jsem ho pohladil po tváři. Úsměv mi doplatil jeho zářivým a svými dlouhými prsty uchopil můj penis. Trhaně jsem vydechl. Stáhl mi předkožku a začal mi ho pomalými táhlými pohyby honit.

Zaklonil jsem hlavu a obličej se mi zkřivil slastí. Byl to nepopsatelně úžasný pocit. Promnul mi žalud a mně unikl hlasitý vzdech. Najednou jsem ucítil něco příjemně teplého a vlhkého. Trvalo mi několik sekund, než mi došlo, že je to vlhko jeho úst. Neubránil jsem se dalšímu stenu. Zasunul si mě až po kořen a chvíli vyčkal, než začal kmitat jazýčkem. Musel jsem se držet, abych mu do pusy nepřirazil. „Bille… Uhhh… To… To je ú… úžasný,“ vydechl jsem mezi vzdechy. Cítil jsem silné pnutí v podbřišku a v penisu mi mocně tepalo. Bill jazykem ještě zrychlil a kouřil mi jen žalud. U kořene mě chytil rukou a začal si dopomáhat rukou. „Ááá, ježiši… Já už to nevydržím…“ téměř jsem zaskuhral. „Už… Už budu…“ Pokojem se ozval hlasitý výkřik a v tu chvíli jsem vyvrcholil Billovi přímo do pusy. Ten všechno spolykal a snažil se ze mě dostat poslední kapičky. Nechal jsem se unášet krásnými pocity. Bill mě vypudil s pusy a olíznul si rty.

„Chutnáš skvěle,“ usmál se vylezl si ke mně výš. Třásl jsem se po celém těle a schoulil se mu do náruče. „Bylo to skvělý… Ty jsi úžasný…“ Stále jsem přerývaně dýchal. Pevně mě objal a snažil se mě ukonejšit. Vyhledal jsem jeho rty a žádal si jeho polibků. Rukou jsem mu zajel do vlasů a propletl naše nohy. „Chci ti to oplatit,“ zašeptal jsem mu do ucha a poté jsem jemně skousnul jeho ušní lalůček.

autor: Dietřisko & Kentaur

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Paranormal Perversity 15.

  1. Po té "nehodě" s rozpadlou Angelou jsem napnutější než kdy dřív… Co se to tu sakra děje?? Už to chci fakt vědět, těch záhad je strašně moc a mně to teď nebude dát spát 🙂
    Jinak jsem ráda, že se kluci tou ošklivou událostí nenechali ovlivnit a užili si spolu pěknou chvilku :)) Ale mam strach, že až to v dalším díle bude chtít Tom Billovi oplatit, tak se něco špatnýho stane :/
    Děkuju za další díl a těším se na další.

  2. "Billi, prosím tě, dones pytel na odpadky… Nebo radši dva." :DD
    Moc hezký díl, už aby byl další 🙂 A co Billova zeď? 🙂 By mě zajímalo, kdy už to s ní/ním/tím vyřeší a co je to zač 🙂

  3. Nooo…tak z té rozpadlé Angely už nevím kde mi hlava stojí :D…o mrtvých jen dobře..ale…upřímně mi vážně moc chybět nebude :D..no a dvojčata si musela nějak uklidnit nervy po té "nehodě" že? 😀 moc krásný díl 🙂

  4. Ja fakt nechapu, jak si muzou takhle uzivat, zatimco jim tam venku v pytlech na odpadky hnije Angela 😀 Navic docela pochybuju, ze jim tohle projde, ale tak aspon to zkusili 😀 Tesim se na pokracovani 🙂

  5. Ja len dúfam, že sa Angela nevráti z tých vriec naspäť. To by ma asi porazilo.
    Tom a Bill si nádherne liečili svoje rozklepané nervy:) snáď sa už teraz nezačnú zase správať akoby to bola chyba? pretože mi vieme, že nebola. A odplata je dôležitá vec:)

  6. Rozpadnutá Angela bola dosť nechutná. 😀 TAKMER som z toho mala zimomriavky. Tie sa však isto dostavili neskôr. Takýto spôsob upokojovania nervov je rozhodne super. Teším sa na ďalšiu časť.

  7. No jéje! To bylo psycho s tou Angelou! Já jsem z toho ještě teďka mimo. Vůbec nevím, co bych na jejich místě dělala, ale policii bych asi taky nezavolala 😀 Jenom se začínám obávat toho, co se začne dít klukům teď. Nejen, že mám strach, že by za nimi mohla přijít policie, protože je třeba nějaký soused viděl, ale očividně Angela byla něčím posedlá a navíc do toho ten jejich dům a mám strach, že se teď kluci zblázní. Fuj, zase mi z toho běhá mráz po zádech! A vůbec jim nezávidím jejich situaci.
    Ale aspoň že závěr dílu byl krásný 🙂 I když je teda obdivuju, že na něco takového měli vůbec chuť 😀 Já bych pořád před očima viděla Angelu v pytlech na odpadky….brrrr…
    Jsem opravdu zvědavá, co přinese další díl! :))

  8. Ten koniec bol fakt super, ale čo to bolo na tom začiatku? 😀 preboha, to bolo fakt úplne psycho. Akože Angela si len tak príde k nim domov a kľudne sa im tam rozsype? No, tak to je vrchol drzosti! :D… Ja nechápem ako mohli byť tí dvaja takí kľudní, ja by som sa tam asi zložila, nie ešte aby som ju začala dávať do vriec 😀 som naozaj zvedavá čo sa to tam deje! A strašne sa bojím, že keď sa pôjdu pozrieť na tie vrecia tak ich bude čakať nejaké prekvapenie, neviem aké, ale myslím si, že to nebude len tak, že ju tam nechali pohodenú :D… Inak ten koniec bol fakt super, aj keď ja by som po tej Angele asi nemala chuť na nič, ale bolo skvelé, že sa to medzi nimi konečne nejako posunulo :)… Som zvedavá na pokračovanie 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics