Heisenberg Academy 2.

autor: Buyyouadrank

413
První  školní den

„Kdo to kurva byl?“ Zeptal se zneklidněně Bill, jemně odstrčil Andrease, aby se mohl posadit a zíral na dveře, které byly zrovna s prásknutím zabouchnuty.  
„Jenom nějaký idiot,“ povzdechl si Andreas. Ztratil předchozí chuť na Billa, sjel pohledem z toho menšího teenagera, který teď ležel na zádech na jeho posteli. „Ještě jsem ho tady neviděl, musí být nový.“

„Oh,“ řekl Bill bez zájmu. Koutkem oka se podíval na Andrease, čekajíc na blonďákovu odezvu, aby pokračovali v činnosti, v níž byli vyrušeni. Když žádná taková odpověď nepřišla, Bill zamručel a přemístil se nad Andrease, líbajíc ho na krk. „Nenechávej mě tu takhle,“ zamumlal do jeho opálené pokožky.
Andreas zavřel oči, vypustil tichý sten a prohnul se v zádech, jak Billovy prsty putovaly dolů po jeho hrudi, proti bokům, až nebezpečně blízko jeho bolavému penisu.  
Při vší počestnosti, Andreas byl tak na holky, jak jen chlap mohl být, a neměl zájem o jiné kluky. Ale během školního roku, když byl na internátní škole, bylo časté chození do Mädchenské příliš časově náročné a komplikované. A samozřejmě, byl tu fakt, že Bill stejně vypadal lépe než většina holek z Mädchenské. Netřeba dodávat, že šukání Billa bylo mnohem těsnější a více uspokojující, než šukání jakékoli jiné holky.  
Takže blonďák nijak neprotestoval, když Billovy bloudící prsty rozepnuly jeho pásek a hbitě  vklouzly do kalhot. 

Bylo to ryzí štěstí,  že se Tom probudil následující ráno přesně v 7:45. Z neznámého důvodu náhle otevřel oči a jeho čelist poklesla, když pohlédl na hodinky a uvědomil si, že má méně než 15 minut na to, aby se osprchoval, oblékl, nasnídal a dostal se do učebny fyziky. Naříkajíc, vylezl zpod teplých peřin a zvedl svůj rozvrh hodin.  
  1. Fyzika pro pokročilé, Karahanci, C100
  2. Literatura, Tobi, L234
  3. Kapela, Roth, A231
  4. Organická Chemie, Hoffmann, C163
  5. Matematika pro pokročilé, Benzner, C135
  6. Historie Evropy ve 20. století, Vagts, L174
  7. Tělesná výchova, Saki, tělocvična
Tom na ten papír nepřítomně  zíral. Ve skutečnosti pořád ještě napůl spal. „C100? Kde to kurva je?“ Zareptal. Znovu se podíval na hodinky a zaklel, když si uvědomil, že na ten rozvrh tupě zíral přes 5 minut. Bude muset přeskočit sprchu a sníst snídani po cestě do třídy, jestli měl ještě nějakou naději dostat se tam včas.  
Nicméně, Tomovy naděje byly rychle rozcupovány. Do třídy dorazil o 20 minut později, po konečném nalezení budovy C a následném vylezení až do nejvyššího patra, si totiž uvědomil, že učebna 100 byla v přízemí. Otevřel dveře učebny fyziky, funící, se zpoceným čelem, tak uboze uvázanou kravatou, jako by ji snad nikdy předtím nenosil, a školní sako s košilí měl zcela zmuchlané. Jediná obvyklá věc na jeho vzhledu byly jeho vlasy, protože díky ignorování pravidla „žádné čepice“ měl svůj každodenní účes.  
„Er… Thomas Trümper?“ Prsatá blondýna položila učebnici, dívala se na seznam přítomných žáků a vymazala „nepřítomen“ napsané vedle Tomova jména. „Prosím, posaďte se a otevřete si knihu a straně 83.

„…Knihu?“

Gülcan si povzdechla, přešla ke knihovničce na druhé straně místnosti, vytáhla učebnici fyziky a předala ji Tomovi. Povzbudivě se na něj usmála, když si ji mrzutě vzal a rozhlédl se po volné židli. Všechna místa k sezení už byla zabraná a všelijací kluci na Toma právě nedůvěřivě zírali.
„Oh! Tady je jedno! Přímo vedle Billa.“ Řekla o chvilku později Gülcan, ukazujíc na to místo.
Tomovy oči se zastavily na jediné prázdné lavici vedle hubeného, bledého, černovlasého chlapce. Jeho oči se rozšířily a on si uvědomil, že to byl jeden z těch kluků z předešlé noci, jimž v tom vtrhnul dovnitř.
Bill vypadal, jako že poznal toho dredatého kluka, jelikož jeho tvář zbledla, zatímco se Tom pomalu přibližoval. Tom ho ignoroval, něco slabě zabručel, když pustil svoji tašku na zem a svalil se na své místo, bez jediného pohledu na Billa. Bill se zamračil, myslíc si, že by se hodila omluva. Když si Tom nevšímal jeho opovržlivého pohledu, Bill se naštval, otočil se zpátky k tabuli a založil ruce na hrudi. Měl špatnou náladu do celého dne.  

Ke konci dne už Tom nechtěl nic jiného, než jen zhroutit se do postele a klidně spát celý další měsíc. Dnešek nebral zmatků konce; jediná  hodina, kterou si užil, byla kapela.
Teď byl v šatně, sundávajíc si uboze zavázanou kravatu a zmačkané sako, aby se mohl převléct do cvičebního úboru. ‚Tělesná výchova‘ byla poslední hodina dne a Tom si i přes to, že byl fyzicky fit a neměl s tělocvikem žádný problém, myslel, že je to ztráta času.  
Když si Tom rozepnul poslední knoflík na své košili a sundal ji, uvědomil si, že tu byli jeden nebo dva kluci, kteří ho okukovali, a rychle si navlékl cvičební triko, nestarajíc se, že tímhle hrubým činem si shrnul čepici. Rozhodně se mu nelíbila představa jiných kluků prohlížejících si ho a hodnotících jeho postavu; páteř mu naprosto ztuhla a tvář potemněla. Kluci, kteří jej předtím okukovali, vypadali, že to pochopili a rychle se odvrátili.
Tom si povzdychl, modlící se, aby se na něj nikdo nedíval, a začal s převlékáním kalhot. Od té doby, co narazil na Billa s Andreasem, v Tomovi narostlo podezření ohledně ostatních kluků. Nevěděl, jestli není pouze paranoidní, ale zdálo se mu, že všichni tady byli až příliš přátelští. Přísahal by, že ti dva kluci z hodiny fyziky, Georg a Gustav, si stále vyměňovali tajemné úsměvy a culili se na sebe.  
„Bože, nenávidím tuhle posranou hodinu!“ Pronikavý hlas se rozlehl po celé šatně.
Tom vzhlédl a tělo se mu napnulo ještě víc, když uviděl, že to byl Bill s Andreasem.
„Není to tak špatné,“ zakoulel Andreas očima, když otevíral svou skříňku, která byla vzdálena pouze o pět skříněk od té Tomovy.
„Ale jo, je!“ Trval si na svém Bill. „Zlomím si nehty!“
Tom se málem rozesmál. Naposled, když něco takového slyšel, tak se nejspíš díval na speciál s Paris Hilton v televizi.
„Stejně,“ pokračoval Bill, zatímco se posadil na lavičku. „Dneska se nebudu převlíkat. Venku je moc vedro a dusno.“
„Jestli se nepřevlečeš, Saki tě nechá propadnout,“ řekl Georg, který zrovna procházel okolo něj.
„No a?“ Bill vystrčil jazyk s lesklou kovovou kuličkou.
V ten okamžik vyšel Saki ze svého kabinetu a přísně zařval: „Bille, jestli se nepřevlíkneš, nechám tě propadnout.“

Bill zaklel, když Saki zalezl zpátky do kabinetu. Ze skříňky, kterou sdílel s Andreasem, vytáhl cvičební úbor, začal se naštvaně svlékat a potichu nadával.
Saki se znovu za pár minut objevil, oblečen do námořnicky modré teplákové soupravy, s tlustými brýlemi a nasupeným pohledem.
„Tak jdeme, dámy, dneska hrajem fotbal!“
Všichni kluci zabručeli a neochotně následovali svého tělocvikáře ven na hřiště.
„Tak jo, dámy, začneme s rozcvičením! Budeme běhat sprint. Všichni se rozdělte do pěti řad, každá s šesti lidmi, doufám, že všichni umíte počítat. Každá řada je team!“ Když doběhnete na konec hřiště, poběžíte zpátky a půjde další osoba. Team, co skončí poslední, bude dělat kliky! Pojď, pojď!“ Saki pískal na píšťalku, aby se kluci rychleji přemístili.

V 2. a 3. řadě, skončili Tom a Bill vepředu. Bill si zkřížil ruce na hrudi a zahihňal se na ostatní, jako by se ptal: „Můžete uvěřit, že tohle doopravdy dělám?“
Saki pískl.
Tom odstartoval, jak nejrychleji mohl, a běžel tak rychle, že jeho dredy zuřivě vlály za ním. Jakmile se dostal na konec hřiště a začal běžet zpátky, všimnul si, že Bill byl sotva v polovině. To proto, že si ta Diva dávala na čas, aby nešlápla do něčeho, co se zdálo být odporné. Což znamenalo žádní brouci, žádná špína, žádné bláto, žádná ptačí hovna, žádný plevel, nic. Šlapal pouze na nejzelenější části kousků trávy, říkajíc, že jeho značkové tenisky by víc nezvládly.  
„No tak, Kaulitzi, moje babička běhá rychleji než ty, a to je na vozíku!“ Řval na něj Saki.
Samozřejmě, že Billův team skončil poslední. Zatímco ostatních pět kluků z teamu se položilo na zem a začali dělat kliky, Bill taktně přistoupil k Sakimu a řekl mu, že nemůže dělat kliky, jelikož ho bolí zápěstí. Saki mu odpověděl pouze hlubokým povzdechem, zatřásl hlavou a řekl Billovi, aby se přidal k ostatním klukům, kteří čekali na loser team, jenž dodělával kliky.
„Tak jo, dámy, teď si teda zahrajeme fotbal… ne, žádný americký fotbal,“ obořil se Saki na výměnné studenty z Ameriky, kteří okamžitě povadli. „Teď se rozdělte do dvou teamů a začněte!“  
Neznámo jak, Tom skončil v tom samém teamu jako Bill a Andreas, kteří stáli vedle sebe, a něco si horlivě šeptali. Bill ovinul ruce okolo blonďákova pasu a tisknul se k němu, těsně předtím, než ho něžně bouchl do ramene.
„No kurva,“ řekl Tom hlasitě a znechuceně je pozoroval. „Sežeňte si pokoj.“
Bill ztratil zájem o Andrease, otočil se k Tomovi a s pozvednutým obočím zkřivil ústa. „Co prosím?“
„Slyšels,“ ušklíbl se Tom. „Buzno,“ zaprskal a odvrátil se.
Billovi se otevřela pusa a zadíval se na ztuhlého Andrease. Bill druhého chlapce pustil úplně, pár rychlými kroky se dostal za Toma a poklepal mu na rameno. Tom se zlostně otočil a Bill si nevšiml, že ho uhodil, dokud ho z toho nezačalo bolet zápěstí.  
Tom spadl na zem, prudce se uhodil do hlavy a čelist ho pálila. Vzhlédl k Billovi, který vypadal stejně šokovaně jako Tom. Tom bez přemýšlení zavrčel a skočil přímo na Billa, který zakvičel a spadl s ním do trávy.
Tom bezmyšlenkovitě  křičel a řval snad všechny urážky, na které si vzpomněl, zatímco mlátil toho bledého kluka pod ním, přímo do hrudi, pak do břicha a nakonec do obličeje, nechávajíc na Billově krásné tváři hnusnou modřinu. Bill to oplácel kopáním a hysterickým škrábáním, snažíc se odvalit Toma. Ten mu to však pěkně ztěžoval, protože ho nohama pevně držel za boky.
Tahle celá věc trvala nejspíš asi jen dvě minuty, pak Saki rozzuřeně zapískal na píšťalku a odstrkoval ostatní kluky z cesty, aby mohl sundat dredaře z divy.  
„Trümper! Kaulitz!“ Ječel Saki a vytáhl Toma nahoru, držíc ho pevně za paži, zatímco se Bill snažil vydrápat na nohy.
„Je to šílenec!“ Bill lapal po dechu, svíral svůj zmlácený obličej, a jemně se dotýkal prasklých rtů. Zaprskal, když na prstech uviděl krev. „Ten sráč! On sem kurva nepatří! Běž zpátky do toho svýho posranýho ghetta!“ Křičel na Toma, který zavrčel a pokusil se vykroutit ze Sakiho držení.
„To stačí!“ Zařval Saki výhružným hlasem. „Oba dva!“ Držel Toma jednou rukou, Billa chytl druhou a táhnul je za sebou přímo do školy. Oba odporovali, a kdyby Saki nebyl asi 190 cm vysoký a nevážil přes 110 kg, bylo by táhnutí těch dvou teenagerů nemožné. Saki zařval na ostatní, aby zůstali na hřišti, zatímco Billa a Toma vzal k Bushidovi.  
Jakmile se tam dostali, podrážděný  Saki hrubě strčil oba chlapce do poradcovy kanceláře a prásknul za nimi dveřmi. Bushido vzhlédl od něčeho, co zrovna psal a svraštil obočí, když uviděl dva zakrvácené a otlučené kluky přímo před sebou.
„Sakra,“ zamumlal, vstal a zatřepal hlavou. Přešel k mini-ledničce v rohu místnosti, vyndal dva ledové zábaly a naštvaně je hodil Tomovi a Billovi předtím, než se posadil zpátky do svého křesla. „Posaďte se,“ řekl ledově a poukázal na dvě židle před stolem.  
Tom hodil nenávistný  pohled na Billa, který ho ochotně opětoval a klesl do jedné  z židlí. Bill si povzdechl a opatrně přitlačil led na své oko, když se také posadil.
„Tak. Kdo mi to chce vysvětlit? Zabručel Bushido.
„On si začal!“ Zaječel okamžitě Bill a ukazoval na Toma. „Z ničeho nic mě napadl!“
„Nelži kurva!“ Vyprskl Tom. Podíval se na Bushida. „Tenhle zmrd mě praštil první!“ 
„Vyprovokoval jsi mě!“ Zakřičel Bill. „Řekls mi buzno, bezdůvodně, ty kreténe!“
„Vždyť sis to s tím druhým klukem skoro rozdával! Bylo to nechutný,“ Tom znechuceně zakroutil hlavou, krčíc se nad tou vzpomínkou. Odvrátil se od Billa a řekl Bushidovi: „Málem si ho nechal narvat do prdele přímo tam, kurva.“
„Polib mi prdel!“ Zaprskal červenající se Bill.
„Ne, dík,“ zamumlal Tom, zírajíc demonstrativně na opačnou stranu od Billa.  
Bill se červenal jako řepa a bezmyšlenkovitě se natáhnul a vrazil jednu Tomovi. Tom se okamžitě postavil s pozvednutými pěstmi.
„Hey, HEY!“ Řval Bushido a znova se postavil. Tom se na něj zamračil a zase se posadil. Bushido si oddychl, poškrábal se na nose, třásl hlavou při pohledu na ty dva naštvané kluky před sebou. A lidé se divili, proč tak moc nesnášel teenagery. „Takže, je to takhle. Mně je vlastně u prdele, co se stalo. Nezáleží, kdo to začal nebo proč to začal, protože z toho, co jsem slyšel… jste oba idioti!“ Tom a Bill na něj nevěřícně zírali. Bushido jejich pohled ignoroval a pokračoval: „A vy oba idioti dostáváte dva týdny po škole v Jostově kanceláři. A ještě jako doplněk, další čtyři neděle se budete hlásit ve školníkově kumbále, dostanete nezbytné uklízecí prostředky na uklízení záchodů. Rozumíte?“
Tom tiše přikývl, zatímco Bill si překřížil ruce a rozhořčeně zabrblal. „Nemyslím si, že by z toho byli rodiče příliš nadšení,“ řekl.
Nemyslím si, že by z toho byli rodiče příliš nadšení,“ napodoboval Tom vysokým, ječivým, dívčím hláskem.
„Polib mi prdel,“  řekl znovu Bill s pohledem zabodnutým do klína.
„No dobře, to stačí. Tady jsme hotovi, oba můžete vypadnout,“ řekl Bushido naštvaně.  
Tom vyskočil ze židle a šel rovnou ke dveřím s Billem za zády.
„A vy dva, radši ani nechtějte vědět, co se stane, jestli takové chování uvidím ještě jednou!“ Zařval za nima Bushido.
Jakmile odešli a práskli za sebou dveřma, Bushido si ztěžka povzdechl, klesl zpátky do křesla a třel si spánky. „Zkurvení teenageři,“ zamumlal.   
autor: Buyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

30 thoughts on “Heisenberg Academy 2.

  1. Ajajaj, čekala jsem něco takovýho :D.Hehe, Bill že dal Tomovi pěstí? By mě zajímalo, jestli si nezlomil nehty, ale asi né, slyšela bych ten jekot až tady :D…

    Love it ♥

  2. "No tak, Kaulitzi, moje babička běhá rychleji než ty, a to je na vozíku!"–> tak tohle mě vážně rozbilo :-D:-D

  3. ohohoo xD dobre Tome dobre! xD necekala jsem, ze mu rekne buzno ale co no xD jinak uz potrebuju dalsi dil, na tenhle jsem se tesila jak mala holka xD ^^

  4. [1]: xD už je to jasný že spolu budou spát???? :DDDD já rači budu dělat přeqapenou až na to dojde xD a mlátit by se mohly to jo nebo to pořádně protahovat!! :DD

  5. Ježíši, to prostě nemá chybu, je to perfektní, skvěle se u toho bavím..jak se nenávidí, už se nemůžu dočkat, až se budou milovat xD A Bushido jako výchovný poradce, já se porvu, se divím, že ještě nechce Billa přefiknout xD Skvělé!!! I překlad, za který moc děkuju =)

  6. Ha ha há 😀 Mega se těším na další dílek, až si ho přečtu i v češtině 🙂

  7. Bezkonkurenční 😀 Směju se celej díl 😀 Vůbec si neumím představit, jak se mlátí, ale oni vlastně sami někde říkali, že se občas porvou 😀 Fakt divná představa..

  8. hey já četla že byll mumlal do andyho opálené PONOŽKY a pořád sem se divila jak muže bejt ponožka opálená xDDDD

  9. Oh 😀 ♥
    Tušila jsem, že to mezi klukami nebude hned na začátku úplně tak jednoduché ae, že by se hned poprali? o.O Mno jako pořádně si to nechali sežrat a teď je čeká společné zdrhnutí záchodů 😀 *lol*
    Bůhwi jak to dopadne *wrtá jí hlawou* každopádně Tom se jednoho dne umoudří a bude sám ten, kdo bude Billowi projíždět tu jeho buzeranskou prdelku 😀 *doufá* …ae to si jistě počkáme 🙂
    Každopádně díl se mi moc líbil, takowej akční 😀 Už se těším a jsem zwědawá na pokračowání 🙂 ♥

  10. Hustě oni. Pak se poperou spolu v posteli a Tom bude ještě moc rád za to, že je Bill "Buzna" xD

  11. Oh já to miluju. Nevim proč ale šíleně se mi líbí ta představa nasranýho Billa jak se mlátí s Tomem. On se svojí postavou a celkovým vzhledem 😀 Je to cool. Společně po škole a na úklidu záchodů? No tak to maji dost prostoru na další seznámení 😀 Však on Tom ještě mile rád zasune. Přemlouvám se tu z posledních sil, abych si to nedočetla v originále hned teď 😀

  12. Je to super….toto je tak vtipný a přitom tak elektrizující, až mi vstávají chloupky na zádech( a kdo ví, kde všude).. prostě s napětím všech sil čekám kde se co vyvrbí…a kdo na koho skočí

  13. Představa dvojčat a fotbalu mě trošec rozesmála 🙂 ale nevadí… Nebo Billa jak běhá xD to jsem nemohla. Ale jinak parádní…těším se jak to bude mezi nima pokračovat 🙂

  14. Tohle je vážně skvělý..! 😀
    Naprosto živě si dokážu představit, jak Bill nechce dělat kliky a jak opatrně běhá..:D Skvěle jsem se u toho zasmála…:)

  15. Teším sa na ich spoločný trest. Som zvedavá ako bude Bill drhnúť záchody s jeho nechtíkmi. Ešte si ich chúďa poláme 😀 Skvelá kapitola, ale teším sa na to, keď už zistia, že bez seba nemôžu žiť 🙂

  16. Bu je vážně sladkej. 😀 mě by z těch harantů asi taky kleplo.
    zatím se teda perfektně bavím, mám ráda, když se oba chovají podle toho, jak vypadají, jako fiflenka a potížista. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics