Too old to be young 5.

autor: LilKatie
Tom se prodíral davem lidí, kteří se mačkali v dolním patře klubu. Bill byl pryč už skoro hodinu a jeho nebavilo sedět tam sám a bavit se s nějakou francouzskou mafií. Ne že by se jich bál, to opravdu ne, nebyl přeci žádná bábovka.
„S dovolením, promiňte, pozor…“ prodíral se mladičkými tanečníky, až došel k baru, rozhlédl se, ale po Billovi jako by se slehla zem. Povzdychl si a naklonil se k barmanovi. „Prosím vás, hledám svého manžela, vysoký, černé vlasy, hodně namalovaný… Stříbrné hadry…“
„Ah! Oui! On jít, támhle…“ ukázal barman, který byl rád, že ze sebe vyplodil to, co vyplodil, a dál se věnoval zákazníkům.
Tom si povzdychl, teď tam půjde a určitě tam najde někoho jiného, vzhledem k tomu, že barman zřejmě nerozuměl ani neuměl anglicky. Ale bylo to jeho jediné vodítko, takže se po něm vydal.

Došel do slepé uličky, zřejmě zadní východ z klubu ven na ulici, povzdychl si, proč by Bill sem lezl, to nechápal, Bill, který nebyl schopný ani mýt nádobí, aby si náhodou nezničil nehty. Úplně ho viděl v uličce s odpadky. Protočil oči a zabral za kliku, otevřel. To, co se před ním ukázalo, mu převrátilo žaludek vzhůru nohama a krev se v něm začala vařit takovým způsobem, že málem explodoval.

Bill stál opřený o zeď, nebo spíš přimáčknutý o zeď, a snažil se vymanit ze sevření nějakého mladíčka, který se mu dost zoufale dobýval do kalhot a jazykem mu zřejmě olizoval žaludek zevnitř. Tom stál jako přimražený, zatínal pěsti, to snad nemohla být pravda tohle, to snad… moment, Bill se… Bill se bránil? No samozřejmě, to co Bill dělal, to nebyla nějaká podivná erotická věc, to bylo regulérní snažení se o útěk. To Toma nakrklo ještě víc, nikdo mu nebude sahat na jeho manžela!


Ráznými kroky přešel k novopečenému páru a vzal toho kluka za vlasy, odtáhl ho od Billa. „Dej ruce pryč od mýho manžela!“ zahřměl dost nebezpečně a uštědřil mu ránu pěstí přímo do obličeje. Křuplo to a chlapec se skácel k zemi s rukama u obličeje, držel si svůj zlomený nos.
„Au! Ty idiote! Co to, kurva, děláš?!“ obořil se na něj Damian.
„Co dělám?! Co děláš ty?! Ty se mi tu sápeš na Billa, ty jeden malej-“ Nedopověděl, ucítil totiž na rameni Billovu ruku, která mu dodala odvahy. „Radši odsud vypadni, než ti rozmlátím ciferník tak, že tě ani tvoje vlastní matka nepozná!“ rozkřikl se na něj a z očí mu sršely blesky. Hnědovlasý se rychle sebral ze země a vzal do zaječích, tohle neměl zapotřebí.

„Jsi v pohodě?“ otočil se Tom na svého chotě a pohladil ho jemně po tváři, Bill přikývl.

„Jo, jo jsem…“ pousmál se trochu a zvedl pohled od země, zadíval se mu do očí.
Tom se usmál a opřel se o něj čelem. „To jsem rád, vážně jsem měl strach, když jsem tě tam v tom klubu nikde nemohl najít…“ vydechl.
„Víš co… Co je tohle za místo?“ pousmál se Bill a starší z nich se rozhlédl kolem, přikývl, ano, moc dobře to tu poznával. Tohle byla jejich ulička.
„Uhum…“ broukl a jemně ho políbil na rty, Bill se usmál, hned ho chytil kolem krku a přitahoval si ho k sobě blíž. Nebyl si jistý, jestli je to tím alkoholem, nebo jestli je to tím, že mu sex opravdu chyběl, každopádně, ať to bylo cokoliv, bylo to dobré a bylo to tu teď a ani jeden z nich neměl chuť ani potřebu se tomu bránit.

Tom Billa chytil za zadek a vysadil si ho do pasu, zatímco si rozepínal kalhoty. Bill neprotestoval, obepnul ho stehny kolem pasu a jedním šikovným trhnutím zipu na svém zadku měl otevřeno přesně tam, kde potřeboval. „Pořád se ti moje oblečení nelíbí?“ zamručel mu do ucha. Tom se jen tiše zasmál.
„Pokud jde o tohle, tak ty kalhoty nos pořád…“ uculil se a políbil ho znovu na rty.

Ani se neobtěžoval ho nějak roztahovat či připravit, Bill nějak prapodivně dosedl, nebyl si jistý, jestli tuhle pozici zvládne, ne na těchhle botách a ne, když ho tak šíleně začínaly bolet nohy, ale snažil se. V tu chvíli si uvědomil jen jednu věc, doširoka se usmál a prohloubil polibek, který s Tomem sdíleli. Jeho manžel se kvůli němu oholil.

***

Celou cestu na hotel Bill spal. Hlavu měl položenou na Tomově rameni a tiše oddychoval. Byl neuvěřitelně unavený a po alkoholu usínal vždycky a rychle. Jeho manžel ho jemně hladil po ruce, za kterou ho držel, a díval se z okna. Přemýšlel.

Bylo tohle opravdu to, co potřeboval k tomu, aby si uvědomil, že o něj může kdykoliv přijít? Bill byl stále ještě kus, ať mu bylo, kolik chtělo, stále dokázal sbalit každého, na kterého si ukázal prstem. A když teď viděl, že o něj měli zájem i takhle mladí kluci, mrazilo ho v zádech. Ne, nechtěl o něj přijít jen proto, že by se Bill měl zamilovat do nějakého zajíčka. Co by mu taky takový mladík mohl nabídnout? Peníze, zázemí, domov a rodinu? To sotva. Ne, Bill přeci potřeboval někoho takového, jako je on. Někoho, kdo se o něj dokáže postarat, někdo, kdo ho povede. Ale chtěl Bill, aby ho někdo vedl? Tom si povzdychl a volnou rukou si promnul obličej. Nevyznal se v něm.

Jenže on se v něm vlastně nevyznal nikdy. Vždyť ho požádal o ruku tak brzy, chodili spolu rok. Ano rok, a pak za rok měli svatbu. Ne, dva roky rozhodně nestačí k tomu, aby ho poznal tak jak měl, vždyť vůbec nevěděl, do čeho jde. A když se zamyslel teď, co vlastně o Billovi věděl? Uspěchali to, měli počkat, neměli se hned hrnout do něčeho tak závažného, jako je manželství. Jenže byli zamilovaní, měli stále ještě růžové brýle a neviděli svět tak, jak ho viděli ostatní.

Kolikrát Tom přemýšlel, jestli neudělal chybu, kolikrát si přál, aby s ním v posteli ležela holka, která by neměla místo hrudníku letiště. Miloval prsa, miloval kypré ženské tvary a pořádný zadek, za který se dalo chytnout. Tak vždycky popisoval svou vysněnou, a co z toho teď měl doma? Nic. Ani jedno z toho Bill neměl.

Možná měl opravdu ještě nějaký čas počkat, a až podle toho se rozhodovat, jestli si ho chce brát nebo ne. Ale… ne, Bill byl to nejkouzelnější stvoření, které kdy chodilo po povrchu zemském. Za každou cenu byl vždycky tak optimistický a veselý a nikdy Toma nezklamal, když potřeboval pomoc. Byl jako malé dítě, jako dítě, co nikdy nevyrostlo.

„Billy, lásko… Vstávej…“ vydechl, když taxík zastavil před jejich hotelem a snesl se na zem.

„Co? Hm…?“ pootevřel Bill oči a dezorientovaně se rozhlížel kolem sebe.
„Jsme tady…“ pousmál se Tom a vylezl ven na chodník, pomohl Billovi ven a podepřel ho. „No tak, neusínej… Za chvilku jsme na pokoji a tam se vyspíš…“
„Hmm…“ mručel Bill zase, naprosto ho nevnímal, polospal a nohy se mu motaly.
Tom to vzdal, vzal ho do náruče a nesl ho do výtahu, který s nimi odjel do jejich prezidentského apartmá.

„Počkej na mě, Tome, prosím… Já už opravdu nemůžu!“ vydechl zničeně Bill a snažil se dostat svého přítele, který mu ujížděl na kole asi o dvě stě metrů před ním. To byly teda opravdu povedené narozeniny. Přál si něco hezkého, romantického a ne nějaký debilní kopec až na konec světa na debilním kole, které nenáviděl stejně tak jako lyže a ostatní debilní sporty. Jeden člověk by si myslel, že Bill snad sporty neměl rád.

„Tak pohni zadkem!“

Bill si zabručel pod nos něco o prdeli a pokračoval v cestě, nohy ho bolely jako čert, doufal, že ten cíl bude stát za to. Když mu ale uprostřed kopce spadl řetěz, sesedl z kola a s opravdu sprostými nadávkami s ním švihnul do příkopu vedle silnice. „Seru na to!“ nakopl pařez a uraženě se posadil na kraj silnice.
Tom si toho ale nevšiml a vesele si jel dál. Super. Měl narozeniny a jeho přítel si ani nevšiml, že už za ním dál nejede. Výborný.

Bill házel kamínky štěrku do silnice a snažil se sejmout lezoucího hlemýždě, když uslyšel asi o metr výš pištění brzd. Zvedl pohled a nevěřil svým očím, Tom se pro něj vrátil! Sám tomu už asi ani nevěřil.

„Co tu děláš?“ zeptal se Tom a položil kolo vedle sebe na zem.
„Sedím, co bych dělal.“
„Nebruč, mohl si to kolo třeba vést nahoru, když to nevyjedeš.“
„Tome, nemohl, nechci to kolo už ani vidět! Je starý, hnusný a nenávidím ho! Chtěl jsem být doma, koukat se na nějaký romantický film a jíst u toho dort! To jsem chtěl, nechtěl jsem se táhnout někam do prdele na konec světa na nějakým posraným kole, ze kterýho jsem akorát celej zpocenej jako prase!“ rozkřikl se na něj oslavenec. Tom na to nijak nereagoval, jen lehce protočil oči, vzal Billa do náruče a rozešel se s ním vzhůru do kopce. „Co to děláš?“
„Nesu tě.“
„Nepotřebuju nosit, mám nohy…“
„Ale nohy tě přeci bolí, jak si říkal.“
„Tome, pusť mě.“
„Zmlkni, Bille, prostě tě tam odnesu.“
„Nesnáším, když mě někdo nosí, okamžitě mě pusť na zem!“
„Ne.“
„…………Tome!“
„…“
„Tome, já tě varuju!“ začínal se zmítat. Tom se s ním rozeběhl. „Ty jelito, pusť mě! Vždyť spadnu!“

Bill neochotně nakrčil nos a převalil se v posteli, vzbudil se. Vzbudil ho chladný vánek, který sem otravně doléhal z otevřeného okna. Vylezl tedy z postele a okno zavřel, pak už jen skočil zpátky a přitulil se k Tomovu horkému tělu. Spokojeně zamručel a odporoučel se zpátky do vzpomínek v podobě příjemného snu.

„A můžeš otevřít…“ pošeptal mu Tom do ucha a postavil ho na zem. Bill chvíli váhal, ale nakonec oči otevřel.

„C-co, co to je?“ zamrkal kolem sebe. Byl v lese, kam ho Tom po zdolání kopce hrůzy odnesl. Před ním byla z mechu udělaná jakási krabice a na ní byla mašle. „To je jako dárek?“ podíval se na svého přítele, který přikývl. „No, dal bych možná přednost Diorovi před Mechem s.r.o. ale fajn…“ pokrčil trochu rameny a sundal horní plást mechu, zamrkal na to, co bylo uvnitř. Další krabička. Podíval se na Toma podezřívavým pohledem a vyndal ji. Tom mu ji ale sebral, odkašlal si a klekl si před něj. V Billovi by se krve nedořezal. Z toho okamžiku si nepamatoval vůbec nic, nepamatoval si, co mu Tom vyprávěl a říkal, vůbec ho neposlouchal, protože v hlavě mu křičel jeho vnitřní hlásek vysokou fistulí slova ‚Panebože, panebože! On si mě chce vzít! Panebože!‘

To že Tom domluvil, mu došlo až ve chvíli, kdy mladík před ním přestal hýbat pusou a jen se na něj plný nejistoty a s očekáváním díval. Bill polkl a horlivě přikývl.

„Uhuh…“ vyhrkl.
„Cože?“ nakrčil Tom čelo, nebyl si jistý, co to Billovo zabrblání mělo znamenat.
„Ano, Tomi, ano, ano, ano a stokrát ano!“ vrhl se mu kolem krku a povalil ho do lesní trávy. Vrhal se mu na rty, ale Tom pod ním ztuhl, vyjekl a s křikem ho ze sebe sundal a začal poskakovat po lese. Bill si tak nějak nevšiml, že Toma shodil přímo do mraveniště.

Možná to měli brát jako boží znamení…

autor: LilKatie

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Too old to be young 5.

  1. Tenhle díl byl naprosto dokonalý 🙂 Strašně se mi líbilo, jak se Tom v té uličce o Billa téměř popral a to uvědomění si, jak lehce by mohl o Billa přijít a že to on nechce 🙂
    A ta vzpomínka v podobě žádosti o ruku byla… dokonalá 🙂 Bill možná dává přednost Diorovi, ale tohle bylo neuvěřitelně romantický a myslím, že o tomhle většina holek v hloubi duše sní 🙂
    děkuju za úžasný dl, nemůžu se dočkat pokráčka ^^

  2. Tenhle dil byl opravdu nadherny! Opravdu doufam, ze to kluci urovnaji a zadny rozvod nebude. Na zacatku, kdy Tom oteviral dvere do ulicky, se musim priznat, ze jsem nedychala a mela jsem opravdu strach. Minule jsem sice tvrdila, ze by mi to asi nevadilo, kdyby Bill Toma podvedl, ale dneska jsem zmenila nazor a byla jsem opravdu vystrasena. Jeste ze Bill ho nechtel podvest! Moc se mi libilo, jak Tom Billa branil a byl by schopny se kvuli nemu i poprat 🙂 Opravdu doufam, ze se jejich vztah zacina obracet k lepsimu. Hlavne kdyz si Tom uvedomil, ze Billa nechce ztratit a videl, jak je Bill pritazlivy i pro jine a o mnoho mladsi chlapy. Bylo by skoda zahodit jejich vztah, tak doufam, ze se budou oba snazit 😉
    Flashback byl dnes opet nadherny. Tomova zadost o ruku byla proste nadherne romanticka, i kdyz sdilim s Billem nenavist ke kolum a kopcum 😀 Ani se nedivim, ze to v puli kopce vzdal, ja delam to same 😀
    Moc dekuji za dalsi skvely dil a nemuzu se dockat toho alsiho 🙂

  3. Byl to nádherný díl. Líbí se mi jak o něj Tomi pořád bojuje ale jeho pochybnosti mě docela děsí!!! Nevím jak to s nima dopadne, ale tohle se musí zlepšit. Konec konců Tom se nám oholil…velký krok :DD doufám že další díl bude co nejdříve. ♥♥

  4. pekny dil a jsem rada, ze ti dva si to snad uz konecne vyrikali a ted uz je ceka jen to dobre 🙂  Musi .. nechci at se rozvadi .. uz jen kvuli deti ..

  5. Naprosto dokonaly dil, i kdyz se mi nelibi ty jejich pochyby. Ale jsem rada, ze Tom udelal, co udelal a uvedomil si, ze o Billa muze prijit. Snad to jejich vztah zlepsi. A ta scena, jak Tom zadal Billa o ruku, byla uzasna 🙂 Uzasne.

  6. Jeeej som konečne rada, že sa udobrili a že ho Tom ochránil 🙂 Bolo to sladkééé 🙂 Dúfam, že to bude teraz lepšie a lepšie medzi nimi 🙂

  7. Konečně se udobřili a snad to mezi nimi bude dobré, i když za ty roky manželství se není čemu divit, že si vjíždí do vlasů.
    Každopádně mě dostala věta "No, dal bych možná přednost Diorovi před Mechem s.r.o. ale fajn…" Tomu jsem se opravdu hodně smála.
    Celý díl byl vážně super a už se těším na další pokračování 🙂

  8. Oh, ja se od minule tak bala ze si to Bill s Damienem rozda, ale jsem rada ze todopadlo jak todopadlo 😀 a sakra, oni patri k sobe a jakepak copak 😀

  9. Som tak rada, že Bill to s Damienom nechcel 🙂 a že Tom ho zachránil a uvedomil si, že Bill je stále kus 🙂 aj keď nemá prsia a zadok je najkrajšia bytosť na svete. Romantika v lese bola besná 😀  ale aj tak to bolo krásne.

  10. Tom mě s tou svojí úvahou o tom, kolikrát chtěl mít vedle sebe místo Billa ženskou, teda pořádně naštval. Ono asi přesně v tomhle bude kámen úrazu, Tom mi přijde, jako že nikdy nevěděl, co vlastně chce…
    A i když se mi strašně líbilo, jak Tom na začátku srovnal Damiena, pořád mám takový neblahý pocit, že oni dva si prostě nebyli souzeni…
    I přes humorné chvilky mi povídka přijde tak nějak smutná a bojím se, jak bude pokračovat. Hrozně moc bych si přála, aby se jejich láska vrátila, ale nedokážu si představit, jak by se mohlo stát…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics