Paranormal Perversity 8.

autor: Dietřisko & Kentaur



Bill

Odešel jsem z Tomova pokoje. Doufal jsem, že mu ta ďábelská polívka udělá líp. Zazvonil zvonek. Sakra, hrklo ve mně. Angela. Nasadil jsem falešný úsměv a vydal se ke vchodu. Pomalu jsem otevřel dveře.

„Ahoj, Angelo!“ řekl jsem možná až příliš nadšeně.
„Ahoj, Bille,“ řekla a vlezla dovnitř. Protočil jsem oči.
„Jdu si pro to, co mi Tom ukradl,“ řekla vážně.
„Aha… Tak dobře, ale obávám se, že spí,“ řekl jsem nervózně.
„Tím líp,“ řekla.
Cože?“
„Ale nic…“ Vyrazila do Tomova pokoje. Já šel za ní. Rozrazila dveře.


„Ehm… Angelo…“ pokusil jsem se ji odradit od toho, co se chystala udělat. Neposlouchala mě. Přešla k Tomově posteli.
„Vstávej,“ řekla krutým hlasem. Tom se otočil na druhý bok a něco zamručel. Bylo mi ho tak líto… Chtěl jsem Angelu zastavit. Ví vůbec, jak mu musí být špatně?!
„Angelo, nech toho!“ řekl jsem naštvaně. Baráku, vyhoď ji! A teď mě najednou ignoruje… Já ten barák vážně nenávidím! Angela do Toma hrubě strčila.
„Vzbuď se,“ zopakovala. Tom otevřel jedno oko.
„Běž do prdele,“ řekl a zase ho zavřel. Doufal jsem, že ho Angela poslechne. Doufal jsem marně. „Vrať mi ten přívěšek, ty zmrde!“ zakřičela.
„Jakej zas,“ zamručel Tom. Jestli Tom ukradl Angele přívěšek, tak já jsem pandí babička, pomyslel jsem si. „Ten s tou hvězdou,“ řekla Angela mrazivě.
„Žádnej nemám,“ oponoval Tom rozespale. Bylo na něm vidět, že je mu opravdu zle. Přemýšlel jsem, že Angelu kopnu do prdele.

„Tak já si ho najdu sama!“ vyprskla a shodila jednu skříň. Zmateně jsem pozoroval, co dělá. Super, vypadá to, že nejsem jedinej magor v tomhle baráku. A ty moc nečum, prohodil jsem směrem k domu. Tom nic nevnímal, zase usnul. Jestli ta polívka nebyla jedovatá. Shit…! Konečně Angela asi našla, co hledala, protože si něco strčila do kabelky a odešla.

Jenom jsem zmateně stál ve dveřích. Po chvíli jsem se vzpamatoval a odešel. Podíval jsem se na hodiny. Bylo sedm. Co tady budu, sakra, tak dlouho dělat? Rozhodl jsem se jít se osprchovat. Tentokrát jsem si vzal čisté oblečení s sebou. Ze zvyku jsem se podíval do zrcadla. Vypadal jsem celkem dobře. Pak jsem si všimnul za sebou jakéhosi stínu. Podíval jsem se pořádně a srdce na chvíli přestalo bít. Byl to ten nejhrůznější obličej, jaký jsem kdy viděl. Rudé oči mě probodávaly, ale zjizvená ústa se pousmála. Začal jsem ječet. Vyběhl jsem z koupelny. Můj jekot asi probudil Toma, ale vůbec mě to nezajímalo. Vyšel z pokoje.

„Co se stalo?“ zeptal se rozespale.

„Tam… Byl… Tam…“ nedokázal jsem mu říct, co jsem viděl. „Já- já do té koupelny nepůjdu,“ koktal jsem. „Ode dneška budu chodit jen dolů…“
„A proč?“ vyzvídal Tom.
„Tam byl… V zrcadle… Ten duch!“ vzlykl jsem. Netušil jsem, jak jsem přišel na to, že je to duch, ale…
„A kvůli tomu mě musíš budit?“ zeptal se Tom otráveně.
„Prosím…“ klepal jsem se. „Prosím, přineseš mi moje věci z koupelny?“ Tom protočil oči, ale šel. „Ne!“ vykřikl jsem. Tázavě se otočil. „Nechoď tam… Ale počkej tady.“ Šel jsem si pro věci sám. Nemohl jsem dopustit, aby se mu něco stalo.

Rychle jsem si vzal věci a utíkal pryč. Šel jsem tedy dolů do dolní koupelny. Tom šel za mnou, ale já si ho nevšímal. Zavřel jsem se a podíval se do zrcadla. Nic. Ulevilo se mi. Najednou zhaslo světlo. Začal jsem křičet. Pak jsem uslyšel přes dveře Toma, jak se směje. „Ty zmrde zasranej,“ ujelo mi. Zase rozsvítil a já se svezl po dveřích na zem. Po tváři mi tekly slzy.

„Seš v pohodě?“ zeptal se Tom.
„Vypadni,“ vyštěkl jsem.

Odešel. Mezitím jsem vstal. Podíval jsem se na zeď. Krve by se ve mně nedořezal. Přes celou zeď bylo napsané rudou barvou HALLO, BILL.

A kurva.

autor: Dietřisko & Kentaur

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Paranormal Perversity 8.

  1. Tak ako vidím je to čím ďalej tým horšie. Chudák Bill, ten sa z toho raz scvokne. Strašne ma štve ako si z neho ešte k tomu Tom robí srandu. Prečo mu neverí? Ach jaj… Ešte aj tá Angela. O akom prívesku to trepala? Čo si od Toma zobrala? A prečo jej Bill jednu nevrazil? 😀 ona je fakt čudná… Som strašne zvedavá ako to všetko dopadne. Dúfam, že Tom Billovi čoskoro uverí a prestane si z neho uťahovať :)… Je to super, len tak ďalej 🙂

  2. Bože, chudák Bill, mne by už z takých vecí pekne hrabalo 🙂 Nepáči sa mi, že ho Tom neberie vážne a tá Angela je strašne podozrivá, ale hlášky ako "Baráku, vyhoď ji!" a "pandí babička" boli super 😀 Teším sa na ďalšiu časť.

  3. Mozna bych nemela, ale po celou dobu cteni se smeju 😀 Ta povidka se mi libi. A zajimalo by me, co to s tou Angelou ma znamenat, nemyslim si, ze ji neco Tom ukradl, pak ale nechapu, jak je mozny, ze to Angela nasla. Nebo si do te kabelky strcila neco jineho? Jsem na to zvedava, tesim s na dalsi dil.

  4. Teda holky, já myslela že to tom, co jsem četla minulý týden mě u vás už nic nepřekvapí. Chyba, zase jednou jste ukázaly, že dokážete zabít každou vážnou a dramatickou chvilku 😀

  5. No doprdele! 😀 Tak já jsem v celém baráku sama, všude tma a teď si čtu tohle. Fuj, běhá mi mráz po zádech a začala jsem mít pocit, že mě něco sleduje. Takže Vám pěkně děkuju 😀 😀 Teď budu mít strach jít i do koupelny, abych tam toho netvora, či co to je, taky neviděla 😀
    Teda ale ta Angela je fakt divná! 😀 Mě strašně zajímá, jestli se někdy dozvíme, co to s ní mělo znamenat. Nějak mi k Tomovi nesedí, že by jí něco ukradl a ještě k tomu přívěšek 😀 Kdo ví, co mu z tama vzala!
    A Tom jak ještě lekal Billa 😀 Jako jo, u toho jsem se fakt smála, jenomže smích mě přešel ve chvíli, kdy jsem si představila sebe na místě Billa. Nekecám, při tomhle bych už vážně zešílela 😀 Vlastně obdivuju Billa, že se ještě pořád tak drží. A taky mě zajímá, proč všechny tyhle věci vidí jenom Bill a Tom je toho ušetřen. No snad bráškovi brzy uvěří, protože mám jinak strach, že si z něj bude akorát tak dělat prdel.
    Moc se těším na pokračování 🙂

  6. Shit! co se to tam děje? 😀 mám docela obavy vždyť Bill z toho za chvíli docela zešílí..jen doufám že až se něco zase objeví bude Tom už u toho a Billovi pomůže…a ta Angela ať už tam neleze!! :DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics