One Night In Nightclub

autor: Mishka
Ahojky =)… tak tu zase po dlouhé době straším s jednodílkou… xD. Jen vás chci upozornit, že povídka je hlavně o sexu (prostě jsem měla trošku úchylnější náladu, tak jsem se potřebovala vypsat… xD), tak jen pro ty, kteří tyhle povídky nemusí.
Tak, nebudu už dlouho kecat, jak je mým zvykem, užijte si to a komentíky by určitě moc potěšily…=) zdravím… Mishka =o*
70
Tom:
Kráčím po zmoklém chodníku, mám namířeno do baru, kde pracuju, na noční směně. Nikde jinde jsem práci nesehnal, tak musím holt sem. Sice mi to moc nehodí, ale lepší než bejt na pracáku a žít z podpory.
Otevřu těžké dveře a vejdu do zakouřeného podniku. U baru jako obvykle sedí partička štamgastů, u stolků posedává pár teenagerů, kteří sem občas zajdou na pivko. Já bych jim nenalil, ale šéfovi to nedělá problém, tak to neřeším. Je to jeho věc a jeho lokál. Tak ať se s tím třeba pofláká. Mně je to šumák.
Jen jednu partičku jsem tu ještě neviděl. Je to pár mladých kluků, kteří obsadili největší stůl, co v baru je. Chvilku je pozoruji a všimnu si drobnějšího černovlasého kluka, který se dost dobře baví. Zavrtím nad tím hlavou a hodím si věci dozadu, do kumbálu. Vejdu za bar a mávnutím ruky pozdravím Matyase, mého kolegu. Ten tam ještě dodělá pár objednávek a potom s pozdravem odejde. Zůstávám tu na to sám. Povzdechnu si a otočím se směrem do místnosti. Skoro se až leknu, když uvidím u baru stát toho kluka. Teď si ho můžu prohlédnout docela zblízka. Rovné černé vlasy mu spadají kolem obličeje a dokonale kontrastují s jeho bledou pletí. Hnědé oči orámované černým kajalem žhnou smyslností. Je tak sexy. Nebudu zastírat, že se mi líbí. Jsem bisexuál a nemám problém jít do postele s kýmkoliv, kdo je pro mě přitažlivý. A on je přitažlivý. A to hodně.
„Ještě jednou, prosím,“ řekne a postaví na bar prázdný půllitr od piva. Při tom na mě svádivě zamrká dlouhými namalovanými řasami a usměje se. Začínám být neklidný.
„Jistě,“ řeknu a úsměv mu oplatím, při tom si jazykem lehce přejedu po rtech.

Bill:
Ten barman, co teď přišel, mě hned zaujal. Je absolutně nádhernej, jeho postava a ta tvář. Ten musí být můj. Myslím, že mi nebude činit problémy získat si ho.
Teď zrovna stojím u baru a čekám, než mi natočí pivo. Samozřejmě, že tak akutně jsem svůj oblíbený nápoj nepotřeboval, ale musel jsem si sehnat nějakou záminku jít sem. Pivo vyhrálo. Svůdně na něj mrkám a daří se mi upoutat jeho pozornost. Poznám to, když se ze mě někomu podlamují kolena.
„Prosím,“ postaví přede mě plný půllitr a nahodí drsňácký úsměv.
„Děkuji,“ zavrním a potom se otočím a odejdu. Schválně u toho vrtím zadečkem. U stolu sedí partička mých kamarádů. Nebo bych měl spíš říct partička děvek na šoustání. Jo, k ničemu jinýmu mi nejsou. Když potřebuju zasunout, prostě si na některýho z nich písknu a on přiběhne jako poslušnej pejsek. Už odjakživa jsem na kluky, na holkách nic hezkýho nevidím. Co taky, že? Jejich kozy? Ani náhodou. Mnohem raději mám nářadíčko, co nosí v kalhotách kluci. Nadrženě se usměju, cítím, jak mě ten sexy barman propaluje pohledem. Sednu si na své místo a hned se ke mně přichomýtne Andreas, blonďák, kterýho mrdám ze všech nejradši. Začne mě hladit přímo v rozkroku a tváří se otírá o moje rameno. Protočím oči a surově ho od sebe odstrčím.
„Vypadni, Andreasi. Nemám na tebe dneska náladu,“ řeknu nevrle. Sklopí oči a odtáhne se. Vím, že ho to mrzí, ale to není můj problém. Jeho věc, že je do mě zabouchnutej. Jednou se mi k tomu totiž přiznal. Samozřejmě jsem se mu vysmál a ještě jsem ho potom pořádně ojel. Jo, šuká se mi s ním dobře, ale to je tak všechno. Že bych k němu něco cítil? Ani omylem. Nikdy jsem k nikomu nic necítil a nevím, proč bych to kvůli němu měl měnit. Všechny mám jenom na sex. Nic víc.
Tom:
Sleduju toho černovláska, jak odchází. Jeho mini zadeček se pěkně vrtí a mě to dohání k šílenství. Už teď vím, že ho chci pořádně ojet. Chci prudce přirážet do jeho sexy prdelky.
„Sakra,“ šeptnu si pro sebe, když zaznamenám známý pocit v podbřišku. Teď mi nesmí stát. To ať si nechá na potom. Zhluboka dýchám a snažím se uklidnit. K baru přijde nějaká bloncka a snaží se se mnou flirtovat. Nevšímám si jí. Objekt mého zájmu sedí v rohu u stolu a… a právě je na něm nalepený nějaký blonďák a jako by se nechumelilo, ho hladí v rozkroku. Moje vzrušení opadne a vystřídá ho vztek. Naštěstí se uklidním, když vidím, že ho černovlásek odstrčil a jeho svůdný pohled směřoval opět ke mně. Jsem spokojený. Dělám si svoji práci, ale po očku ho sleduju.
Bill:
Úplně vidím, jak se mu zúžily oči, když viděl Andreasovo počínání. Takže žárlivec. To se mi líbí, když se o mě kluci „perou“. Zvlášť, když jednoho z nich vůbec neznám a on mě též.
Věnuje se svému zaměstnání, ale stejně je na něm vidět, že mě co chvíli sleduje. Tak trochu se zapojuju do rozhovoru, který vede zbytek mé „partičky“, ale spíš se věnuju jemu. Andreas je pěkně nakrknutej. Už dávno si všiml, že dneska jasně vítězí ten copánkatý týpek. Ale nemůže nic říct. Jinak bych ho taky mohl odkopnout a vsadím se, že to by si přál ze všeho nejmíň. Dál popíjím svoje pivko a vždy na pár vteřin sjedu jeho tělo pohledem.
„Bille, dneska s tebou nic není,“ postěžuje si Mark a snaží se ukořistit jeden můj polibek. Trochu se uchechtnu a tím mu dám najevo, že o nějaký ocucávání s ním vážně nestojím.
„Mám jiný starosti, než vám tady obstarávat zábavu,“ odpálkuju ho a doufám, že už si bude hledět svýho.
„Jo, jako třeba očumování toho debilního barmana,“ zkonstatuje, ale zní to jako výčitka. Teď už se fakt naseru. Co si to vůbec dovoluje si tady stěžovat?
„Hele, radši drž hubu a krok. A buď rád, že můžeš šukat s Billem Kaulitzem. Jinak by sis ani nevrznul,“ řeknu tvrdě a odvrátím se od něj. Neskutečně mě vytočil a já se potřebuju uklidnit. Nejlépe sexem. Tvrdým a živočišným. „Radši mi zjisti, kdy tady zavíraj!“ přikážu mu a on poslušně odběhne. Za chvíli je ale zpátky.
„V jednu,“ řekne a dál si mě nevšímá. Asi už konečně pochopil, že udělá nejlíp, když bude po zbytek večera zticha.
„Super,“ šeptnu si pro sebe a kouknu na displej mobilu. Je půl dvanáctý. To nemůžu vydržet. Zrovna teď bych šukal, až bych brečel. No nic, budu to muset přetrpět a doufám, že potom přijde zasloužená odměna. Ale myslím, že to nebude problém, jsem si tím téměř jistý. Kdo by taky odmítl sex s tak žhavým klukem, jako jsem já?
Tom:
Mám chvíli volno, teď zrovna moc lidí pro pití nechodí, protože začal hrát bezva song, takže skoro každý v baru je na parketě. Je tu taky mnohem víc lidí, než když jsem přišel, a tak je taky mnohem obtížnější zahlédnout toho černovlasého ďáblíka. Ale až moc dobře jsem viděl, jak se po něm sápal už druhý kluk z té jeho party. On snad spí úplně se všema.
Pozvednu jedno obočí, když uvidím perverzní pohled jedné černovlásky, která se rádoby svůdně svíjí na parketě. Posměšně se ušklíbnu a suverénně se opřu o bar, pohledem vyhledávajíc svůj dnešní objev. Dívá se na mě a okusuje si spodní ret. Mrknu na něj a vyzývavě pozvednu obočí. Jeho svůdný úsměv se ještě rozšíří a jazykem si přejede po horních zubech. V namodralém blikajícím světle se zaleskne kovová kulička, jež zdobí jeho jazyk. Nadrženě vydechnu, když si představím, jak mě s ní dráždí.
„Vodku s džusem,“ probere mě z mých perverzních představ něčí hlas. Otočím se a zjistím, že patří onomu blonďákovi. Nahodím tvrdý výraz a začnu chystat objednaný drink, při tom mu stále hledím do očí. Hotový ho postavím na pult a čekám, až zaplatí. Na bar mi položí příslušný počet bankovek.
„Jo a ještě něco,“ řekne a z jeho zelených očí začnou šlehat blesky. „Nemysli si, že nevidím, jak koukáš po Billovi. Ale radím ti dobře. Dej od něho ruce pryč,“ snaží se znít drsně, ale to mě jenom rozesměje.
„A to se tě mám jako bát?“ ušklíbnu se. Vidím, jak vzteky zrudne. Zakroutím nad ním hlavou.
„Varuju tě,“ sykne a odejde. Znovu se uchechtnu.
„Tak Bill,“ řeknu si pro sebe a začnu se věnovat zákazníkům.
Bill:
Věděl jsem, že Andreas jde k baru, a taky jsem věděl, že se snaží tomu rasta klukovi vyhrožovat. Bohužel je tak naivní, že si myslí, že se ho bude někdo bát. Je to zajíček, skoro dítě.
Každou chvilku kontroluji čas a netrpělivě poklepávám nohou. Je půl jedné a já už to opravdu potřebuju. Nicméně, budu to muset ještě půl hoďky vydržet. Spousta lidí už se zvedá k odchodu a bar se postupně vyprazdňuje, ale stejně je tu ještě dost lidí. Budu holt muset počkat do zavíračky.
„Tak co, Bille, nepůjdeme už? Můžeme ještě jít ke mně,“ řekne Hans a mrkne na mě. Otráveně si povzdechnu.
„Ne, chci tu bejt až do konce. Tak jděte, jestli chcete, ale mě neotravujte,“ řeknu a pár kluků se opravdu zvedne a odchází. Bohužel, pár jich tu ještě zůstalo, což je pro mě lehce frustrující. A samozřejmě mezi nimi nechybí Andreas a Mark. Hans naštěstí odešel. Ale ti dva jsou mi věrní, jak nějací blbečci. Oh bože, jak dojemné.
„Tak co, Billy, mohli bychom dát trojku, co ty na to?“ zavrní mi do ucha Andreas a podívá se na Marka. Ten jenom horlivě přikyvuje. Zbylé tři kluky ignorují.
„Už jsem řekl. Dneska nemám náladu ani na jednoho z vás. Takže vypadněte oba dva, protože tu stejně jste k ničemu. Dneska si nevrznete,“ štěknu po nich a potom už si jich nevšímám.
„Ale Bille, ty dáš radši přednost tomu debilovi za barem?“ rozčiluje se Mark a rozhazuje při tom rukama. Je směšnej.
„Jo, to teda dám. A jestli se ti to nelíbí, tak to máš teda ale velkou smůlu. A teď vypadněte. Všichni,“ rozkřiknu se na ně a spokojeně zaznamenám, že se zbytek mojí party zvedl a odešel pryč. Konečně jsem tu zůstal sám.
Tom:
Bar se začíná vyprazdňovat. S potěšením pozoruji, jak zbytek Billovy partičky odchází a černovlásek zůstává sám. Je tři čtvrtě na jednu a teď už je v baru opravdu jen hrstka mladých, kteří dopíjí zbytky svých nápojů a chystají se k odchodu. Opustím své místo za barem a začnu u jednotlivých prázdných stolů zvedat židle nahoru. S úsměvem míjím ten, u kterého sedí Bill. Setrvám na něm pohledem. Vypadá tak hříšně. Neslyšně vydechnu a dokončím svou práci. Jdu zpátky za bar. Konečně odejdou poslední dva lidé a já tu zůstávám s tím sexy černovláskem sám. Zpozoruji, že se zvedne a pomalým krokem míří k baru. Sedne si na jednu z prázdných barových židliček a hodí po mně nadrženým pohledem, při tom si provokativně olizuje horní ret. Málem upustím skleničku, kterou držím v ruce, ale včas se vzpamatuju.
„A co ty? Ty nepůjdeš domů?“ zeptám se ho jakoby nic.
„Ne, nepůjdu,“ odpoví. Z jeho hlasu je slyšet, jak moc to chce.
„A co hodláš dělat?“ zeptám se a pomalu k němu jdu. Když jsem těsně u něj, roztáhne nohy od sebe a za tričko si mě přitáhne k sobě. Svým obličejem se přiblíží k mému krku a vydechne na něj horký vzduch. Zachvěju se.
„Hodlám tě nechat, abys mě pořádně tvrdě ojel,“ šeptne mi do ucha a při tom se mi o něj otře rty. Nadrženě vydechnu a rukama stisknu jeho zadeček.
„A kde bys to chtěl?“ zeptám se znovu. Začne se rozhlížet po místnosti.
„Třeba… třeba na tom kulečníkovým stole,“ řekne a hlavou kývne do rohu místnosti, kde stojí jeden kulečníkový stůl. Zacuká mi v rozkroku, když si ho představím, jak na něm leží úplně nahý a s roztaženýma nohama, jak nějaká laciná děvka.
„No, tak se mi ukaž,“ šeptnu, a teď pro změnu já kývnu k onomu stolu.
Bill:
Ďábelsky se usměju a trochu ho od sebe odstrčím, abych mohl projít. Jdu pomalu uličkou mezi stoly a rukama si zajedu pod tričko, kde se začnu hladit. Jsem k němu otočený zády, ale vím, že mě sleduje. Cítím jeho spalující pohled na svém těle. Vyhrnu si tričko nahoru a přetáhnu si ho přes hlavu. Otočím se k němu čelem a hodím mu ho. Chytí ho do jedné ruky a stále mě sleduje. Rukou se začnu hladit na hrudi a sjedu na bříško. Chvíli bloudím ručkou po svém těle a potom zajedu k pásku. Rychlým pohybem ho rozepnu, vytáhnu ho z kalhot a odhodím pryč.
Znovu se otočím pryč od něj a pokračuju ve své cestě, tentokrát dojdu až ke kulečníku. Pomalým krokem ho obejdu a přitom rukou jemně kloužu po jeho hraně. Zastavím se a otočím se směrem k němu, pořád se na mě dívá. Aby taky ne. Rozepnu si knoflík a zip svých upnutých kalhot. Pomaloučku si stahuju kalhoty až ke kotníkům, a potom si je sundám celé. Sjede mé tělo hladovým pohledem a pomalu se přibližuje. Lehce zakroutím hlavou, když už je ode mě jen pár metrů a on poslušně zastaví. Jeho pohled sjede na bouli v mém rozkroku. Usměju se a rukou si přes ni přejedu. Hlasitě zasténám. Chci ho pořádně vydráždit. A nejspíš se mi to daří.
Tom:
Jsem z něj totálně tvrdej. Je tak neskutečně sexy a rajcovní, až mě z toho bolí rozkrok. Potřebuju se zbavit těch pitomejch hadrů. Jenže to nejde, protože jsem stále pohledem přilepenej na něm a musím ho sledovat. Počíná si tak zkušeně. Rukama si jezdí po těle a každou chvilku se mu z hrdla vydere nadržený sten. Chci už ho ošukat. Zahákne si prsty za lem svých černých boxerek a pomalu je stáhne dolů. Hodí je po mně a ony přistanou přede mnou. Avšak nevšímám si jich. Mou pozornost upoutá jeho nahé tělo. Posadí se na kraj stolu a nohy nestydatě roztáhne doširoka od sebe. Na sucho polknu, když pohledem sjedu na jeho vzrušený penis.
„Jak se vlastně jmenuješ?“ zeptá se a zavzdychá, když obmotá ruku kolem svého vzrušení.
„T-Tom,“ dostanu ze sebe a jdu k němu blíž. Cestou si poslepu stahuju tričko a rozepínám kalhoty, které mi sjedou ke kotníkům. Vymotám se z nich a přijdu do jeho těsné blízkosti. Stáhnu ze sebe i svoje trenky a začnu ho hladit na vnitřní straně stehna. Chci ho mít v puse. Rukou zajedu do jeho rozkroku, odstrčím tu jeho a uchopím jeho penis. Silně ho stisknu.
„Aaah…“ zasténá a přirazí do mojí ruky. Skloním hlavu k jeho penisu a jazykem smyslně obkroužím jeho lesklý žalud. Potom špičku vsaju mezi rty a jazykem zatlačím na malou prohlubeň. „Oh… Tome,“ znovu zasténá. Těší mě, že se mu to líbí. Chvíli ho ještě dráždím, ale potom si ho vyndám z úst a začnu ho sát u kořene. Místnost zaplní nový příval jeho stenů. Vzdychá jak děvka. Sjedu jazykem na jeho koule a jednu vsaju do pusy. Chvilku si s ní pohrávám a potom ji pustím. Vezmu jeho vzrušení do ruky a začnu s ní pohybovat, jazykem sjíždím ještě níž, až k jeho vstupu. Chci mu vylízat prdelku. Jazykem kroužím okolo jeho dírky, a potom do ní nečekaně zajedu.
Bill:
Vykřiknu slastí, když mi Tomův vlhký horký jazyk vklouzne do prdelky. S chutí mě vylizuje a ve mně to evokuje slastné pocity. Chci víc a taky to dávám náležitě najevo svými hlasitými steny. Tom pochopí a zajede jazykem ještě hlouběji do mě.
„Jo… přesně tam,“ nasměrovávám ho na místo, kde mi to dělá dobře. Ještě chvilku svým jazykem pracuje uvnitř mého těla, ale potom přestane. Nespokojeně zamručím a dívám se na něj. Chci vědět, proč přestal.
„Chutnáš dobře,“ řekne a prudce si mě za týl přitáhne k sobě. Chce se zmocnit mých rtů, ale já se ohradím.
„Nikdy nikoho nelíbám,“ objasním mu situaci. Sice se na chvilku zarazí, ale potom přikývne a začne se věnovat mému krku. Dráždí mě na jemné kůži svým vlhkým jazykem, kterým mi ještě před chvílí okupoval prdelku. Zakloním hlavu, aby měl snadnější přístup, a svým rozkrokem se intenzivně otřu o ten jeho. Oba naráz zasténáme. Zaryju mu nehty do ramenou, za která se ho držím, a on mě trochu surově kousne. Ale ne, že by mi to nějak vadilo. V tuto chvíli nemyslím na nic jiného než na sex. Znovu přirazím na jeho klín a oba znovu zavzdycháme.
„Oh… tak dělej… pojď do mě…“ řeknu a vymaním se z jeho sevření. Ještě víc roztáhnu nohy a přímo se mu nabízím. On ale o krok ustoupí a sleduje moji prdelku. Začnu se hladit v rozkroku a sjíždím až ke svému vstupu. Nasliním si jeden prst a vklouznu jím do sebe. Hlavu zvrátím dozadu a slastně zavzdychám, jak narazím na svou prostatu. Zopakuju ten pohyb, ale Tom je v mžiku u mě a odstrčí mou ruku. Tvrdě mi přejede prstem přes rty a naznačí mi, abych je otevřel. Udělám, co po mně chce a hned mám jeho prst v pusince. Začnu ho sát a olizovat, aby byl dostatečně vlhký. Potom ho nechám vyklouznout ze svých úst, a pak už ho cítím jen ve svém zadečku. Tom hned přidá druhý a třetí, nějak se s tím nebabrá. Ne, že bych to potřeboval, jsem už tak roztažený, že mi nedělá problém jít s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv, a to ještě na sucho. Tom prsty přirazí do mého bodu a já se prohnu v zádech. Tak intenzivní pocity jsem nečekal. Nechápu, co se děje, ještě nikdy jsem nic tak dobrého necítil.
Tom:
Prudce do něj přirážím svými prsty a nemůžu si nevšimnout, jak ho to dovádí k šílenství. Už když jsem ho vylizoval, tak byl dost hlasitý, ale teď se úplně přestává ovládat. Jsem prostě borec. Myslím, že už je čas, nebo se mi tu udělá hned teď. Vytáhnu z něj prsty a posunu si ho úplně na kraj stolu. Nadzvedne se na loktech a dívá se na mě. Jeho oči jsou plné chtíče a ústa smyslně pootevřená. Na chvilku ustanu ve své činnosti a jen se na něj dívám. Je tak krásný. Mám takovou potřebu ochutnat jeho rty, ale to mi nedovolí. Vzpamatuju se a přistoupím těsně k němu. Jednou rukou si ho chytnu za boky a druhou nasměruju svůj penis k jeho vstupu. Otřu se špičkou o jeho dírku a on slastně zavzdychá. Zatnu prsty do jeho boku a potom do něj prudce proniknu. Obklopí mě nesnesitelné horko a úzko. Cítím, jak se pode mnou napnul a jeho nehty se opět zaryjí do mých zad. Je tak strašně úzký, že mám pocit, že tohle vážně dlouho nevydržím. Začnu do něj zběsile přirážet a on doslova křičí.
Bill:
Prohnu se v zádech, když ve svém zadečku ucítím jeho tvrdý penis. Je tak strašně velký. Začne do mě prudce přirážet a já mu pánví vycházím vstříc. Naráží na můj bod a já jsem jako v jiné dimenzi.
„Oh, jo… ještě!“ zakřičím a prudce přirazím proti němu. Takhle už mě dlouho nikdo neojel. Jeho ruka sjede mezi naše horká těla a uchopí moje vzrušení. Palcem přejede přes můj žalud, a potom mě začne tvrdě honit. Absolutně se nedokážu ovládat a křičím jak levná děvka. Cítím, že už brzo budu.
Tom:
Soustavně projíždím jeho úzkou prdelku a uspokojuju ho rukou. Chci, aby se udělal stejně jako já. Ještě párkrát přirazím hluboko do jeho horkého zadečku, a potom se mé tělo napne s příchodem úžasného orgasmu. V tu chvíli na své ruce ucítím jeho teplé sperma. Oba zběsile dýcháme a snažíme se uklidnit. Položím si hlavu mezi jeho krk a rameno a on udělá totéž. Rukama ho pevně obejmu a zhluboka nasávám jeho opojnou vůni. Slyším, jak se tiše zachichotá a následně mě lehce kousne do ramene. Usměju se nad jeho dětinským chováním a trochu se odtáhnu. Přitom z něj pomalu vyklouznu. Moje sperma z něj začne trochu vytékat a stéká mu po stehnech.
„Byl jsi dobrej,“ pochválí mě a uznale pokývá hlavou.
„To ty taky,“ odpovím.
„Budu muset jít,“ řekne a seskočí ze stolu, na kterém doposud seděl. Trochu zesmutním, ale chápu ho. Bral to jako sex na jednu noc. Já ostatně taky, ale stejně bych s ním ještě chvilku zůstal. Oba se oblečeme.
Bill:
„Půjč mi tvůj mobil,“ řeknu a usměju se na něj. Asi nechápe, ale stejně mi ho podá. Naťukám do něj své telefonní číslo a uložím ho jako nový kontakt. Telefon mu vrátím a zadívám se na něj. „No, bylo to s tebou hezký. A určitě se nebudu zlobit, když mi někdy zavoláš,“ řeknu a mrknu na něj. Potom se otočím a odejdu z baru.
Tom:
Ještě hodnou chvíli se dívám na dveře, kterými před chvílí prošel a usmívám se. Bylo to s ním vážně hezký. Podívám se na displej svého mobilu. Najedu si do kontaktů a hledám jeho jméno. Jeho číslo najdu okamžitě. Usměju se a mobil schovám do kapsy. Ještě se ujistím, že je bar uklizený. Zhasnu všechna světla a bar zamknu. Je chladno, ale to mi nevadí. Stejně to moc nevnímám, protože pořád myslím na ten skvělý sex s Billem. Už teď je mi jasný, že nebude trvat dlouho a my dva se opět setkáme.
autor: Mishka
betaread: Clarrkys

9 thoughts on “One Night In Nightclub

  1. Je pravda, že zrovna já patřím mezi ty milovníky romantiky =), ale musím říct, že to nebylo až tak zlé, jak jsem čekala xD, vlastně to bylo skvělé, a líbil se mi i konec, protože moje něžná duše si hned představuje, jak se zamilují a dají dohromady =D

  2. Bylo to naprosto super, teď bych si měla jít nejspíš strčit hlavu do lednice, abych se zchladila×D Bylo to i dost realistický:)Prostě úžasné, nic víc se k tomu snad říct nedá.

  3. Upřímně, Billa by člověk nepřehlédl nikde a koho by nezaujal Tom? 🙂
    Celou dobu jsem doufala, že nakonec Bill dovolí Tommymu, aby ho políbil. No, snad, až se zase setkají, nechá Bill Toma, aby jeho rty ochutnal.
    Dostala mě věta: "Jsem prostě borec." 😀
    Sebevědomý to chlapec 🙂
    Pěkná povídka. Povedla se 🙂

  4. Musim říct, že sem čekala že to skončí tim, že Bill sám Toma políbí, a vono nic… Ale rozhodně nevadí, bylo to senzační 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics