From the inside out 16. (2/2)

autor: fyredancer
Když si Tom sundal kalhoty, Bill zvedl boky a stáhnul si i ty svoje. Byl tak hubený, že si mohl stáhnout zapnuté kalhoty i přes boxerky, až Tom uvažoval, jak na něm vůbec držely. Nechal si tu otázku na někdy jindy a snížil se, dokud k sobě nebyli přitisknuti svými hrudníky, a začal Billa znovu líbat, jednou rukou mu přitom projížděl jeho havraní vlasy. Billova erekce jej tlačila v místě mezi rozkrokem a bokem, ale Tom prozatím jejich polohu nijak nezměnil.
Nyní zatlačil svým jazykem proti druhému, stejně dychtivému. Těžce dýchal nosem, přejel jazykem Billovi po patře a ztratil se v jejich polibku. Nedokázal si vzpomenout, kdy naposledy si tolik užíval líbání, jen líbání a nic více.

Bill do polibku tiše frustrovaně zasténal a okusoval Tomův spodní ret.

„Co?“ Zeptal se Tom naprosto nevinně, když se nad Billem zapřel. Tak strašně moc se o něj chtěl třít, ale nemohl se tomu poddat. Dovolil si sklonit se a vtisknout polibek na Billova oteklá a načervenalá ústa.
„Víc,“ pověděl mu Bill, svou roztomilou tvář měl zkroucenou ve zmučeném výrazu.
Tom se nadechl a sklonil se, aby políbil znaménko pod Billovým spodním rtem. „Víc líbání?“ Škádlil ho.
Billův výraz se přeměnil do trucovitě našpulených rtů. „Víc na jih,“ bylo vše, co řekl. Povystrčil ret ještě víc.
Tom se zazubil a sklonil se, uvěznil ho co nejjemněji mezi svými zuby. Pak jej na ret políbil a začal se přesouvat níž, líbal Billovu čelist a krk, jako by byl poutník a cesta byla neprobádaná. Měkké, pomalé polibky mu mapovaly cestu.
„Ach,“ vzdychl Bill, zavrtěl se, jak se Tom přiblížil k jeho pupíku. Zvedl nohy k Tomovým ramenům a nechal je doširoka rozevřít.

Tom zabručel, jak se usadil mezi Billovými roztaženými stehny. Na okamžik se zastavil a přitiskl svou erekci k matraci, potřeboval se trochu sebrat, aby mohl pokračovat, aniž by přitom vyvrcholil do svých boxerek nebo Billa nějak jinak vystrašil. Olízl pruh kůže kolem Billova pupíku a užíval si ty zadýchané zvuky, které tím vyvolal, pak pokračoval dál po sametově hladkém břiše, než se zarazil. Chyběl tam obvyklý proužek chlupů, Bill si ho holil, protože mu přišel nehezký. Tom pocítil obavy o svůj vlastní, dokud jej Bill neujistil, že na něm byl naprosto fajn.

Po vteřině zaváhání, kdy Tom zvažoval, že by Billovi pověděl o tom, že boxerky jdou dolů, zasunul prsty za okraj černé gumičky. Usoudil, že to bude dostatečně informativní. Vzhlédl, a našel na sobě Billův pohled. Kousal se do rtu, ale vypadal klidně a sexy.
Tom Billa políbil na břicho a boxerky stáhnul. Ústa měl náhle plná slin při pohledu na jeho penis, plně vzrušený, s vlhkou růžovou špičkou. Tom byl vždy více než jen trochu orálně fixovaný, proto ten piercing ve rtu, a nemohl se dočkat, až kolem Billa omotá své rty.

Navlhčil si rty a už to déle nevydržel, zachytil Billův pohled a vsál špičku jeho penisu do úst. Billovy oči byly spalující a z hrdla mu unikl trhaný sten, ale dál držel jejich pohled spojený. Nakonec přiškrceně zasténal a zaklonil hlavu.
Tomovi dalo hodně úsilí se kolem Billovy erekce nezazubit. Nakonec se mu to podařilo a jemně Billa celého vsál.
Bill vyjekl a zadýchaně zablábolil cosi pochvalného, jak Tom nasadil pravidelný rytmus od kořene až po špičku. Dychtivě se přitom ušklíbal, jak Bill kňoural, sténal, a zvedal boky vzhůru.
„Dobré?“ Zašeptal Tom, naklonil ústa tak, aby závan dechu mířil přímo na špičku Billova penisu.
„Nepřestávej,“ prosil Bill a zvedal boky.
Místo odpovědi Tom znova vsál Billovu erekci a obkroužil ji svým jazykem, než ji vzal do úst tak hluboko, jak jen to šlo. Teprve začal opět nastavovat pravidelný rytmus, zvedal hlavu nahoru a dolů, když v Tom se Bill napjal, vydal ze sebe ten nejzoufalejší zvuk, a zaplnil Tomova ústa dávkou teplého spermatu. Tom zamrkal, odtáhnul se a olizoval špičku, naplnil tak svůj slib, že spolkne i tu nejposlednější kapičku, zatímco Bill sténal a pohyboval svými boky v malých, trhaných kruzích. Natáhl ruku, aby zoufale zachytil Tomovu hlavu, a zapletl mu ji do vlasů.

Tom jej na špičku naposledy políbil a přitiskl se k Billovu stehnu, zatímco Bill opět zakňoural a trhnul sebou s tichým výkřikem „ach, příliš moc.“

„Líbí?“ Pobídl ho Tom, otočil hlavu a vtiskával motýlí polibky na vnitřní stranu Billova stehna.
„Guh,“ odpověděl Bill. Oči měl přivřené, přesto stále zamžené, ačkoliv z něj už Tom vysál celý orgasmus. Poplácal místo na posteli vedle sebe. „Pojď sem.“
„Tak panovačný,“ podotkl Tom. Zvedl se a vtiskl další polibek na Billův nahý bok, než se přeplazil po celé délce jeho těla, uložil se vedle něj a šťastně vzdychl, když se k němu Bill přetočil, přitiskl jejich těla k sobě a omotal kolem něj paži.
„Jsi na řadě,“ řekl Bill tlumeně proti jeho krku, než jej tam políbil.
„Co – ne,“ řekl Tom, zachytil Billovu ruku, která se přikradla na okraj jeho boxerek. „Ne, lásko, ty nemusíš-„
„Takhle to funguje,“ řekl Bill, odtáhl se dost daleko, aby Tomovi dopřál pohled na jeho zastřené tmavé oči a tvrdohlavě sevřené rty. „Potřebuju si vyzkoušet, co jsem se právě naučil, nemyslíš?“
„Ale-“ začal Tom, a logické myšlení se rozplynulo do jasných bublin šťastně poletujících neuronů, jak Bill zajel rukou pod jeho boxerky a našel a masíroval jeho erekci. „Ehmm… okay… když myslíš, že bys měl…“ Omámené mumlání bylo vše, co se mu podařilo ze sebe dostat, jak jej Bill přetočil na záda, a zároveň se snažil mu boxerky sundat.

Tom byl dostatečně schopný spolupráce a zvedl boky, už myslel na Billova sametová, vlhká ústa. Líbal s takovou snovou intenzitou, že Tom věděl, že to nebude nic méně než fenomenální.

„Řekneš mi, když udělám něco špatně?“ Řekl Bill, hlas měl tichý, ale ne nejistý, zatímco se na posteli posunul dolů, uvelebil se mezi Tomovými stehny a tmavé vlasy mu spadly přes oči.
„Uh-huh,“ řekl Tom neurčitě, sledoval, jak mezi Billovými rty vykoukla špička jeho jazyka. Byl dostatečně blízko, aby jej políbil. Nedokázal odvrátit pohled, jak se Bill rychle nadechl, vypadal přitom vzrušeně. Olíznul si rty, a pak najednou udělal něco, co Toma překvapilo – sklonil hlavu a vtiskl polibek přímo na špičku. Tomova hlava udeřila do polštáře.
„Ach,“ řekl Bill, zněl překvapeně.
Co?, chtěl se Tom zeptat, ale dokázal jen opět zvednout hlavu. Zasekl se mu dech, když jej Bill znovu políbil se rty položenými na špičce o něco déle.
„Chutná to… úplně jinak, než jsem si myslel,“ řekl Bill zamyšleně a olíznul si rty.
Tom zasténal, snažil se neznít příliš přiškrceně. „A jak sis myslel, že to bude chutnat?“
„Jako něco odporného,“ řekl Bill vážně.

Než se Tom mohl rozesmát nebo začít protestovat, Bill se sklonil a vsál špičku plně do úst, vydával přitom malé zvuky.

„Panebože…“ Tom byl přenesen do jiné reality, to si byl jistý. Billova ústa byla teplá a vlhká, a přiváděla jej do extáze. Dech se mu zrychlil, jak Bill klesl ještě níž. Pak sebou trhnul. „Ahh… ehm, au…“
Bill se okamžitě stáhnul a otřel si ústa. „Co jsem udělal?“ Řekl, zněl přitom vyděšeně.
„Zuby,“ sykl Tom. Natáhl ruku, aby Billa pohladil po spánku. „Ehm, zkus přes ně přetáhnout rty?“ Ukázal mu to, a Bill se rozesmál.
„To vypadá hloupě, ale chápu, že se to někdy může hodit,“ řekl Bill a nakrčil nos. Znovu Tomův penis políbil, jako by se omlouval, a opět se sklonil.
Tom zasténal, jakmile mu Bill dokázal, že se velmi rychle učí. Zaklonil hlavu a jeho boky sebou trhly vzhůru, až se Bill odtáhnul podruhé, s kašlem a prskáním.
„Omlouvám se… omlouvám se,“ opakoval Tom a hladil Billa po tvářích, po vlasech. „Bože, tak moc se omlouvám… jsi prostě až moc dobrý, víš?“
„Lichotky tě dostanou úplně všude,“ řekl Bill a našpulil rty, než se pousmál. Natáhl paže přes Tomova stehna, usadil jej tak na místě svou vahou, a znovu sklonil hlavu.

Tentokrát se jeho ústa pohybovala na Tomovi jako vlhký, hřejivý samet, bez přestávek. Pohyboval hlavou nahoru a dolů, nastavil stálé tempo a se spokojenými zvuky postupně zrychloval. Jak Tom doufal, myslel si, i si představoval, Bill byl přirozený talent. A on chtěl, aby to pokračovalo do nekonečna.

Ale dokonce ani ty nejlepší zkušenosti, včetně Tomova prvního vykouření od Billa, nemohly trvat věčně.
Byl schopný vzdychnout předem varování, než vyvrcholil.
„Mm… ahm…“ Vzdychal Tom, až se mu kroutily palce u nohou, zaklonil hlavu a snažil se neprohnout se proti Billovým pažím na svých stehnech. Měl zavřené oči, celé tělo se mu chvělo, a další věc, kterou si uvědomoval, byl Bill, lehající si vedle něj s obzvlášť samolibým úsměvem, zatímco si hřbetem ruky otíral rty.
Tom tu ruku zachytil a přitáhl si jej blíž. „Pojď sem,“ zašeptal, a políbil ho. Bill chutnal jako ryzí sex.
„Dobré?“ Zamumlal Bill nazpět a pohodlně se k Tomovi přitisknul.
„Ty víš, že ano,“ odpověděl Tom.
„Nevím, nikdy předtím jsem to nedělal.“ Bill mu věnoval ostýchavý úsměv.
Tom mu odhrnul vlasy z obličeje a přes rameno. „Orgasmy jsou dobré,“ řekl s úšklebkem. „Nevím, jak ty, ale já nejsem tak dobrý, abych nějaký dokázal předstírat.“
„Hmm, pravda.“
„A ano,“ dodal Tom s potěšeným úsměvem. „Bylo to opravdu zatraceně dobré.“

Leželi spolu v malátném tichu. Billa bylo mimořádně jednoduché potěšit, pomyslel si Tom ospale, jeho tělo reagovalo na všechno, co s ním Tom vyzkoušel. Bylo to potěšující. Bylo to také trochu děsivé, jak jednoduše a přirozeně se přesunuli do vztahu s pouze s menšími problémy.

„Budeš si muset začít nosit více oblečení, pokud tady dál budeš zůstávat přes noc,“ poznamenal Tom, znovu Billa pohladil po vlasech, po nahém rameni a bocích. „Nebo by ses možná mohl nastěhovat jako Lisa.“
Bill se proti němu zavrtěl, namířil polibkem na jeho ústa a trefil tvář. „Nechtěl ses ani setkat s mými rodiči,“ poukázal s prsty na Tomově hrudní kosti. „A teď navrhuješ, abych se nastěhoval.“
Tom se uchechtl. „To jsou dvě úplně odlišné věci,“ prohlásil. „Setkal jsem se s tvými rodiči v den, kdys jim o sobě řekl pravdu, za takových podmínek by byl nervózní úplně každý.“ Na chvíli se odmlčel a znovu pomyslel na Claire Trümperovou. Nebyl žádný prorok, ale dokázal v budoucnu vidět těžké boje.
„Ale tvoje nastěhování…“ pokračoval. „To je jednoduché. Chci tě mít u sebe pořád.“
„Proč?“ Zeptal se Bill tiše.
Tom se přetočil, uvěznil Billa pod sebou a věnoval mu poťouchlý pohled. „Proč myslíš, Bille? Snadný přístup!“ S tím ostudným prohlášením jej začal líbat na krku.

Nebylo to tak dlouho od jeho prvního orgasmu, a tak Bill nebyl schopný dělat o mnoho více, než vydávat pochvalné zvuky. Stačilo to k tomu, aby mu byl blízko, užíval si líný, smyslný pocit líbání, olizování a oždibován citlivých míst na krku a mezi klíční kostí, aniž by vyvolali sexuální napětí.

„Byl jsi někdy zamilovaný do holky?“
Ta otázka visela ve vzduchu a Tom vzhlédl od Billova krku. „Hmm?“ Billovy oči byly zavřené, jednu ruku měl zabořenou ve vlasech na Tomově temeni.
„Jo… myslím, že jsem byl, jednou,“ odpověděl Tom, sklouzl rukou po Billově boku v pohybu garantujícím rozptýlení. S polibky se přesunul na jeho hruď.
„Byl jsi zamilovaný do kluka?“
Ta otázka byla daleko tišší než ta předchozí.
„Jo. Byl,“ odpověděl Tom, zastavil se u bradavky a čekal na další otázku, která prostě musela přijít. Ale nepřišla, a Tom se proti Billově kůži usmál a pokračoval v práci zaneprázdněnýma rukama a ústy. Přesto to byl nyní on, kdo měl otázku. „Proč?“
„Jen jsem to chtěl vědět,“ řekl Bill. „To je všechno.“
Tom si pomyslel, že to chápal.
Dokonce pomyslel na to, že věděl, co ty otázky vyvolalo, ale byly tady některé věci, které ještě nebyl připravený vyslovit. Být statečný vás dovede jen do určité vzdálenosti. Kromě toho… to, co Billova matka dříve toho večera řekla, jej přinutilo se trochu stáhnout. Bylo to méně než týden. Dokonce i tak…

Tentokrát, když pokračoval, měl nesmazatelný důkaz, že má Billovu plnou pozornost.

Později, když se opět uvelebili na polštáři, Bill zarudlý a schoulený v jeho náručí a Tom užívající si svou vlastní dávku uspokojení, společně poskočili, když někdo zabušil na zeď.
„Držte tam, kurva, huby!“ Zařval Jackův hlas následovaný prásknutím dveří od koupelny.
Tom zamrkal na Billa, který byl rudý jako rak. „Nemyslím, že bys byl až tak hlasitý,“ ujistil ho.
„Já si to moc nepamatuju,“ přiznal Bill, červený až po špičky uší. „Pamatuju si, že jsem vydával nějaké zvuky…“
Tom se rozesmál a políbil jej na ústa, na rudé tváře, na ucho. „Je to prostě zase jen BlbJack,“ prohlásil. „Dokonce i kdyby něco slyšel, a já si to nemyslím, Brandon a Lisa dělají daleko více hluku, a na ně si nikdy nestěžoval.“
„Já vím, slyšel jsem je,“ řekl Bill suše. „A to jsem tady byl zatím jen párkrát.“
„Mají srovnatelné libido. Jednoho dne budou mít šťastné manželství.“ Tom vzdychl a přidržel si Billa blíž. „Kéž bychom teď mohli jít spát…“
„Proč nemůžeme?“ Zeptal se Bill zvědavě a změnil polohu. „Říkal jsi, že máš ráno přednášku…“
„Nemůžu,“ řekl Tom s dalším povzdechem. „Pořád musím dodělat úkoly.“
„Ty je ještě nemáš hotové?“ Bill se posadil s lehce sklíčeným pohledem.

Tom si jej chtěl přitáhnout zpátky k sobě, nespokojeně, ale samozřejmě, že byl silnější, než vypadal. „Myslel sis, že si dělám srandu?“ Zeptal se suše. „Vážně mám úkoly. Neměl jsem čas mezi prací a přednáškou a tou večeří, abych je udělal, a některé vážně musí být do zítřka.“

„No, tak co děláme v posteli?“ Chtěl vědět Bill.
Tom si nedokázal pomoct. Na tváři se mu rozšířil podlý úšklebek.
Bill zčervenal. „Drž hubu,“ řekl, ačkoliv Tom neřekl ani slovo. „Ty víš, jak jsem to myslel.“
„Potřeboval jsi to,“ řekl Tom jemně a zatahal mu za ruku. „No tak, ty víš, že ano.“
Bill na to neodpověděl, ale rty se mu zkroutily vzhůru. Začal vylézat z postele, navzdory Tomovým snahám jej tam ponechat, a natáhl si oblečení.
„Tvůj táta,“ řekl Tom, jak nad tím stále přemýšlel, „je vážně cool.“
Bill se zarazil, s tričkem napůl přetaženým přes hlavu, pak pokračoval v oblékání. „To je, že?“ Řekl po chvíli. „Omlouvám se, že máma tak vyšilovala…“
„Nech mě hádat,“ řekl Tom a dával své pozorování o Claire dohromady. „Byl sis s mámou opravdu blízký.“
„Na střední škole, jo.“ Bill se posadil na kraj postele. Chvíli vypadal nepohodlně, pak potřásl hlavou, jako by chtěl to téma setřást. Ruce zabořil pod přikrývku a vystavil tak Toma chladnému vzduchu, až se otřásl a vyhledával nejbližší teplo. „No tak, oblíkat se!“ Nelítostně Toma připravil o celou přikrývku a Tom nakonec namísto toho chmátl rukama po něm.

„Mmm… ty hřeješ,“ zamumlal Tom.

„A ty máš úkoly,“ připomněl mu Bill. „No tak, konec hraní.“
„No jo.“
Skončili bok po boku ve studijní části bytu, Bill u Brandonova počítače, a Tom v rohu se svým laptopem. Toto uspořádání vydrželo celých dvacet minut, než do dveří vrazili Lisa s Brandonem, stále rozjaření z jejich večera, ale se stejnou potřebou počítače a knih. Vystěhovali Toma s Billem do společenské místnosti, kde Tom předal svůj laptop Billovi, a on sám si vytáhl učebnici do Investování, které se od předchozího dne vyhýbal.

„Tome?“ Zeptal se Bill, když uběhla další půlhodina a z cvakání do klávesnice už jej bolely prsty.

„Hmm?“ Odpověděl Tom a založil si řádek prstem. Vzhlédl. Večerní Bill, jak se Tom rozhodl, byl ten nejlepší: ospale vypadající, sotva sedící, a zralý do postele. Ačkoliv klubový Bill byl také lákavý, a ranní Bill jej nutil chtít jej zamotat do přikrývek a nenechat nikdy odejít. Nebylo to poprvé, kdy se Tom vyhnul intenzitě svých pocitů, nechal emoce, aby se přes něj přehnaly, aniž by je vzal na vědomí.
V mnoha způsobech byl puntičkář, ale tohle byla oblast, ve které preferoval nezkoušet si nijak naplánovat svou budoucnost.
„Co budeme dělat zítra?“ Bill zavřel laptop a zvědavě se naklonil kupředu. „Po poslední přednášce mám práci…“
Tom krátce zauvažoval, že by mu vůbec nevadilo, kdyby byli na nějakou dobu srostlí v bocích. Alespoň dokud ten pocit, kdy chtěl mít u sebe Billa pořád, přestane být neustálou toužebnou bolestí, a stane se více zvládnutelným stavem. „Budeš mít předtím čas na oběd?“
„Myslím, že ano,“ přikývl Bill.
„Okay,“ řekl Tom lehce.

Porovnali si rozvrhy na následující den a dohodli se, že se setkají po Tomově druhé přednášce ve škole, a pak znovu po jeho poslední přednášce před obědem. Po práci Bill usoudil, že bude rozumné, když půjde na noc domů.

„Teď, když je to domluveno,“ zamumlal Tom, zatoulal se rukou do Billova prostoru a vydal se na přímý útok, „proč ne-„
„Proč nedokončíme naše úkoly, ó ty vždy-připravený?“ odvětil Bill, přitáhl si Tomův laptop zpátky na klín a otevřel ho.
„Au,“ stěžoval si Tom. „Moje spálenina…“
Bill odměnil Toma propalujícím pohledem, kterým mu okamžitě připomněl Claire. „Pořád to byla tvá druhá ruka,“ připomněl mu Bill.
„Správně. Zatraceně.“ Tom se podíval na natěsnané písmo textu v Investování. „Jsi si jistý, že chceš být ctnostný?“
„S těmi mými částmi, které zůstanou ctnostné, ano.“ Bill naklonil hlavu a věnoval Tomovi pomalý, rozčilující úsměv. „Ctnostní dostanou svou spravedlivou odměnu, víš.
„Slibuješ?“ Zeptal se Tom dychtivě, a Bill se usmál.

autor: fyredancer

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

14 thoughts on “From the inside out 16. (2/2)

  1. Ja Te uplne vidim, Zuzu, jak ses u překladu tohohle dílu musela kroutit 😆😆😆. Zaslouzis si bobrika odvahy za statečnost!!! Ufff to tedy bylo, autorka nas neusetrila jediného detailu hahaha. Bylo to pekne nemravne a jiskrive💥💥💥 – ne, ze bych si stěžovala 😈😎😁. Urcite sis to ted na par dílu vybrala, nez kluci postoupí na posledni metu, neboj 😊😊😊.

  2. [2]: Jo, strašné to bylo, ani nevíš, jak jsem trpěla 😫😭😫😭😫😭
    Jo, teď si sice dají chvilku pokoj, ale na tu další metu pak zas budou postupovat dost důkladně… 😭😭😭

    Jak já v tomhle miluju povídky od zarliny. Tak tyhle věci ze zásady nepíše, prostě udělá střih, a je po všem 😂 Jen kdyby ty její povídky byly více překladu-vhodné…. Ale teď se jedna rýsuje, tak snad z toho zase neudělá nekonečný a příšerné roztahaný román…

  3. [3]: Zlato, ani nevis, jak uprimne me mrzi, ze to prožívas takhle spatne… dokonce muj entuziasmus vuci Tobe došel tak daleko, ze kdyz se zacina schylovat k sexuálním aktum v dějích, pak moje prvni myšlenka patří Tobe a Tvemu mucednickemu výrazu pri překládání těchto pasáži a normalne z toho mam špatný pocit, ze tohle “musíš” podstupovat! Kdybych Ti to tak mohla nejak ulehčit… A na druhou stranu jsem zas tak příšerný sobec 🙈, ze se skodolibe raduju z toho, ze si v podstate takovy maly masochista, protoze se nevyhybas povidkam, ktere by zasluhovaly označení +18. A to vse jen diky spokojenosti čtenářů – jsi ohromná 🥇🥇🥇!!! To tady ale uz davno vsichni moc dobre vime, co v Tobe mame 😘. Mmch takze rikas, ze posledni metu uz mas taky prelozenou a mame se na co tesit, opet zhave detailní vývoj 😂😂😂??? Tak na co čekáme, popojedem, at uz jsme tam haha 😈😇😋!

    A dekuju za varování se Zarlinou, takove povídky s těmito konkrétními střihy by me dvakrat nebraly 😳. Takze pro me poznámka “od ni dal”. Je tu naopak nejake doporučení na povídku pro zvrhle uchylaky 😁?

    PS: uz mam doctene ty fotografy, jak jsme se o nich naposledy bavily 😉

  4. [4]: [4]: Jejda, zase si nemysli, že se u toho až tak hroutím. Mě to spíš jen příšerně nebaví překladat, vždyť je to furt dokola to samé!!!! A dřív jsem si i vybírala povídky, kde toho bylo minimálně, občas třeba i jen v posledním díle, to bylo fajn. No, ale už moc není z čeho vybírat 😀 Poslední metu ještě přeloženou nemám, ale přečtené to mám.už několikrát, takže vím, co mě čeká…

    A povídky pro zvrhlé úchyláky? A na to se ptáš zrovna mě????? 😂 No, ale dobře, četla jsi Escort? 😁 A staré dobré a legendární Formative a Catharsis?
    A když nad tím tak přemýšlím, taj docela úchylne je i Don't tell mom…

    PS: no a kde mám u těch fotografů komentář??? 🧐🧐🧐

  5. Zuzanka, ak to malo byť na mňa, tak ma to mrzí, ale momentálne si dávam od TH prestávku – čítam len rozpísané. Z času na čas si potrebujem prečítať aj niečo iné. Ale stále to mám otvorené a čaká ma to. Neboj, dostanem sa k tomu, mňa sa len tak ľahko nezbavíš! No a k dnešnej časti. Napriek tomu, že chlapci sú spolu fakt zlatí, môj zlý pocit z Toma stále úplne neodchádza. Tá jeho podvedomá snaha udržať si odstup je očividná. Dúfam, že ho to čo najskôr prejde a on sa Billovi oddá úplne. Ďakujem za preklad. PS: ako môžeš povedať, že ten sex je stále o tom istom??? 😋

  6. [5]: No ale podle Tvého popisu to tak skoro až vypadalo 😂😂😂!!! Jinak teda … tak jako kdyz to vezmu ciste vědecky, pak je opravdu i ten sex v praxi stale o tom samém, uprimne tolik moc noveho a svetoborneho tam proste vymyslet nejde, ale i presto – stejne je to preci porad cool vec 😁😈😘. Nebo ne?! Minimalne Jasalia, jak ctu v komentari nade mnou, se mnou urcite souhlasí hahaha 😄😄😄.

    Uznavam, ze po tom, co jsme si tu spolu řekly, ode mne asi nebylo nejmoudrejsi ptat se na tohle zrovna Tebe 🤣 JENZE Ty jsi tu jedina, kdo komunikuje, takze jsem to proste zkusila. A vida, opet si me mile potěšila a nahodila sem návrhy – dekuju ♥️♥️♥️. Escort od Gaji jsem cetla a byl libovej! A taky For the right price od Elvisfan. Tez 👍 (vim, ze tu si neprekladala Ty, ale zaměření bylo podobne 😉). Ostatni tipy si okamzite pisu na seznam od Tebe, vrhnu se na ne v daném poradi 😎.

    Nu a komentar u fotografů nemas proto, ze se řídím heslem “kdyz nemuzes pochválit, mlc” 🙈🙊🙉. Chci rict – ja jsem hodne upřímný clovek a nemam ve zvyku falešne pochlebovat a abych tam psala, ze me to uplne nerozsekalo, to se mi nechtělo, co kdybych tak odradila od čtení nekoho, komu by se to zrovna líbilo, to by byla skoda. A taky proc kazit radost zrovna Tobe? To si fakt nezaslouzis, za to, co pro tyhle stránky a jejich návštěvníky delas. No vidis a ted to tady stejne pisu, jsem marna 😑. Tak aspon vysvětlím proc… Nevim, jestli to bylo tim, ze jsem mela přehnaná očekávání a to nikdy neni dobry start ničeho (nejen pouze Tve doporučení, ale i v knize návštěv konkretne tuhle povídku chvalilo par holek), ale proste kdyz jeste v 10. díle nedělali krom cestování, jezeni a foceni nic jineho, přistihla jdem samu sebe, jak se nudim. A to ja sama ve sve profesi i fotim, takze by mi to tema melo byt blízké a presto jsem se do toho nezazrala. Druha půlka byla lepsi a konec fajn, ale celkový dojem pro me nemel ony koule. Ne, ze by to byla 💩, to vubec ne (navic v tom pripade bych to tam bez pardonu napsala), ale me osobne to proste nesedlo a to tam psat nechci, o to vic takhle zpětne, abych tomu dilku zbytecne neuskodila. Je to pouze subjektivní hodnocení, ne verejne dogma. To Te radeji potesim pochvalnym komentem pod jinym z Tvyvh překladu. Chápeš aspon trosku, co se tim snazim rict??

    PS: promin, ze pisu az ted, jsem to tu uplne prehledla 🤓

  7. [8]: Jasně, pohodě, a mé by tam potěšil i takovýhle komentář 😁 O tolik zase nejde, ja jsem tu povídku nepsala 😁
    Já právě miluju povidky tohoto typu, spiše vážnější, s dějem, u kterého se musí trochu více přemýšlet. Proto si ze svých překladů cenim nejvice povídek typu Wheel of love, Berlin Anonymous, Art imitates life, a taky těch fotografů 😊 Ale to už je na vkusu každého.

    Ještě k těm dalšim třem povídkám, které sis na mé doporučení zapsala. V době, kdy vyšly, to bylo NĚCO, všichni je znali a vsichni je četli(a ne jen jednou…). Stačí, když se podíváš na počty komentářů pod jednotlivými díly. Z těch povidek se staly doslova legendy začátků twc povídek. Ale přece jen byly napsány v roce 2008 a je to na nich znát. Tak to ber trošičku s rezervou. Navíc Don't tell mom byla moje první překládaná vícedílná povídka a kdyz si ji občas teď pročítám, tak se mi az ježí chlupy nad tim, co jsem tam tenkrát dokázala vyplodit. Přecejen tenkrát mi spousta anglických obratů a slovních hříček ještě unikalo. Prvních asi šest dílů, už nevim přesně, je dodatečně mírně opraveno, ale ke zbytku jsem se zatím nedostala…
    Tak to jen takove menší varovaní, ale nenech se odradit, stojí to za to 😁

  8. [9]: Tak co, mam Ti to tam prekopirovat 😁?

    Aby nedošlo k omylu, ja mam taky radeji povídky s hlubší myšlenkou, vyšším principem, určitým poselstvím, ktere nutí čtenáře k zamyšlení a neco v nem po jeho přečtení zanechají. Milionkrát lepsi nez slaboduchý, radoby vtipný brak bez vývoje události, kde ma čtenář vse naservirovane od A do Z na stříbrném podnose, aby nahodou ani jedinkrát nemusel použit mozkové závity a kde do toho kluci dupou jak králíci a jinak nic. To, ze mi porno scenky (haha) v povídce chybí, nevylučuje, ze si potrpim na kvalitě příběhu a deje. Leckdy i to napětí ma svuj smrnc a to ja se nerada bojim… Samozrejme strasne záleží i na stylu vyjadřování a psani autora/překladatele. To jen proste konkretne fotografové mi holt nesedli. Moje skoda 😉. Mozna jsem nebyla na stejne intelektuální rovině, nicmene Ty jsi odvedla prvotřídní výkon jako vzdy 👍!

    AIL s grafity umělcem a bohatým podnikatelem se mi treba líbilo! BA mam na seznamu od Tebe uz z dřívějška, ale WOL doplňuji, parada 🙂. Prozrad mi prosim – co mam od tehle dvou povídek očekávat?? Prolog me zaujal a premyslim, ze trochu zprehazim poradi a do jedne z nich se dnes pustím 😎.

    Za varování dekuju a neboj se, urcite jsi me ani v nejmenším neodradila 😄!!!

  9. [10]: No, WOL je úžasná od začátku až do konce, ale ten prolog k tomu vázně sedí. Emoce se tam střídají jak na horské dráze a občas budeš mít chuť s něma pořafně zatřást, aby se klukům už rozsvítilo 😁
    A Berlin, to je takova zvláštní povídka. Chce to tam davat hodně pozor na skákáni v čase a na spojitosti růžných událostí. To pochopíš až během čtení. No a to, ze jsem se do te povídky totalně zamilovala, mi vlastně celé došlo až s poslednimi dvěma díly. Zato od te chvile už jsem ji četla spoustukrát. Ale kazdému nesedďla, to jde poznat i v komentářích.
    A ještě ti s těma povídkama zamíchám o trochu víc, jo? Jestli se chceš i pobavit, tak si přečti cynika (Christmas cynic). Nad touhle povidkou a Billovymi řečmi v roli cynického rádiového moderátora jsem asi při překladu strávila nejvíce času ze všech povídek:D

  10. [11]: Jen míchej, míchej – jak libo jest, ja budu jedine rada, kdyz Te neco dalsiho napadne a doporucis 😆!!!!!!! Abych to uvedla na pravou míru – vsechny Tvoje typy si pisu na seznam, pisu si k nim hlavni poznamku pro roztřídění (jako například “Zuziny oblibene”, “TOP 10”, “pro zvrhle uchylacky”, “novodobé povídky s aktuálním vzhledem kluku” atp.), hned je otevru a mrknu na banner a prolog a podle stupně zaujetí si k nim delam značky – ♥️❗️🔴 – či podtržítka. Nu a pak, kdyz prijde “chvíle” na čtení, otevru tenhle seznam a podle nálady vybírám, kterou ten den otevru a ctu jak vztekla 😂. Ja vim, jsem magor 😅😅😅 – neres 😎.

    Nicmene s vánočním cynikem mi sandal nerozhazis, ten uz na seznamu od Tebe doporučený mam i s jeho valentynskym pokračováním – je v sekci “macho Bill” a ma u sebe ❗️, takze je žhavým kandidátem na brzké čtení 😁.

    Ted jsi me ale malinko vyděsila s Berlínem, u nej mam dokonce ♥️, takze se nyni zacinam dokonale bat, aby to nedopadlo jako s fotografy … jsou tam kluci bratři? Je to hodne psycho? Jsou tam vubec spolu, nebo je popsáno komplikované soužití dvou samostatných jednotek? Konci to spatne? Dojde mezi nimi k něčemu vic, nebo jen polibek a jinak vse formou dopisování?

    Naopak jsi me namlsala s kolem lásky, takze to bude zrejme dnesni vítěz. Nemam ted uplne rozpoložení na nic pochmurneho, dvojceciho, sci-fi, ale rada bych povídku s dějem pro premyslejici část populace, laskou, sexem (znas me 😈), dobrým koncem, idealne můžou byt kluci starsi, ne tolik autory oblíbeni teenageři, studenti (nebo pri nejmenším aspon jeden z nich). Jsem na teto adrese spravne?

    By the way … vcera pred spaním jsem prelouskala krátkou Lunu Oscuru od Clarrkys – vis jak, namlsala jsi me s upíry a jeden dil tydne je pro me vrazedny, takze jsem zkusila jine vampirky jako náhražku – no nemela jsem to delat bez porady s Tebou😆!!! Cetla jsi to? Inu, vášnivé to bylo dost, az jsem začínala mit pocit, ze Billouš aspiruje na zlato v mistrovství nymfomanek (a kdyz uz tohle reknu i ja, pak je Ti asi jasne, jakou aktivitou si tam krátili volné chvíle – jedno kdo s kym 🤣🤣🤣), ale jinak … takove to upirske napětí chybělo, dej absolutne žádný, navic mi to místy přišlo az detinske, holt rok 2010-11, co chci, ze 🙈 a naprosto me rozsekala hláška, cituji: “divá se na me tak zvláštně, bud se mnou flirtuje a nebo me chce zabit”. V ten moment jsem vyprskla smíchy a bylo po vsem, docetla jsem to jako odlehčující usmevnou parodii na Twilight ságu pro nezletilé návštěvníky webu (snad az na ten sex). Nechci se nikoho dotknout!!! A jelikoz zde komentářům zcela evidentne nikdo nevěnuje pozornost, pak verim, ze ani nikoho neurazim 😇. Proste muj dojem z dílka. A proc jsem si tu takhle placala jatro? Ma to pointu, ke ktere se dostávám a ptam se … ano, obcas se stane, ze i ja, zaprisahly fanda realistictejsich FF mam naladu na fantasy, zejména pak upíři, kdyz me s každým dalším dílem Tebou překládánych nejaktualnejsich pijavicek vzdy odrovnas … je tu nejaka kvalitní upirina?????? Mimo Vampire Sunrise, tu jsem zdolala temer jedním dechem již dříve (a uplne si ji zamilovala).

  11. S tím Berlinem je to vážně těžké. Nevim, co ti k tomu napsat, abych tě neodradila ještě víc, protože si vážně myslím, že by to bylo škoda. Ta povídka je úžasná, jen je na ni asi potřeba mít tu spravnou náladu a čas. Nehodi se k tomu ji číst rychle rychle někde v práci během přestávky na oběd. Kluci tam bratři nejsou, nic psycho tam rozhodně není 😁 Setkaji de spolu docela brzy a znají se už z dřívějška, jen ta cesta ke společnému životu bude dlouhá a hooodně klikatá. A špatné konce nepřekládám, to už bys mohla vědět 😉
    Napadlo mě ti tu okopírovat část jednoho z komentářů pod posledním dílem, ktery se mi moc líbí a který to celé tak krásně vystihuje. Žádný velký spoiler tam není:

    3 Dzesi3 Dzesi3 | 21. listopadu 2017 v 1:44 | Reagovat

    Príbeh je krásne vystavaný – ako kniha od skúseného autora – bavilo ma velmi čítať o ich znovustretnutí, o tom, aká diva Bill bol (stále je a navždy bude :D). Bill bol ten, kto Toma nemal rád a Bill bol ten, kto sa prvý zamiloval – to sa mi veľmi páči….aj fakt, že Tom trochu otálal a potreboval si to ujasniť .
    Nebolo to o dlhých dialógoch v ktorých si vyznávajú lásku, ani o vášnivých nociach,hádkach, no napriek tomu všetci dobre vieme, ako veľmi sa lúbia,srší to z každej veci, ktorú pre seba urobili. PO prečítaní poslednej kapitoly sa cítim spokojná , zanechalo to vo mne krásny pocit. Myslím si, že tento príbeh bol veľmi veľmi odlišný od ostatných, samozrejme existujú aj napínavejšie príbehy so super ohurujúcimi nápadmi, krváky, erotické scény a neviem čo, ale tento má naozaj niečo do seba.

    Tu clarrkys jsem asi nečetla, ale když jsem teď namátkově otevřela poslední díl, tak mě tam pobavil autorčin komentár, ve kterém se rozčiluje, že ani druhý den nemá pod povídkou jediný komentář 😁
    Žádná další upířina mě bohužel nenapada. Teda, jedna jo, ale ta je na THF a překládat ji určitě nebudu. Tu by sis musela přelouskat v angličtině…

  12. [13]: To ale nezní vubec spatne – ve smyslu odrazujícne (zvláštní vyraz 🤔). Dobre, konec spekulaci, do Berlína pujdu 😁. I kdyz tedy zacinam tušit, ze zcela vyjimecne si tim uziju absenci erotiky v povídce, viď? Ono se to ale pro jednou nezblazni. Kdyz je kvalitně a poutavě vyliceny emoční příběh a čtenář tak se muze bez vetsi snahy napojit na citový prožitek postav skrze spisovatelovy řádky, jakoby slo primo o nej samotného, pak by představu plejady pocitu, niternych náznaku a skrytých pohnutek akteru mohlo fyzicno narušit. Dekuju za pomoc s rozborem, jsi hodna, ze se mi takhle venujes 😘!

    By se, Clarrkys, asi divila, jake moresy s nekomentovanim tu panují dnes viď 😂😂😂? Zlaté staré časy. Teda ne, ze by zrovna tohle bylo k popukání.

    A pro info, prave jsem u 8. dílu kola lásky! Ten obrázek je strasne zavádějící – cekala jsem cirkusove prostředí 😅. A naprosto souhlasim, vizuální ztvarneni Toma z banneru absolutne nekoresponduje s postavou. Tudíž v me hlave ma take současnou podobu a musim přiznat, ze i Billa jsem si postarsila do roku 2010 = černobíle dredy. Ale jinak? Tu povídku absolutne zeru! Slovosled, obraty, posun v ději, atmosku, délku dílu … okay jsem prakticky na zacatku, ale stejne verim, ze hodnocení se o mnoho neposune – leda tak k jeste větším superlativum, jelikoz od prvniho odstavce tam u me funguje chemie. Strasne me bavi, jaky je tam Bill pridrzly rozmachly dacan 😈. Haha mela jsem malém šok, kdyz vyslo na povrch, ze tenhle fracek ma 5ti lete dite 😱😅. Tom se sice obcas chova jak Billův fotrik, ale o to je to roztomilejsi koexistence 😎. Jsem moc zvedava, az si spolu začnou, jak se Tomuv pristup k Billovi vytribi – tvrdohlave tedy doufam, ze se jejich soužití stane vice rovnopravnejsim. Nicmene osloveni “šéfe” by se mělo zachovat, ma to diky tomu ten spravny smrnc 🙂. To, co mi tam ted ale silné pije krev, je Billovo tajne rande 😡. Bude tam strašit dlouho????????

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics