Rumors 15.

autor: Bitter
„Co to smolíš?“ Zeptal se Tom a promnul Billova ramena. Ten sebou úlekem trhnul a málem udělal do papíru rýhu.
„Zabavil jsi mi mobil, takže se vracím ke kořenům a píšu dopis.“ Blonďák zaklonil hlavu a zamával papírem Tomovi před obličejem. Hned mu byl sebrán a Tom se začetl.
Bill zatím opatrně uložil krabičku s parfémem do obálky. Parfém byl velice exkluzivní, jeho výrobce měl malý krámek jenom tady a naprosto odmítal expedovat do jiných měst. I tak neměl o klienty nouzi, byla v tom jistá prestiž, mít parfém, který nikde jinde na světě není k dostání, a Bill patřil k pravidelným klientům. On i Tommy, ale ten už se v Kolíně neobjevil léta a on si pamatoval, jak si tenkrát, když Billovi pomáhal vybalovat a na flakon narazil, povzdychl, jak mu chybí, protože ostatní je prostě na jedno brdo. Bill to chápal, on sám parfémy používal minimálně, a když už, dával si velice záležet.

„Když jsi mi říkal, že majitele Insomniaxu znáš, neřekl jsi mi, že je to tvůj bývalý.“ Billovo obočí vylétlo nahoru a Tom stěží maskoval, že by papír i parfém nejradši zahodil někam daleko.

„Tommy? Můj bývalý… jak jsi… oh… ne, tak to není.“ Zasmál se a papír mu vzal. Úhledně ho složil a uložil do obálky.
„Ano, já a Tommy jsme spolu strávili noc. Na Maledivách, ale jinak než si myslíš. On je gay, ale nikdo to neví. Děsí se toho, co by na to jeho otec. Fotili jsme spolu a tak trochu jsme po sobě vyjeli. On mi pak propašoval do věcí svoji kartu od pokoje a matka zavětřila prachy. Měl jsem nás nahrát. Jenže když jsem se pak předním svlíknul, málem ho trefilo. On mi řek jako první, že to, jak vypadám a jím, není normální. Dost jsem na něj křičel, protože jsem si tenkrát dal záležet, aby mi to slušelo, a když mi řekl, že vypadám příšerně, dost mě to ponížilo. To jsem si myslel, že vlasy a make up jsou moje největší problémy. Pak jsem uznal, že má pravdu, a celou noc jsme si povídali. Nic víc nebylo. Jen zmrzlina a hromada dalšího jídla. Celé dva dny, co jsme tam pak ještě byli, mě přesvědčoval, ať se máti zbavím, že není normální, co dělá, a snažil se ji ode mě držet dál. Jenže už bylo pozdě. Odletěl jsem na tu přehlídku a umřel… Když jsem se pak dal do kupy, byl jediný, za kým jsem mohl jít. Pomohl mi najít bydlení a zajistil finančního poradce. Ze začátku jsme se vídali téměř denně. Přiznávám, byl jsem do něj krapet zblázněný, rychle to přešlo. A taky byl Tom vždycky až moc společenský a novináři se kolem něj motali jak divý. To já chtěl někam zalézt a mít klid. Teď se vídáme málo. Od doby, co má Insomniax, už pomalu vůbec. Ale když jsem do Insu zašel, vždycky mě přišel pozdravit.“

„Takže vy jste spolu nikdy… nespali?“
„Ne. Ne. Tommy je navíc krapet do větru, podle mě se hlavně bojí mít někoho rád. Kolikrát mi ho bylo líto. Byl pořád sám, jen občas se vídal s Chloe, ale to je jeho sestra. Je úžasná. No, ale teď má dvojče. Ne že by předtím neměl, ale nevěděl to. Žili odděleně. Umíš si představit, jaký to muselo být? Jednou jsem viděl o dvojčatech dokument. Mají mezi sebou hrozně silná pouta. Mají rádi stejné věci, chovají se stejně, myslí stejně, cítí to, co ten druhý…“
„Nechceš mi říct, že jsi moje dvojče, ne?“ Uchechtl se Tom a Bill ho plácnul po ruce. Taková hloupost…
„Jeho bráška nějakou dobu v Insomniaxu pracoval, než se to provalilo, a já myslel, že spolu chodí. Tom na něj vždycky chodil tajně koukat a měl takový zvláštní výraz… No a ono prdlačku. Je to dvojče. Musí to být super. On je takový ptáče, co akorát vypadlo z hnízda. Tommy se alespoň může o někoho starat.“
„Eh… jo…“ Vysoukal ze sebe Tom, i když měl sotva zpracovanou třetinu toho, co teď Bee na něj vychrlil.
„No, každopádně, asi bych mu měl jít poděkovat taky. Za tebe, že jsi ho měl, na začátku.“
„Takže nežárlíš?“ Ujistil se Bill a objal Toma kolem pasu.
„Nežárlím.“
„A vygooglíš mi pak adresu Insomniaxu v L.A.? Nejsem si jistý, jak to teď Tommy má, a oni mu to určitě když tak přepošlou. Nebo mi vrať mobil a já mu zavolám.“
„Pošleš mu to do klubu. Nemám moc dobrý zprávy. Máme už za dva dny začít s rozhovorama a pak přidali vystoupení.“
„Vždyť jste měli být ještě v L.A. a točit.“
„No jo, náš tým nezahálí. Takže ne, ten telefon ti teď tuplem nedám a já na tyhle dva dny odmítám používat i ten svůj. Chci si to volno ještě užít. S tebou.“

***

Tom zanadával a vylovil ze země svoje boxerky. Přikryl odkopaného a zmateně mžourajícího Billa a pokrčil rameny, aby mu dal najevo, že ani on netuší, proč jim ten idiot Adam ve tři ráno buší na dveře. Proboha, vždyť šli spát sotva před hodinou.

Automaticky si po cestě ke dveřím stáhl ze zápěstí gumičku a sepnul si vlasy.
„Hoří nebo co?“ Štěkl hned, co otevřel, a Adam mu vrazil do ruky telefon.
„Mrzí mě to, ale volá Bec. Snažila se dovolat Billovi.“
„A to neví, kolik tady je? Nepočkala by do rána?“
„Někdo se vloupal do Billova studia.“
„Co je s mým studiem?“ Zívl blonďák a ještě víc se schoulil do přikrývky, ve které byl zamotaný.
Tom mu předal telefon a sledoval, jak jeho kůže získává křídový odstín.
„Zlato, mrzí mě to, ale budeš se muset hned zabalit. Někdo se vloupal do studia a policie tě potřebuje tady.“

Návrat domů byl jako malá soukromá apokalypsa. Nejenže fanynky nějak zjistily, že jsou v Lipsku a do rána byl dům v obležení, sotva mu Tom vrátil jeho mobil a on ho zapnul, začal nepřetržitě vyřvávat. Tolik zameškaných hovorů a zpráv neměl za celý život. Neznámá čísla rovnou mazal a nastavil si dostupnost pouze pro čísla ze seznamu. Smsky nechal na pak.

Následně byl boj dostat ho na letiště, pokud možno neviděného. Navíc byl Tom po ranním rozhovoru s manažerem podrážděný a vzteklý a Bill si všiml, že se to přenáší i na něj.
Byl tak vykolejený, že si málem zapomněl vzít léky.
Navíc ho někdo musel vidět i na letišti, když přistál, protože jen co vystoupil z taxíku, vrhli se na něj dva fotografové. Udělalo se mu ještě hůř, než mu do teď bylo, a uvědomil si, že tohle teď bude jeho rutina. Fotografové, bulvár, fanynky… jestli chce být s Tomem, musí si začít zase zvykat na pozornost veřejnosti.

Doma si dal rychlou sprchu, něco malého k jídlu, vzal si léky a odjel do studia.

Takhle si jejich rozloučení Tom nepředstavoval. Snad tisíckrát Billovi kladl na srdce, aby mu dal hned vědět, a hlavně ať nic nikde nečte.
Bill se rozhodně nesměl dozvědět, jakou kampaň proti němu fanynky rozpoutaly. Ne teď. Adam měl pravdu. Měl mu to říct hned, propásl to a Tom si nedokázal představit, jak by to Bill přijal teď, ve stresu ze studia. Navíc tady byla ta věc s Davidem, se kterým mluvil hned ráno.
Zvedal se mu z toho žaludek a měl chuť z letiště, na kterém byl dneska už podruhé, utéct. Jenže jestli to neudělá, budou nahraný. Celá tour padne. Adam měl pravdu, nedovedl si představit, čeho jsou jejich lidi schopní, pokud se začne kapela vzpírat. Opakoval si, že hned jak dojedou Ameriku, budou se moct ze všeho vyvázat. Utéct… Pro teď jen poslušně sklopil hlavu a čekal na své alibi v podobě rudovlasé modelky, která mu nadšeně mávala, sotva ho zahlédla. Zvedl otráveně ruku na znamení, že ji vidí, a rozešel se jí naproti.

„No ty se tváříš, proboha. Koukej se začít smát, máme být krásný páreček.“ Sprdla ho Ria, sotva ho objala, ač to muselo vypadat, že mu něco láskyplně špitá do ucha.

„Taky tě rád vidím, Rio.“
Tom ji znal už pět let. Seznámila je Adamova kamarádka, která si bůhvíproč myslela, že to bude velká láska. Jenže jediný klad, který podle Toma měla, byla krása, a to, co uměla v posteli. Jinak byla vychcaná až na půdu a občas neskutečně jednoduchá. Byla doba, kdy přesně tohle Tomovi vyhovovalo a konec konců i v L.A. ji původně kontaktoval, aby očíhl terén. Nikdy z toho ale nebylo víc než pár nocí.
David to samozřejmě věděl a hodlal jejího příletu do Německa využít. Bill byl model a Ria modelka stále byla. Oficiální verze tudíž zněla: Bill je Riin kamarád, kterému Tom pomohl, když se mu v klubu udělalo zle. Ani jeden nemá tušení, že by Bill zase bral drogy. Oba se shodují na tom, že má bývalý model slabé srdce. S nimi do Německa Bill sice letěl, ale vyřídit si vlastní záležitosti. A to je vlastně fuk, protože koho zajímá Bill, když Tom randí s Riou.
Davidovi pomohlo i to, že se s rudovláskou Tom v L.A. sešel a byl s ní vyfocen ve stejný den jako s Billem.

„Ale notak, přece to není tak hrozný.“ Protáhla Ria a Tom od ní převzal vozík s kufry. Bill jich měl víc. Vyvolalo to na jeho tváři přiblblý úsměv a Ria se na něj usmála nazpět.

„Budu skákat dva metry vysoko až se konečně dostanu z těchhle sraček.“ Procedil skrz zuby a přinutil se Riu pohladit po ruce. Ta se zasmála, jako by jí říkal bůhvíco vtipného. Hrála dokonalé divadlo pro fotografy, které už David zařídil. Následně je vyfotí, jak spolu mizí v hotelu, a Toma, jak hotel opouští až druhý den ráno.
„Buď rád, že jsem to já. Alespoň nám to bude spolu slušet.“
„No jasně…“
„Co ty víš, v nějaký jiný realitě jsme třeba opravdu zamilovaný pár.“
„Proč ne rovnou manželé?“ Ria se začala smát, položila ruku na jeho rameno a Tom ji, pro fotografy nápadně nenápadně, pohladil po zadku.

Druhý den ráno ho probudil telefon. Bee. Alespoň dnešek začne pěkně. Blesklo mu hlavou, než hovor přijal.

„Bee…“
„Ne, to jsem já, Bec. Bill je v nemocnici, Tome…“

autor: Bitter

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Rumors 15.

  1. Jéé.. tohle znám. 😀 Můj hrdina Tommy. 😀
    Musím ti znova napsat jak je geniální ta zmínka o tom, že jsou dvojčata. Prý taková hloupost. 😀 Kdybyste tak věděli kluci. 😀
    No a Ria? Manželka? V jiné realitě jste už i rozvedení krásko. 😀 Ta buchta se mi nelíbí a budu jen ráda, pokud někam rychle zmizí.

  2. To jsou takové rychlé zvraty, že ani nevím, co řív komentovat… 😀
    Celou dobu jsem si říkala, jak se mi vůbec nelíbí, že mají pořád takový frmol a ani žádný čas si pořádně odpočinout a aspoň na dva týdny se někam zašít, že to špatně dopadne. No a už je to tady, já se ani nedivím, že Bill v té nemocnici skončil. Teď jen doufám, že tam za ním Toma pustí a že se tam do toho nevloží Billova matka… Ne, že bych Billovi přála ještě více něco zlého, ale hodilo by se, kdyby Bill v té nemocnici potřeboval transfuzi nebo tak něco a Tom by se ukázal být ten nejlepší dárce 😉

  3. Toľko zvratov naraz .. evidentne bolo potrebné, aby sa príbeh konečne pohol niekam ďalej. Otázkou ostáva kam. Ďakujem za preklad, teším sa na pokračovanie. A som neskutočne zvedavá.

  4. Ale ne, to je špatné! Co se Billovi stalo? Selhalo srdíčko? Po tom všem bych se vůbec nedivila. Jenže teď je v rukách cizích lidí a na místě, kde ho nikdo nebude chránit před slídily a hlavně před jeho matkou. Doufám, že je natolik při smyslech, aby dokázal její přístup zakázat. Tohle bude peklo.
    Díky, těším se na pokračování.

  5. Oh… Co se proboha stalo?! To je zase useknuti, ja te zabiju, fakt uz. On si urcite neco precetl a to ho porazilo! Nebo nejaky stalker. Ti fanousci jsou opravdu na masli. Ja bych to nedavala. Musi to bejt takovej tlak na psychiku, divim se, ze v noci muzou klidne spat, kluci… Odvracena strana byti celebritou… Jestli maji nejakyho detektiva, co je sleduje, dava echo mediim… nebo je zatim ten nekdo, kdo jim nepreje… Ubiji me, jak nemaj nikde klid, snad aby uplne zmenili identity, aby je nikdo nepoznaval… Sileny, sileny.
    Ano a zminka o dvojcatech, haha:D Pripomina mi to takovy to, kdyz clovek prohodi se srandy ke kamaradovi: "To by byla sranda, kdyby ses do ni zamiloval" a ono se to pozdeji stane:D
    A Tommy a Bee… No nezni to roztomile?…;D Klidne by mohli byt ti dva dal spolu, ale co zbylej Tom a Bill xD Libila se mi ta zminka o tom, jak si propovidali noc a dam krk za to, ze by spolu mozna i vydrzeli dlouho, kdyby pak Bill "neumrel"…Tak trochu po sobe vyjeli, mne prijde, ze to Bill uplne nepopsal, jak to bylo doopravdy, realita byla takova, ze se prece strasne moc chteli!:D Jenze Tommy se o Beeho bal, proto mu to rekl s tou postavou a bylo po erotice.
    Ria tu hraje presne takovou tu osobu, jak si ji predstavuju i ve skutecnosti: lehkovaznou, nemusim ji, perfektni vyraz "vychcana az na pudu", taky pouzivam 😀

  6. no tááák čo je s Billim… Tie fotky s Riou mu mal Tom okamžite ohlásiť sakra… bojím sa o nich.

  7. Tenhle díl byl tedy smršť! Jako by lítala facka za fackou….
    Vůbec se necítím dobře z ničeho. Bill je v nemocnici, a co se mu sakra stalo? Mám milion teorií, které jsou buď o jeho srdci, Alexovi a nebo šílených fanynkách….Tomovy fotky s Riou se mi vůbec nelíbí, obzvláště když o tom ani Bill neví….
    Jak tohle jenom dopadne?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics