Not Drunk 6.

autor: AndeinerSeitenureineWeile

Výbuch kapely

„Dave vypadá, jako by měl každou chvíli vybuchnout,“ poznamenal Georg, když s Gustavem následovali svého manažera chodbou směrem k Modré místnosti. „V životě jsem ho neviděl tak mimo…“
„Možná bychom mu radši neměli říkat o tom, že jsou ty kazety k půjčení,“ řekl Gustav bez obalu.
„Dají se půjčit?!“ Vykřikl Georg a vytřeštil oči. „Jak jsi na to, kurva, přišel?!“
„Když jsme šli s Billem do půjčovny… byla jich tam celá police,“ zrudl blonďák a lehce zrychlil krok.
„Měl bys mě do tý zatracený půjčovny potom vzít. Myslím to vážně, kámo,“ řekl Georg a poplácal Gustava po rameni.
„Ty jsi tak nechutnej, Georgu,“ řekl Gustav znechuceně. „Kromě toho, než se tam dostaneš, budou všechny půjčený. Vypadalo to, že jdou rychle na odbyt.“
„Jak to můžeš vědět?“ Zeptal se Georg se zdviženým obočím. „Proboha, ty sis to půjčil, že jo? No jasně, půjčil!“
„Jsem dospělej chlap a můžu si dělat, co chci,“ odpověděl Gustav rozpačitě. „Kromě toho tam byl Bill a ten dokonce říkal, že půjčování porna je v pohodě…“
„Jo, vsadím se, že kdyby věděl, že je to jeho porno, tak by tě tak nepodporoval,“ řekl Georg a zavrtěl hlavou. „Já mu to neřeknu, neboj… ale dneska večer, můj malý zvrácený příteli, máme soukromou promítačku.“
„Já se na to s tebou dívat nebudu!“ Vyjekl Gustav. Měl velké štěstí, že David před nimi byl až moc mimo, než aby slyšel, o čem mluví.
„Vsadím se, že s Billem by ses na to podíval,“ usmál se Georg. „No tak. Bude to zábava,“ dodal, když David škubnutím otevřel dveře Modré místnosti.
„Nemůžu uvěřit, že…“

Bubeníkova čelist se zasekla v půlce věty a zůstala otevřená.
„Nemůžu uvěřit, že co?“ Georgova ústa se při pohledu před sebe otevřela a jeho výraz byl téměř totožný s Gustavovým.
„Oh… ohhhh!!!“
David, který stál dva kroky před nimi, zuřivě zamrkal a otevřel ústa také. Sundal si sluneční brýle, aby se ujistil, že pohled, který se mu právě naskytl, je skutečný a není jen výplodem jeho fantazie. Když si však brýle sundal, viděl stále stejný výjev, jen jasnější a zřetelnější.
Místnost byla úplně stejná jako jakákoli běžná konferenční místnost, kterou kdy kapela použila pro setkání s novináři. Stejně jako její název se nesla v modrém barevném ladění, většinou námořnické a královsky modré. Byly v ní řady pěkných skládacích židlí pro paparazzi a tazatele, které směřovaly k dlouhému robustnímu stolu, jenž stál v přední části místnosti na lehce vyvýšeném pódiu. Dvojčata už byla u stolu, ale ne tak, jak by se slušelo na schůzku, natož na tiskovou konferenci.
David musel znovu zamrkat.

Bill klečel na všech čtyřech, na chromovaném vyztuženém stole jako pejsek. Byl nahý jako v den, kdy se narodil, a mezi roztaženýma nohama se mu lákavě pohupoval penis. Ústa měl doširoka otevřená, jak lapal po dechu jako zvíře, a jazyk mu líně visel ven a svůdně olizoval koutek rtu. V okamžiku, kdy do místnosti vstoupili jeho kolegové z kapely a manažer, zasténal nesmírně hlasitě, jednak kvůli výrazům chtíče a překvapení v jejich šokovaných tvářích, jednak proto, že do něj Tom zezadu tvrdě přirážel čerstvě oholeným, umytým penisem, který celý den opečovával.
Tom stál přímo za Billem, obě ruce měl za hlavou a líně přirážel proti bratrově prostatě. Oči měl téměř zavřené, jak jím projížděla rozkoš, když se nechával ovládnout pocitem Billova zadku svírajícího se kolem jeho péra. Kytaristu vzrušovaly samotné pocity. Zato Billa dostávalo více než pocit bratrova penisu narážejícího na jeho prostatu exhibicionistické opojení, kdy byl přistižen při tom nejnemravnějším aktu s jedinou osobou, se kterou to bylo nejperverznější, z čehož mu ztvrdl penis ještě víc.

„Ach, Tomi,“ zasténal Bill a málem přepadl dopředu, protože Tomovy dokonalé přírazy na něj byly až moc. „Víc, zlato, myslím, že už budu…“
Kytarista přesunul ruce dolů, aby pevně sevřel Billovy boky, a jeho přírazy se zrychlily. David, Georg a Gustav vzrušeně sledovali, jak Bill při každém přírazu sténá a křičí.
„Do prdele s celou zodpovědností,“ pomyslel si David a zajel si rukou do kalhot. „Kurva, já jsem takovej úchyl… ale teď je mi to upřímně u prdele. Sakra, beztak toho budu později litovat…“
Georg už cítil, jak se mu stahují koule, když slyšel Billovo sténání. Baskytarista byl příliš vzrušený, než aby se styděl za to, že se udělá moc brzo, když si strčil ruku do boxerek a pevně sevřel v dlani svůj úd.
Gustavův obličej kompletně zrudl. Nedokázal se na ten výjev před sebou jen tak dívat, aniž by ho nechal chladným. S odvahou poháněnou nepřekonatelnou nadržeností si rozepnul kalhoty a nechal je spadnout na zem. Stáhl si i boxerky až ke kotníkům, čímž odhalil svůj stojící penis v celé jeho kráse inspirované dvojčaty.
Plivl si do dlaně a bylo mu jedno, jak nechutně ten zvuk může znít, protože jediné, co po čem toužil, bylo udělat se. Bubeník si otřel ruce o sebe, potřel je slizkou tekutinou a obě si pevně obtočil kolem penisu. Pak přirazil do svých rukou, sevřel se pevněji v dlani a předstíral, že to dělá Billův zadek…

Tlumené sténání, jedno od basáka, druhé od jejich manažera, doprovázelo uvolnění obou mužů a ty zvuky jen podporovaly, aby bubeníka i dvojčata hnaly dál k vyvrcholení.
Bill upřel oči na Gustava a jeho víčka ztěžkla námahou, kterou musel vynaložit, aby se udržel na čtyřech, když začal sjíždět po blonďákově těle. Jakmile Billovy oči dosáhly úrovně jeho penisu, bubeník začal přirážet do svých rukou jako sbíječka, aby se hnal za svým uvolněním.
Když se Bill tvrdě udělal na celé břicho a stůl, hlasitě zasténal. Tom zachrčel a znovu tvrdě přirážel, dokud se neudělal hluboko do bratrova zadku. Gustav si pár vteřin pohrával se svou štěrbinou, než se udělal do svých rukou. Cítil, jak mu tělem projel nával horka, a hlava se mu v blaženém zapomnění zaklonila.
Modrá místnost se naplnila hlasitými vzdechy a kňučením, když se všichni pomalu vzpamatovávali ze svého opojení.

***

Flashback

„Tome, počkej, až budeme v pokoji…“
„Co kdybych tě ošukal tady? Líbilo by se ti to?“ Zeptal se Tom nedočkavě. Už Billa šukal – alespoň očima.
„Načapali by nás. Kurva, představ si, že by nás načapali,“ uvažoval Bill a lapal po dechu, když Tom dál třel jeho rozkrok. „Udělal bych se, kdyby nás někdo přistihl. Bylo by to tak erotický.“

konec flashbacku

original

autor: AndeinerSeitenureineWeile
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics