Dnešní noc snů sis přál…

autor: PeTiŠka
„Dobře, své sis sfouknul, Bille, teď Tom, teď je řada na Tomovi.“ Pronesla matka důležitě a v rukou nesla již druhý dort v pořadí, kde bylo stejně jako v předchozím zapíchnuto 17 svíček. Tom pobaveně protočil očima a udělal na stole prostor, kolem stálo několik rodinných příslušníků, kteří se oslavy zúčastnili. Bill ladně přešel vedle svého bratra a se samolibým úsměvem sledoval, jak matka zapaluje všechny svíčky. Tom po něm hodil na pouhé dvě vteřiny oči a otočil se zpátky.

„Mohu?“
„Samozřejmě, Tome, něco si přej, a důkladně to promysli, víš, že máš jen jedno přání.“ Uculila se Simone a odstoupila od stolu, nechala se obejmout kolem ramen od svého přítele a rozrušeně promnula dlaně. Tom se už už nadechoval, když ucítil dotek na rameni.
„Jen jedno přání, nezapomeň.“ Šeptnul tiše Bill, tak, aby to nikdo neslyšel, jen jeho starší bratr. Tomovi naskočila až husí kůže, jak svádivým tónem upozornění Bill pronesl. Nevěděl, jak to myslel, ale v tu chvíli, v ten moment, kdy hluboce vyfouknul, v hlavě se mu vířila jen jedna myšlenka.

„Přál sis?“ zeptal se stále tiše Bill a pozvednul ležérně své pravé obočí, tvářil se neutrálně.
„Samozřejmě, ale…“
„Vše nejlepší, bráško.“ Utišil jej mladší z bratrů položením prstu na rty a usmál se. Tom mu věnoval zmatený pohled, dnes byl jeho bráška neobvykle divný, a měl takový pocit, že dokonce i tušil, jaké zvrhlé přání v tu chvíli Tomovi prolítlo hlavou, jako by mu to Bill vnutil. Dredáč z toho byl sám zmatený, perverzní myšlenky ohledně Billa přišly tak náhle, nikdy takhle nemyslel, zhrozil se, ale vzrušovalo jej to, až nehezky moc. Bill byl ale vzápětí vytlačen, jak se všichni hrnuli popřát i druhému z dvojčat, Bill si to odbyl před Tomem. Došel ladně ke kuchyňské lince, popadl svou sklenici s vínem a pozoroval lidi před sebou. Simone jej pohladila po tváři a usadila se vedle něj.

„Jste už tak velcí.“ Povzdychla si pyšně, napůl zdrceně.
„Sedmnáct je pořád ještě věk dětství, mami, nejsme zdaleka vyspělí tak, jak si myslíme.“ Odpověděl Bill s úsměvem.
„Tušíš, co si Tom mohl přát?“ zeptala se zvědavě Simone po chvíli ticha a Bill pobaveně odfrknul.
„Myslím, že to dokonce vím, přesně.“ Matka obdivně přikývla, ale dál se nevyptávala, nechtěla se nějak motat do tohoto bratrského pouta a jeho kouzla.

O.o

„Příště oslavíme vaše narozeniny ve skromném počtu hostů, je pak za trest to všechno uklízet.“ Postěžovala si Simone, když konečně společně se svými syny umyla poslední várku nádobí. Puntičkářsky roztáhla na topení utěrku a koukla na svá stejně tak zdrcené dvojčata.
„To už říkáš nejméně tři roky, mami, a stejně mi přijde, že naopak je to rok od roku víc lidí. Nemůžeš si pomoc, máš ráda velkou společnost.“ Usmál se Bill.
„Navíc, příští rok budeme plnoletí, nemyslím si, že budeme chtít slavit s rodinou. Tedy samozřejmě, že ano, ale asi někde v nějakém větším klubu nebo podobně.“ Dodal Tom a postavil se vedle svého bratra. Bill se nenápadně pousmál a Tom pocítil mezi nimi menší napětí, ovšem nevěděl, z jakého důvodu. Tedy věděl, ale netušil, co má čekat.
„Do toho ještě rok dlouhý, teď si jděte už lehnout, den byl dlouhý.“ Objala oba a každému věnovala polibek na čelo, než je propustila nahoru do patra do pokojů. Společně kráčeli po schodech bez jediného slova. Došli až na konec chodby, kde se rozešli ke svým dveřím, které stály naproti. Tom sáhnul nejistě po klice a ohlédnul se po Billovi, který udělal to samé. Usmál se na Toma a pootevřel své dveře.
„Dobrou noc, bráško, užij poslední chvíle našich narozenin.“ Zamrkal Bill a zmizel za svými dveřmi, které pomalu zavřel. Tom nakrčil čelo, přestával věřit na narozeninová přání, protože nic neběželo tak, jak by mělo. Protočil lehce očima a vešel do svého pokoje.

„Jak by taky ano, bylo to tak pošetilé.“ Zamručel pro sebe, když se svlékal do spodního prádla. Sáhnul po svém tričku na spaní a přešel k oknu, za kterým se halila už černá tma, jen pouliční světla dodávala trochu jiskry. „Jak bych s ním mohl spát, taková pitomost!“ na chvíli se rozesmál, než si uvědomil, že se začíná chovat už jak blázen. Raději zhasnul svou lampičku a ulehl do postele, která jej během pár vteřin ukolébala ke spánku.

O.o

„Tome?“ s dredáčem zatřáslo cosi živého. Nuceně rozevřel oči a ucítil další tlak na svá záda. „Tome, přišel jsem.“ Rozeznal bratrův hlas a hbitě se otočil na záda tak, aby na něj viděl. Chvíli se rozkoukával, než rozpoznal bratrovu siluetu, a taky fakt, že jeho bratr se nad ním skláněl nahý. Úplně nahý. Bez jakéhokoliv oblečení. Už se nadechoval k nějaké poznámce, ale místo toho zalapal po dechu, jak se na něj převážila váha bratrova těla. Bill ho doslova zalehnul.
„Co-co to kurva…“
„Co sis přál, když si sfoukával ty svíčky?“ pozvedl Bill obočí a jeho hlas zněl vyzývavě. Tom se odmlčel, naklonil hlavu do strany, ale byla mu vrácena Billovými prsty, chtěl mít Tomův pohled ve své úrovni. „Tak co sis přál, Tome? Jen to pověz…“ usmál se.
„Já…“ zapotil se Tom, vytáhnul ruce zpod deky a jelikož nevěděl co s nima, položil je trochu zdráhavě na Billovy boky, přejel téměř neznatelné po jeho hebké pokožce a Bill se mírně zachvěl. „… já… přál jsem si prožít s tebou… dnešní noc.“ Přiznal se studem ve tváři a zrudnul. Bill se spokojeně usmál.
„A ty to nechceš splnit?“ Bill se odhodlaně sklonil k tváři bratra a otřel se o jeho plné rty. Tom tiše vydechl, projel jím elektrický výboj a napjal se pod svým dvojčetem.
„Samozřejmě!“
„Tak už dost slov.“ Šeptnul mu na rty a spojil své měkké polštářky s protějšími. Jedním pobídnutím se dostal jazykem dovnitř a oba chlapci se usmáli. Tom obemknul Billovy boky jistěji a otřel se rozkrokem o jeho. Dostalo se mu zasténání, což byla rajská hudba pro jeho uši. Byl Billem naprosto unešen, nedokázal si představit v někom větší vášeň a svůdnost.

„Co sis přál ty?“ vydechnul udýchaně po několika minutách dráždivého mazlení, zatímco Bill jej zbavoval posledního kousků oblečení, a to spodního prádla. Oči černé touhou pozorovaly Tomovu tvrdou erekci. Černovlasý mladík se pro sebe usmál.
„Aby sis přál tuto noc.“
„Oh.“ Zavzdychal Tom, nevěděl, jestli dojetím nebo tím, že chladné ruce uchopily jeho penis pevně do ruky a zkušebně zakmitaly. Naklonil hlavu do strany a sledoval svého bratra, jak se s ním seznamuje, jak zkouší, co na Toma platí. Jenže Toma dostávalo do mdlob snad vše, co jeho bratr udělal. Jakýkoliv dotyk a podtrhoval to jeho soustředěný výraz.

Hlasitěji zaskučel, jak ucítil na svém ztopořeném penisu vlhko. Bill zamručel a jazykem přejel po celé jeho délce, od kořene až po žalud, na který jemně zatlačil svůj piercing. Tom sebou škubnul a táhle zasténal, byla to pro něj muka. Zabořil prsty do černé hřívy a nevědomky zatáhnul. Bill zafuněl a vsál špičku do úst, chvíli si s ní hrál a dráždil, než pojal větší část penisu do úst. Celý nešel, zadusil by se.

„Ouch, ano…“ šeptnu vydrážděně Tom. Vnímal mlaskavé zvuky a sám se začal přirážet proti bratrovým ústům. Ze začátku to ještě šlo, byl pomalý, ale jakmile se začal Bill téměř dávit, zvedl od něj hlavu a olíznul rty. Věděl, že dredáč ztrácí kontrolu, bylo na čase. Beze slov se vyhoupnu zpátky na něj. Párkrát se projel po jeho klíně, dostalo se mu očekávané reakce – prosebného sténání a vybízení.
„Drž!“ syknul rázně na Toma, který sebou škubal. Uchopil jeho úd u kořene, nastavil proti svému vstupu a pomalu nasedal s tichým usyknutím a nářky, bratrova chlouba opravdu nevlastnila malé rozměry, spíše naopak. Až překvapivě rychle si ale zvyknul, za chvíli obklopoval Toma úplně.

„V pohodě?“ vydal ze sebe těžce Tom a Bill jen přikývnul, oba dobré tři minuty zůstali bez jakýchkoliv pohybů, oba vydýchávali fakt jejich úplného spojení. Bill se zapřel po chvíli rukama o jeho ramena a prohnul se v zádech, a několikrát pohyb zopakoval. Dredáč pootevřel obdivně ústa a dodal mu oporu, když jej opět pevně stisknul za boky.
Tak rychle se dokázali sami sobě poddat, pokojem se rozléhaly jen zvuky rozkoše a slasti. Bill jezdil v rychlejším tempu po bratrové klíně a Tom občas obohatil jejich spojení prudším přírazem, což donutilo Billa až k hlasitým výkřikům. Nebrali ohled na to, že kousek od nich v ložnici spali rodiče, naprosto opomněli svět kolem sebe, vnímali jen jeden druhého, nic víc.
A teprve až poté, kdy Bill smáčel Tomovi břicho a Tom došel ke svému bouřlivému orgasmu, si oba uvědomili, jak reálné tohle všechno bylo. Že právě udělali něco, co je trestné, zakázané a totálně zvrhlé. Uklidňovali se jen faktem, že po tom toužili oba, že to tedy tak zřejmě mělo být. Bill se odvalil vedle bratra na záda, oba ztěžkle dýchali a užívali si posledních vteřin té slasti, přitisknutí tělo na tělo. Tom se pro sebe usmál, nikdo nepromluvil, jako by jediné slovo mělo tuto idylu pokazit. Spánek se jich zmocnil velice rychle…

O.o

„Vstávej, Tome, víš kolik je hodin? Uh, a vyvětrám ti tady, máš tu hrozně zatuchlo!“ napomenula ho Simone a Tom sebou jen rozespale cuknul, jak nepočítal s takovým náletem. Rozpoznával matčinu siluetu a posadil se. Kouknul vedle sebe, ale jeho bratr nikde. Odešel ráno, nebo to byl jen pouhý sen? Vydechnul a nevnímal matky rozprávění, jak lítala po jeho pokoji a uklízela, to byla celá ona, nepořádek byl jejím největším nepřítelem.
Po půlhodině se konečně umyt a oblíknut dostal dolů do kuchyně. Trochu se zarazil, když spatřil svého bratra sedícího zády k němu u stolu, jak přežvykuje kus koblihy a pročítá Gordonovy zapomenuté noviny na stole. Přinutil se k úsměvu a s pozdravem se usadil naproti němu, stále nevěděl, jak by se měl chovat, protože si nebyl jist, jestli noc byla opravdová, nebo se jen nechal unést svým snem. Ale vždyť to bylo tak živé!

„Jak si se vyspal?“ přerušil Bill po chvíli trapné ticho a zvedl k bratrovi svůj pohled. Tom trochu zrozpačitěl.
„Dobře, a ty?“
„Perfektně. A co tvé narozeninové přání?“ usmál se mladší z bratrů.
„Ehm, víš, co jsem si snad přál?“
„Já myslel, že jsem ti ho dokonce splnil?“ nakrčil nechápavě obočí a Tom zrudnul. Takže to byla pravda, opravdu se v noci miloval se svým bratrem, jak si přál. Usmál se téměř neznatelně.
„Oh, promiň, jsem ještě rozespalý. Myslím, že lepšího dárku se mi dostat nemohlo.“ Kývnul Tom hlavou a cítil se trochu stydlivě. Bill se zasmál, rozhlédnul se kolem sebe, než se naklonil přes stůl, svého bratra za límec trička přitáhnul k sobě a krátce jej políbil na rty.
„Pak by sis mohl přát podobná přání každý večer.“ Oba dva se uculili. Jejich sedmnáctiny jim tímto přinesly mnohem víc, než by čekali…

autor: PeTiŠka
betaread: Janule

7 thoughts on “Dnešní noc snů sis přál…

  1. No a co teprv přinesou osmnáctiny,že:D Scénka sladce žhavá,taky by se mi líbilo kdyby za mnou o narozkový noci přišel Kaulitzáč ♥ úžasný na ffce je že je tu zdůrazněno to spojení mezi nimi,myšlenkové pochody etc..mám to ráda ♥ Povedený cukrouši,ať nežeru 😀

  2. Tak do téhle povídky jsem se hrnula s obrovskou chutí. Jednak mě upoutal autor, pak banner a nakonec samotný začátek povídky.:)
    Musela jsem se na tom začátku smát, Simone mi přišla tak vtipně důležitá..:D Možná je to jen moje až moc vyvinutá fantazie, ale prostě mi to tak přišlo..xD
    Už od začátku jsem mezi nimi cítila napětí a já byla čím dál nedočkavější z toho, co bude dál. Wow, čekala jsem, že Bill za Tomem přijde, ale že rovnou nahý (pro jistotu se už připravil na nejhorší…pardon, nejlepší..xD) a že po něm hned takhle vyjede. No teda!:D Ale to, co následovalo… úžasně popsané, málem mi z monitoru odlétávaly jiskry xDD… A ten konec, už jsem myslela, že se to Tomovi přeci jen zdálo (což by mě hrozně naštvalo), naštěstí to ale skončilo tak jak to skončilo a já byla jejich rychlým polibkem u stolu přímo nadšená.:))
    Zkrátka, úžasná povídka!;) ♥♥

  3. To bolo vážne skvelé 🙂 Na tomto blogu som nič nečítala , už nepamätám kedy xD Som rada , že som si toto vybrala 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics