On-line 1/3

autor: Doris

Tom znaveně dopadl na sedačku vedle svého bratra a tázavě se na něj zadíval. Bill byl zakoukaný do plazmové televize a nevěnoval mu pozornost.
„Bille… nečum na to porno. Chci šukat.“ Zakňučel mu do ucha a hladová ruka se začala sápat pod Billovo uplé tričko.
„Šukali jsme předevčírem. Ted mi dej pokoj, dívám se.“ Odstrčil černovlásek bratrovu ruku stranou a dál zaujatě sledoval žhavý sex na obrazovce.
„No vidíš. A včera jsme nešukali… můžeme dneska.“ Prohodil Tom jednoduše a vsál do úst Billův ušní lalůček. Bill se nebránil, ale ani na to nijak nereagoval.
„Včera jsi šukal s Gustavem. Jsi ustavičně nadržený. Budeš si ho muset vyhonit. Seru na tebe.“ Pokrčil Bill rameny, ale konečně se taky na Toma podíval. Tom jen protočil oči. Byl nadržený, že by zasunul snad do jakékoliv díry, ale tady bydlel jen s Billem, Gustavem, Georgem a Andreasem. A co si budeme nalhávat, Bill pro něj byl nejlepší.
„Kurva, neser mě. Vim, že se ti to taky líbí, když tě mrdám, tak mě nech zasunout.“ Chytil Billa a stáhl pod sebe. Bill se nebránil, ale když se Tom začal sklánět k němu, zapřel dlaně o jeho hruď, aby ho zastavil.

„Teď momentálně mě tak maximálně mrdáš k vzteku. Řekl jsem, že s tebou šukat nebudu. Teď prostě nechci.“ Řekl rozhodně Bill a Tom jen rezignovaně svěsil ramena.
„Pičo…“ zanadával pro sebe, když se z Billa zvedal. „Kde je Andreas? Vohnu aspoň jeho.“ Kouknul po bratrovi, který se překulil na bok a s podepřenou hlavou opět sledoval sténající pár v televizi.  
„Šel mi pro šprcky.“ Odpověděl jednoduše a bez zájmu. Tom vytřeštil oči.
„Děláš si prdel? Kupoval sis je předevčírem? To už žádný nemáš?“ 
„Ne, nemám.“ Zakroutil černovlásek hlavou a znovu se zvedl do sedu. „A mimochodem, pokud vim, tak ty sis je kupoval včera, a taky už máš poslední.“ Ušklíbl se a Tom protočil oči.
„Mám je, Bille.“ Vtančil do místnosti blonďák a nadšeně mával na Billa krabičkou kondomů. Bill se usmál a svezl se po sedačce trochu níž. Kolena roztáhl od sebe a rukou si zajel do kalhot, kde několikrát silně třel svůj penis.
„Tak pojď.“ Mrknul na Andyho. Tom si založil ruce na prsou a opřel se o bílou stěnu. Andy líným krokem došel až k Billovi a zůstal stát mezi jeho koleny. Nijak se s tím nepáral a stáhl ze sebe kalhoty i se spodním prádlem. Triko už dávno neměl. Většinou ho ani nenosil. Tom nevěřícně zamrkal.
„Kurvo… děláš si ze mě prdel? Tak ode mě se ojet nenecháš a od Andyho jo?“
Bill k němu otočil hlavu a neustále třel svůj vzrušený klín, zatímco blonďák mu kalhoty rozepínal a stahoval.
„Kdo říká, že bude Andreas ojíždět mě? Já jdu šukat jeho.“ Usmál se na svého bratra, který jen kroutil pusou, a v rozkroku mu výrazně cukalo. Billova spodní část oblečení skončila kdesi v prostoru, následovaná i tou horní a Andreas se na něm obkročmo usadil. Hladil Billa na břiše a olizoval bradavku zdobenou piersingem. Toma si absolutně nevšímal. Bill ho párkrát pohladil po vlasech, a pak se chopil svojí nové krabičky s kondomy. Jeden z ní vytáhl a obratným pohybem nasadil na svůj tyčící se penis.

„Tome… půjč mi lubrikant. Svůj mám v druhejch kalhotách, na který se mi ráno udělal Georg, takže…“ otočil hlavu na Toma a oddával svoje tělo Andymu. Tom jen protočil oči a z kapsy vytáhl tubu s gelem.
„Sereš mě, abys věděl.“ Hodil ji po Billovi a nezaujatě je sledoval. Bill odšrouboval víčko, vymáčkl dostatek do dlaně a nabídl i Andymu, který si část gelu odebral na svoje prsty. Párkrát ho mezi prsty promnul, a zatímco Bill si zbytek nanášel na penis, vklouzl si jimi do zadku, aby se promazal. Druhou rukou se zapíral o opěradlo sedačky vedle Billovo hlavy a sténal, když do sebe prsty zajížděl.
„Drž hubu, Tome….“ Napomenul ho Bill, když zaregistroval, že se jeho bratr nadechuje, aby opět něco řekl. „Jestli se chceš dívat, tak se dívej a klidně si hoň, ale drž hubu.“ Přitáhl si Andyho blíž do klína. Blonďák ze sebe vytáhl prsty, přidržel se Billových ramen a nasedl na něj. Zasténal, když Billův penis zajel hluboko do jeho těla. Bill přivřel oči pod návalem slasti a Andyho pevně chytil za boky. V pravidelném tempu ho na sebe nechal dosedat a sám si určoval tempo.
„Kdyby ses podíval, viděl bys, že už si ho dávno honim.“ Opáčil Tom lehce zrychleným dechem. Jeho ruka už hodnou dobu pracovala na svém vlastním vzrušení. Nebylo to poprvé, co Billa sledoval při sexu, a vždycky ho to rajcovalo. Ale zrovna tak to platilo i v opačném případě. Jen Billovi při sledování většinou nestačila jen ruka, a tak Tomův sex narušovalo bzučení Billova vibrátoru.
„Nepotřebuju… na tebe… koukat, když… šukám.“ Vypravil ze sebe Bill a prudčeji přirazil do Andyho.
„Oh jo… ještě…“ zasténal Andreas a zaklonil hlavu ještě víc, než ji měl doposud. Tvrdě na Billa dosedal a prsty mu zatínal do ramen. Bill položil hlavu do opěradla sedačky a blaženě vzdychal. Měl rád tvrdší akci a Andy mu ji právě dopřával. Jen natočil hlavu do strany, aby se přesvědčil, že jeho bratr nelže a vážně si honí. Z pohledu na Tomův naběhlý penis se mu zamotala hlava. Vážně nelhal.  
„Kurva, pojď sem.“ Zasténal, když na něj Andy znovu a znovu dosedal. Tom na moment přestal ve vlastním ukájení a došel k sedačce.
„Chceš mě kouřit, co?“ ušklíbl se a klekl si na sedačku vedle těch dvou souložících těl. Špičkou penisu několikrát přejel po Billových rtech. Už ho znal. Jen tak by ho k sobě v tuhle chvíli nevolal. Bill otevřel ústa a slíznul ze špičky Tomova penisu první kapky touhy. Tom zavzdychal a zajel Billovi do úst. Bill blaženě přivřel oči. Jednou rukou za bok stále navigoval Andyho v rychlém tempu a druhou přidržel bratrův penis u kořene. Skoro se dusil, ale doslova si to užíval. Na břiše ucítil teplou tekutinu, když se ozvalo Andyho zasténání. I on se blížil k vrcholu a soudě podle záškubů v Tomově penisu, tak i jeho bratr to měl za pár. Bill ho pohlcoval co nejvíc do sebe a mocně sál, nepřestávajíc přirážet do Andyho rozechvělého těla. Pár přírazů stačilo a Bill slastně zvrátil hlavu, když ho zaplavila vlna orgasmu. Vypustil tak Toma z úst a nechal ho ve vlastní práci. Zpod přivřených víček sledoval Tomův penis u svého obličeje. Tom si skousával rty a usykával vzrušením. O to mocněji, když se udělal a veškerou zásobu spermatu nadělil Billovi na obličej.  

„Jakou dávku jste jim dali?“ podíval se David na své kolegy, stojící u velkých obrazovek, sledujících odehrávající se děj.
„Jako vždycky. Aby byli při chuti.“ Odpověděl mu jeden z nich a prstem ukázal na monitor jednoho z počítačů. Jost párkrát pokýval hlavou.
„Dobře. Takže Georgovi to stáhněte skoro na minimum a zabavte ho nějak jinak. A dvojčatům přidejte. Jejich sex je nejlepší a nejlíp se prodává.“ Udělil rozkazy a několik mužů jen přikývlo a začalo zběsile cvakat do klávesnice počítačů. Jost prolistoval několik papírů, co držel v ruce a spokojeně si pomlasknul. Tihle kluci byli jeho nejlepší lov. Měl je tu zavřené už rok a jejich sex prodával na internet. Na sledovanost si rozhodně nemohl stěžovat. Ani jeden z kluků nevěděli, co se s nimi děje. Neměli ponětí, že předtím žili jinak, a že budova vypadající jak letištní terminál, není skutečný svět. Moderní doba počítačů a lékařů umí zázraky. I voperovat čipy do mozku.  
autor: Doris
betaread: Janule

12 thoughts on “On-line 1/3

  1. Um..wow. Nápad vážně originální, Jost je tu pěkná ziskuchtivá bestie. 😀
    Akorát se nemůžu smířit s tím, že si to tam rozdává každý s každým :D:D

  2. Na začatku jsem celkem hleděla si řikám co to je že by takový zvěrstva VE SKUPINĚ .. Xd aLE ONO JE TO INTERNNETOVÝ .. :d jO TÁÁK .. V TOM PŘIPADĚ NAPRPOSTO UŽÁSNÉ A ORIGINALNÍ NAPAD UŽ SE TĚŠÍM NA POKRAČOVÁNÍ 🙂

  3. Ježíšmarjá, co to je???!!! Mě málem zaskočil hranolek..xDDD
    Nejdříve jsem nadávala, že se kluci chovají jako prasata, ale pak přišlo vysvětlení…no to jsem fakt zvědavá, jestli příjdou na to, co se s nima vlastně děje…xD Každopádně je to dost drsné a absolutně originální, a i když to není přímo můj šálek kávy, tak musím pochválit =D

  4. Oh, sakra 😀 mas me na svedomi, Doris 😀 😀 😀 takhle zakerna smrt od smichu 😀 proste G-E-N-I-A-L-N-I 😀 a ty hlasky, pry: Pico …. 😀 😀 velky potlesk 😀

  5. Aaa drsnéé :DDD si říkám Šukat jako králíci, to by jim šlo co… a ono tohle… zajímavé xDD a ty hlášky k tomu :DDD no dokonalost xD

  6. *devil smile* heheheheheeeeeeee xD Tzys to poslala sem jo… aaaw asi to budu cist porad dokola xD

  7. 😀 😀 Tý jo, tak včera jsem to vůbec nechtěla číst, bo jsem si říkala co je to za sprosťárnu…..ale dneska mi to nedalo, a hele, ono je na konci i vysvětlení 😀 Tak to se mi líbí. Už mám i nějaké to tušení, jak to asi bude pokračovat.

  8. hmm Doris teda přitvrdila, ale jsem zvědavá kam se to vyvine..i když ta představa…nelíbí se mi to, přinde mi to tak šílenéééé…holka udělej s tím něco :o)

  9. Tak tohle je vážně něco. Naprosto super, a jak už se tady řeklo fakt originální. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál…:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics