Black swan – Černá labuť 12.

autor: PeTiŠka
Tom vešel do své kanceláře, nechal vejít Billa a zavřel za ním. Zamknul. Vybídnul zoufale vypadajícího chlapce, aby se posadil na menší rohový gauč. Bill přikývnul a usadil se.
„Poslouchej mě…“ začal Tom, nalil mu bez optání vodu do sklenice a vložil mu ji do ruky. Bill pípnutím poděkoval a hltavě se napil, měl z toho všeho děsně vyprahlo v krku, až teď mu to došlo. Tom pokračoval. „Věděl jsem od samého začátku, co jsem ti tu roli svěřil, že to bude boj… ale dnes ráno, Bille, dnes ráno jsi to překonal, zboural svou hráz a já se přesvědčil, že rozhodně nebyla chyba, ti tu roli dát. Večer patří tobě a nikomu jinému, rozumíš? Odtancuj to stejně jako dnes ráno a žádná Lily tě ohrozit nemůže…“ domluvil a posadil se vedle Billa, jehož řasy se chvěly strachem a bezmocí.
„Proč… proč si najednou na mě tak milý?“ šeptnul potichu a zvedl k Tomovi tázavý pohled. Rasta se na chvíli odmlčel a přemýšlel, jako by hledat ta nejsprávnější slova.
„Nikdy jsem na tebe nebyl tak zlý, jak sis myslel…“
„Byl…“
„Možná ano, ale víš proč, Bille? Protože jsem v tobě potřeboval vycepovat sebevědomí, potřeboval jsem, aby ti mé hnusné poznámky něco daly… ne, abych na tebe jednou zvýšil hlas a ty šel brečet Lily na rameno…“ Bill se už už nadechoval, aby mohl odporovat, ale Tom mu přiložil prst na rty, tím ho umlčel. „…Měl jsem tě tím dovést k tomu, abys sebral veškeré své síly, abys do toho dával všechno, abys mi dokázal, že na to máš a myslel sis o mně, že jsem akorát nějaký sráč, co umí akorát cepovat. A dnes ráno se ti to podařilo, Bille, dnes ráno jsi konečně ukázal to, co bylo mým cílem.“ Usmál se na něj a poplácal jej lehce po zádech.
„Potřeboval jsem spíš podporu, ne abys mi srážel to sebevědomí…“
„A kdybych tě neustále dokola vychvaloval, co myslíš, že by se stalo?! Flákal by ses, měl bys v hlavě, že to prostě umíš, že není co zdokonalovat, rozumíš?“ Tom zvýšil hlas a Bill se zamračil.
„Ne, já nejsem takový…“ odporoval Bill a zavrtěl hlavou.
„To říkala Beth taky, Bille, ale zrovna u ní jsem se takhle poučil… a pak se z ní stala jedna z mých nejlepších tanečnic vůbec…“

Na delší dobu se oba odmlčeli. Bill popíjel sklenici vody a Tom, opřený do sedačky, pozoroval okno před sebou.
„Proč jsi mi… včera volal?“ zeptal se potichu Bill, odložil skleničku a opřel se do opěradla vedle Toma. Natočil k němu hlavu a tvářil se znatelně klidněji. Tom mu věnoval pohled a zavrtěl sebou neklidně.
„No, chtěl jsem tě jen slyšet. Zeptat se tě, jak se cítíš kvůli dnešku, jestli nejsi nervózní… povzbudit tě…“ pronesl.
„Oh, no, bavil jsem se, nemohl jsem ti to zvednout…“ pokrčil Bill rameny.
„Já vím, Lily mi říkala, že si byl zaneprázdněný…“ přikývnul Tom.
„Omlouvám se ti…“ hlesl Bill, ale popravdě ani nevěděl, proč se omlouvá, nemá žádný důvod, jen se prostě jako plno dalších lidí jeden večer bavil. Chtěl se vybít, chtěl se tím jakýmsi způsobem pomstít Tomovi. Ale teď, když tu seděl vedle něj, měl potřebu s ním být za dobře, najednou jej pohltila vlna být Tomovi bližší.
„Omlouváš se za co?“
„Já nevím… asi za to, že jsem ti to nezvedl. Kdybych věděl, že mi budeš volat, že mi budeš něco chtít, byl bych u telefonu, ale já vážně v tu chvíli nemohl a…“ Tom jej umlčel jedním mávnutím.
„Já vím, byl jsi prý s nějakým… Andrewem…“ Bill zčervenal a sklopil plaše pohled.
„Já si chtěl jen dokázat, že… že se umím taky bavit, ne jen se nervovat, promiň…“
„Přestaň se omlouvat, nemáš za co…“
„Mám, právě že mám! Pořád jsi v mé hlavě ty, pořád musím myslet na tebe, já vím, že je to hloupé, ale… ale já mám takový pocit, že jsem ti svým způsobem nevěrný, i když mezi námi nic není, mám pocit, že… oh…“ podruhé Tom Billa umlčel, ale jinak než mávnutím. Jeho rty se přitiskly na ty chlapcovy a jemně přes něj přejížděl. Bill s výdechem přivřel oči a nechal se zatlačit víc do sedačky.
„Já ti to odpustím, budeš klidnější?“ šeptnul Tom s úsměvem.
„Budu…“ přikývnul Bill a opět nechat Tomovy rty, ať jej laskají. Pootevřel ústa od sebe a přijal jeho jazyk, který plenit jeho ústa a proplétal se s tím protějším. Bill nejistě spojil ruce za jeho krkem a Tom jej položil na záda na sedačku, kleknul si nad něj.
„Nenahrazuj mě Lily, prosím, já budu úžasný… chci být pro to představení úžasný… pro tebe úžasný…“ zaprosil Bill zoufale a zaklonil hlavu, když ucítil trenérovy mokré polibky na krku. Tom neodpověděl. Položil se opatrně na chlapcovo tělo a vnímal tření, které mezi nimi probíhalo automaticky. Zajel dlaní pod Billovo tričko a jezdil krouživě po linii hrudníku. Prsty dráždil jeho bradavky a Bill slastně chrčel se zavřenýma očima. Jeho vzrušení stoupalo a každou vteřinou si byl jistý, že by se Tomovi poddal, kdyby si hned řekl.
„Co… co chceš dělat?“ zeptal se Bill rozechvěle, když jeho tričko skončilo kdesi v prostoru místnosti. Tom sjel níže a jazykem kroužil nebezpečně kolem dvou vztyčených hrbolků.
„Co myslíš…?“ vydechnul a vzal do úst jednu z bradavek. Dráždil ji jazykem, hrál si s ní, občas lehce skousnul mezi zuby, díky čemuž měl Bill husinu po celém těle. Chlapec se prohnul v zádech a tiše zaúpěl. To samé zopakoval na druhé straně a pomalu se sunul k podbřišku, u kterého už zápasil rukama s páskem.
„Vezmi si mě…“ povzdychnul rozkošnicky Bill a snažil se rozdýchávat veškeré Tomovy činy.
„To udělám…“
O.o
Svíjel se pod Tomovým tělem jako had. Rozkoš, kterou mu přinášel on, nepocítil nikdy. Ani od Andrewa, ani od Lily. Prohnul se silně v zádech, když cítil horký jazyk uvnitř svého těla. Tom si s ním zatraceně dobře hrál, Bill se nezmohl na nic než na tiché steny. Nakrčil víc nohy a pohlédl dolů, kde se v jeho klíně pohybovala rytmicky trenérova hlava. Zamotala se mu hlava a nevědomky přirazil.
„Sakra…“ zaklel sykavě, když krom jazyka ucítil v sobě především prsty. Dlouhé, štíhlé, zkušené prsty, které pomalu vnikaly do jeho úzkého těla ve snaze najít chlapcův slastný bod. Podepřel se v loktech, zavrátil hlavu dozadu a přivřel oči.
„Jsi tak úzký…“ povzdychnul Tom nedočkavě, a když ke dvěma svým prstům přidal ještě třetí, nebál se přirazit rázně do jeho těla a Bill táhle zavyl. Trefil se přesně do jeho prostaty hned na první pokus, a očividně si to uvědomil, protože jeho prsty začaly okamžitě vehementně na to místo blaha přirážet. Tom sledoval, jak jeho prsty vyjíždí a zase zajíždí rychle do těla a Billovy boky sebou netrpělivě škubaly. Chlapec cítil, jak se v něm stahují všechny svaly. Stáhnul se kolem milencových prstů a dostalo se mu hrdějšího nárazu, což byla poslední kapka. Silně se prohnul v zádech jako luk, snažil se v dlaních pevně sevřít okraj sedačky, na které dováděli, a vykřiknul pod náhlým orgasmem. Bílé prameny spermatu mu smáčely břicho a chlapec klesnul zmoženě zase na sedačku. Hlasitě oddychoval, natočil hlavu, aby se mohl po Tomovi podívat. Byl šťastný, konečně mohl být Tom jeho. Alespoň pro tuhle chvíli.
„Líbilo se ti to?“ šeptnul Tom, když se natáhnul zpátky nad jeho tělo a věnoval mu alespoň minutový, zdlouhavý polibek. Bill souhlasně přikývnul a unaveně se pousmál, byl připravený nechat Toma okusit jeho přednosti. Roztáhnul kolem něj více nohy a zhoupnutím proti němu se vybídnul.
„Otoč se…“ zavelel Tom, ale ne nějak přísně. Bill chvíli váhal, než se pomalu otočil přes bok na břicho. Zavrtěl sebou a zavřel oči. Jeho tělo se mírně chvělo. Nebál se, u Toma ne, spíše byl rozrušený, plný očekávání. Tolik si přál cítit Toma jednou v sobě, a teď konečně ta chvíle nastala. Chvíli byl klid, ale byl to jak se říká – klid před bouří. Tom se sklonil, obdaroval obě Billovy půlky polibkem a v jedné ruce krotil své vzrušení. Přejížděl po svém údu a jazykem tvořil mokrou cestičku od beder až po chlapcův týl. Billovi naskočila husí kůže a tiše vydechl.
„Máš strach?“ zeptal se šeptem Tom a líbal chlapce na lopatky. Nasměroval svůj penis k Billovu vstupu a zatím jen provokativně přejížděl přes vstup. Bill zatnul zuby a zaklonil hlavu, aby se mohl na Toma podívat.
„Už nejsi můj první…“
„Nejsem?“
„Ne…“ hlesnul potichu, jakoby omluvně. Cítil se vůči Tomovi nespravedlivě, i když neměl naprosto žádný důvod.
„A kdo byl?“ vydechl Tom a chvíli zastavil své laskání. Měl v sobě trochu vztek, věděl, že Bill je nezkušený a doufal v to, že to bude časem on, kdo ledy prolomí a zavede Billa do ráje rozkoší. Ale nedovolil si vyčítat mu.
„Andrew… ah…“ zaskučel Bill, když v sobě ucítil tlak, jak do něj Tom zasunul svou špičku a pokračoval: „…včera, v tom klubu, byl jsem tak rozjetý, že jsem si ani neuvědomoval, co dělám. A pak… pak jsem spal s Lily…“ pípnul tiše, a hned na to hlasitě vyjekl, když na jeden prudší příraz do něj Tom zasunul až po kořen. Byl vzteklý.
„S Lily?!“ zavrčel Tom, rukama se zapřel kolem chlapcovy hlavy a začal pravidelně přirážet, už nehleděl na nějakou bolest, kterou Bill ani tolik nepociťoval… nebo ji spíše nevnímal i přesto, že Tom neměl zrovna malé rozměry. „Já myslel, že jí vlastně nesnášíš!“
„Já jen… uhm… já jen nechci, aby… aby mě nahradila…“ zafňukal Bill slastně a sám začal nadzvedávat boky proti Tomovi. Vycítil zlost z Tomovy strany, ale nemohl nic dělat – jen si užívat rozkoše a jejich spojení, které v něm vyvolávalo spoustu emocí.
„Jseš tak laciný, každému se hned poddáš…“ pronesl trochu zklamaně Tom. Podložil dlaň pod Billovo břicho a donutil ho kleknout si na všechny čtyři. Billem tahle slova projela jak dýka. Sklopil hlavu a zamrkáním se snažil zahnat slzy, které se mu okamžitě draly do očí.
„Není to pravda, Tome, já… já měl v sobě nějakou dro… drogu!“ vyhrknul hlasitě. Tom se nabodnul přesně na jeho prostatu a nezastavitelně v tom pokračoval, burcoval tak tím svou zlost a zároveň zklamání. Přidržoval si chlapce za boky a jejich těla proti sobě rytmicky přirážela.
„Vzal… vzal sis drogu den před tvým velkým představením? Jsi tak nezodpovědný!“ pokračoval ve vyčítání. Zaklonil hlavu a zavzdychal – Billovy svaly se kolem něj začaly stahovat, díky čemuž Tom musel přidat na síle přírazů. Dohánělo jej to k šílenství.
„Promiň, Tome, promiň…“ vzlykl Bill, prohnul se v zádech a začal rychleji narážet na trenérův úd. Místností se mísily jejich zoufalé hlasy čím dál hlasitěji, jak oba pomalu přicházeli k orgasmu společně. Potom, co Bill smáčel Tomovu sedačku a Tom naplnil chlapcovo tělo, oba se zřítili na pohovku.
Billova hruď se zdvíhala rychle a stále vzlykal. Ne hlasitě, ale vzlykal. Tom natočil ke svému milenci hlavu a povzdychnul si. Otočil se na bok a opřel se čelem o Billovo, který se instinktivně přitisknul na jeho horké tělo.
„Proč to musí být všechno tak složité…?“
„Vrátil bych čas, kdybych věděl, jak to mezi námi může být…“ šeptnul zdrceně Bill. Nechal si setřít slzy z tváře a políbit na rty.
„Možná by bylo nejlepší zapomenout na to, co bylo, a teď se hlavně soustředit na dnešní večer.“ Objal jej majetnicky Tom a zavřel příjemně znaven oči. Bill přitakal, naposledy se jeho tělo otřáslo nad vzlykem a pomalu se začínal v Tomově náruči klidnit.
Možná, kdyby takový Tom byl od začátku, nemusel by být v takovém psychickém nátlaku, který snáší od samého začátku. Ale možná by to taky nedopadlo dobře… kdo ví…
autor: PeTiŠka
betaread: Janule

8 thoughts on “Black swan – Černá labuť 12.

  1. Sakra, já se v Tomovi vůbec nevyznám, jednou je záporňák, jednou se mi zase zdá, že mu na Billovi záleží, fakt nevím, jaká vlastně je…
    Ale Bill je blázen, že mu všechno řekl, i o Lily, když ani neví, jestli u něj vůbec byla a Tom byl evidentně zklamaný, že není Billův první, a přitom za to může on, kdyby Billa tak nenervoval, ten by neměl potřebu mu udělat mu něco natruc.
    A stejně se nemůžu zbavit dojmu, že je Lily s Tomem domluvená =(
    Jinak doufám, že Bill večer to představení nezkazí =)♥

  2. Já se na rozdíl od prvního komentu v Tommym vyznám. Znám mnoho tanečníků, všichni jsou si hodně podobní. Na povrchu tvrdí, uvnitř mají velké srdce (jinak by se ani nemohli vžít do choreografií). A Tommy jako trenér+ tanečník v jedné osobě – musí být tvrdý, aby dokázal dostat z talentovaného tanečníka to maximum. Bože, já tak miluju tanec!♥♥♥ A povedlo se. Bill to sice zatím nehodlá uznat, tvrdí opak, ale ta Tommyho přísnost ho přiměla k nejlepším výkonům, chtěl Toma přesvědčit, že je nejlepší. Povedlo se! Cukr a bič! Jedině tak lze dosáhnout úspěchu. Být přísný, když vím, že z něj dokážu dostat víc a povzbudit jej, když je to zapotřebí. Tom je úžasný! Skvělý trenér!
    Když Billem projela dýka, bylo to naprosto právem. Je laciný a nezodpovědný! Chce být pro Toma úžasný? BUDE. Určitě, věřím mu!
    Nádherné. Tohle je skvělá povídka!!♥♥♥ Ach tanec, balet…♥♥♥

  3. Sce sa aj ja musim priznať že Tomove chovanie nepoberám.A aj keď si Bill výčitky zaslúžil, je mi ho lúto, musí byť pod veľkým tlakom. Dúfam že všetko dobre dopadne.

  4. Teda se v tom Tomovi taky nevyznám, jednou je se chová tak a podruhé tak…
    jsem opravdu zvědavá, jak tohle všechno dopadne

  5. [2]: jsem ráda, že někdo chápe tomův přístup. tohle přímo ve filmu nebylo, to bylo zrovna něco, co jsem si přidala. a jelikož já sama tančim už od pěti let, je to z vlastní zkušenosti 😉

  6. No ja som z toho zase mimo 😀 ten Tom je fakt brutálne divný… omg najskôr je taký a potom zase iný ako aj teraz 😀 najskôr bol k Billovi milý a potom mu tam všetko začal počas sexu vyčítať xD no to je pako 😀 a potom zase na konci povie že by bolo najlepšie zabudnúť na to čo bolo 😀 no tak toto je už vážne psycho 😀 naozaj to milujem!!! 😀 úplne skvele sa to číta 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics